Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Invitație la comemorarea fratelui Costică Iacobuță

Invitație la comemorarea fratelui Costică Iacobuță

Invitație la comemorarea fratelui Costică Iacobuță

Cu cât se adună anii de la înveșnicirea cuiva foarte drag, cu atâta ne apare mai impozant, ca atunci când te depărtezi de un munte înalt și-l privești mai de la distanță. Se împlinesc, iată, 12 ani de când unul dintre frații de seamă ai Văii Trotușului și nu numai, fratele Costică Iacobuță, ne îndrumă din cer adunările noastre, amintindu-ne că și de buna lor organizare ține revărsarea peste noi a Duhului de viață dătător. Aducem slavă lui Dumnezeu pentru că duhul fratelui Costică Iacobuță se simte plutind peste fronturile Oastei Domnului. Și, pentru că amintirea lui e încă vie între noi, datori suntem a-i cinsti memoria pomenindu-l în rugăciune și-n program duhovnicesc de aducere-aminte.

 Duminica, 10 martie 2019, la Casa de adunare a Oastei Domnului de la Comăneș ti, de la ora 15:00, va avea loc adunarea de comemorare la care așteptăm frații și surorile care l-au cunoscut, spre a-l reîntâlni în ascultarea Cuvântului lui Dumnezeu pe care el l-a iubit până la capăt.

Slăvit să fie Domnul!

Familia și Adunarea Oastei Domnului din Comănești

error

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!