Anunţuri

La Bucureşti, Comemorarea Părintelui Vasile OUATU

Anul acesta se împlinesc 86 de ani de la trecerea în veşnicie a celui care a fost părinte, frate împreună-lucrător şi contemporan cu Părintele Iosif Trifa, jertfindu-se până la ultima suflare pentru cauza Sfântă a Lucrării Oastei Domnului, Părintele Vasile Ouatu.

Cu ajutorul Domnului, duminică 21 mai, 2023, aşteptăm la Bucureşti fraţi şi surori din toată ţara pentru ca manifestarea şi bucuria duhovnicească să fie depline.

Programul va decurge astfel:
1. Sfânta Liturghie va avea loc, începând cu ora 9:00, la Biserica «Sfântul Dumitru» – Parc Rahova 1, în vecinătatea bisericii «Sfânta Treime», biserică construită de Părintele Vasile Ouatu;
2. După Sfânta Liturghie, ne vom deplasa la mormântul părintelui din Cimitirul Ghencea, pentru Slujba Parastasului (ora 12:30) şi, în continuare, pentru programul adunării frăţeşti.

Accesul în locaţiile mai sus amintite, cu plecare din Gara de Nord, se poate face prin două căi: troleibuz 61 și 62, până la stația Leu, apoi se tranversează și se ia autobuzul 139, până la stația Caporal Preda ( a 9-a stație ), care se află în imediata apropiere a bisericii. În același areal sunt două biserici; biserica «Sfântul Dumitru» este cea veche, din curte.

Aducem la cunoştinţă tuturor fraţilor că la înmormântarea Părintelui Vasile Ouatu, pe lângă miile de fraţi din ţară, a participat şi Părintele Iosif Trifa, care a spus: „Aduceţi-vă aminte de mai-marii voştri, care v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu…” (Evr 13, 7).

Adunarea Oastei Domnului din Bucureşti

Lasă un răspuns