Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home La Bucureşti, Comemorarea Părintelui Vasile OUATU

La Bucureşti, Comemorarea Părintelui Vasile OUATU

La Bucureşti, Comemorarea Părintelui Vasile OUATU

Anul acesta se împlinesc 81 de ani de la trecerea în veşnicie a celui care a fost părinte, frate împreună-lucrător şi contemporan cu Părintele Iosif Trifa, jertfindu-se până la ultima suflare pentru cauza Sfântă a Lucrării Oastei Domnului, Părintele Vasile Ouatu.
 
Cu ajutorul Domnului, duminică 6 mai, 2018, aşteptăm la Bucureşti fraţi şi surori din toată ţara pentru ca manifestarea şi bucuria duhovnicească să fie depline.
 
Programul va decurge astfel:
1. Sfânta Liturghie va avea loc, începând cu ora 9:00, la Biserica «Sfânta Treime» – Ghencea, biserică construită de Părintele Vasile Ouatu (adresă: Calea 13 Septembrie, nr. 211);
2. După Sfânta Liturghie, ne vom deplasa la mormântul părintelui din Cimitirul Ghencea, pentru Slujba Parastasului (ora 12:30) şi, în continuare, pentru programul adunării frăţeşti.
 
Accesul în locaţiile mai sus amintite, cu plecare din Gara de Nord, se poate face prin două căi: troleibuz 96 (plecare de la coloanele Gării de Nord, până la staţia 13 Septembrie), sau metrou, până la Staţia Eroilor, de unde se va utiliza autobuzul 226 (din zona Eroilor, staţia Spital Universitar, până la staţia de coborâre: 13 Septembrie).
 
Aducem la cunoştinţă tuturor fraţilor că la înmormântarea Părintelui Vasile Ouatu, pe lângă miile de fraţi din ţară, a participat şi Părintele Iosif Trifa, care a spus: „Aduceţi-vă aminte de mai-marii voştri, care v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu…” (Evr 13, 7).
 
Adunarea Oastei Domnului din Bucureşti

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *