Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home La Durău – Adunarea anuală pe Ţară a Oastei Domnului

La Durău – Adunarea anuală pe Ţară a Oastei Domnului

La Durău – Adunarea anuală pe Ţară a Oastei Domnului

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Teofan, la Durău, prin grija şi osteneala fraţilor din zona Neamţ, se va ţine şi anul acesta, cu ajutorul Dragului nostru Iisus Biruitorul, Adunarea anuală pe Ţară a Oastei Domnului, cu prilejul sărbătorii Schimbarea la Faţă, în zilele de 6 şi 7 august, în cortul Oastei de pe Valea Bistriţei.

Vineri, 5 august, începând cu orele 14:30, va avea loc Adunarea de tineret…

Sâmbătă, 6 august, cei care pot ajunge de dimineaţă sunt rugaţi să participe la Sf. Liturghie arhierească ce se va oficia la schitul care străjuieşte vârful muntelui Ceahlău. Apoi, începând cu orele 17:00, se va săvârşi, la cort, slujba Vecerniei, după care se va continua cu programul duhovnicesc al adunării Oastei Domnului, până spre miezul nopţii.

Duminică dimineaţa, 7 august, începând cu orele 8:00, va începe slujba Sfintei Liturghii, după care se va desfăşura programul nostru ostăşesc.

Revenim şi anul acesta cu precizarea în ceea ce priveşte traseul până la Durău. Din Bicaz, se poate merge prin Izvorul Muntelui, deoarece traseul este mult mai scurt, iar şoseaua este de anul trecut asfaltată, astfel că se poate circula în condiţii foarte bune…

Aşteptăm, cu toată dragostea, preoţi, fraţi şi surori din ţară şi de peste hotarele ei, pentru a petrece câteva momente de părtăşie frăţească, în cântare, în rugăciune şi în cuvânt de zidire sufletească.

Sfatul Frăţesc Zonal Valea Bistriţei

Author: Editor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *