Anunţuri

La Bucureşti, Comemorarea Părintelui Vasile OUATU

Anul acesta se împlinesc 87 de ani de la trecerea în veşnicie a celui care a fost părinte, frate împreună-lucrător şi contemporan cu Părintele Iosif Trifa, jertfindu-se până la ultima suflare pentru cauza Sfântă a Lucrării Oastei Domnului, Părintele Vasile Ouatu.

Cu ajutorul Domnului, duminică 2 iunie, 2024, aşteptăm la Bucureşti fraţi şi surori din toată ţara pentru ca manifestarea şi bucuria duhovnicească să fie depline.

Programul va decurge astfel:
1. Sfânta Liturghie va avea loc, începând cu ora 9:00, la Biserica «Sfântul Dumitru» – Parc Rahova 1, în vecinătatea bisericii «Sfânta Treime», biserică construită de Părintele Vasile Ouatu;
2. După Sfânta Liturghie, ne vom deplasa la mormântul părintelui din Cimitirul Ghencea, pentru Slujba Parastasului (ora 12:30) şi, în continuare, pentru programul adunării frăţeşti.

Accesul în locaţiile mai sus amintite, cu plecare din Gara de Nord, se poate face prin două căi: troleibuz 61 și 62, până la stația Leu, apoi se tranversează și se ia autobuzul 139, până la stația Caporal Preda ( a 9-a stație ), care se află în imediata apropiere a bisericii. În același areal sunt două biserici; biserica «Sfântul Dumitru» este cea veche, din curte.

Aducem la cunoştinţă tuturor fraţilor că la înmormântarea Părintelui Vasile Ouatu, pe lângă miile de fraţi din ţară, a participat şi Părintele Iosif Trifa, care a spus: „Aduceţi-vă aminte de mai-marii voştri, care v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu…” (Evr 13, 7).

Adunarea Oastei Domnului din Bucureşti

Lasă un răspuns