Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home La Certege – Adunarea anuală, pe Țară, a Oastei Domnului

La Certege – Adunarea anuală, pe Țară, a Oastei Domnului

La Certege – Adunarea anuală, pe Țară, a Oastei Domnului

Nu stingeți lumina de la Certege!

Ziua și adevărul istoric din 12 septembrie 1937 constituie pentru Lucrarea Oastei Domnului un important moment de aducere-aminte a ceea ce trebuie să însemne pentru fiecare ostaș misiunea sa în mijlocul Frățietății.

Și anul acesta, cu binecuvântarea Î.P.S. Sale Irineu, Arhiepiscopul de Alba Iulia, va avea loc la Certege, la ”Așezământul Memorial Părintele Iosif  Trifa”, sâmbătă, 11,  și duminică 12 septembrie, a.c., Adunarea anuală, pe Țară, a Oastei Domnului, în cinstea adevărurilor Moțiunii din 12 septembrie 1937 și spre bucuria Părintelui Iosif Trifa, părintele nostru sufletesc.

Programul va începe sâmbătă, la orele 14:00,* și, după repaosul din timpul nopții, va continua duminică de la ora 8:00, cu Sfânta Liturghie, la biserica din sat, după care va urma adunarea Oastei Domnului la Casa Părintelui Iosif Trifa.

Așteptăm, așadar, cu dragoste preoți, frați și surori din toată țara și din străinătate la Certege, unde vom vedea și stadiul lucrărilor ce au continuat și anul acesta la edificarea Așezământului!

IMPORTANT: Rugăm frățietatea să încerce să ajungă sâmbătă pînă la ora 14 sus la casa memorială a Părintelui Iosif. Totodată rugăm să luaţi în calcul când vă pregătiţi de drum, haine ceva mai groase! Toamna la Certege poate fi frig şi umezeală, seara temperatura coboară până la 4 grade. 

În vederea bunei desfăşurări a Adunării, vor fi respectate regulile stabilite în legătură cu instituirea stării de alertă pe teritoriul României: distanţarea fizică, purtarea măștii de protecţie, igienizarea mâinilor etc.

Cu ajutorul Domnului adunarea va fi transmisa in direct pe www.oasteadomnului.tv

* inițial ora de începere  a programului de sâmbătă a fost ora 16, dar la dorința fraților de a se bucura mai mult timp în părtășia cea duhovnicească, s-a modificat ora anunțată în foaia Iisus Biruitorul. Vă rugăm anunțați pe cei doritori să ajungă la Certege, la ”Așezământul Memorial Părintele Iosif  Trifa”, sâmbătă, 11,  și duminică 12 septembrie, a.c, de acestă modificare de oră. Mulțumim!

Sfatul Frățesc Operativ, al Oastei Domnului, Sibiu

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *