Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Minunat ești, Doamne, întru Sfinții Tăi: mărturii ale tinerilor care au simțit mijlocirea Părintelui Iosif

Minunat ești, Doamne, întru Sfinții Tăi: mărturii ale tinerilor care au simțit mijlocirea Părintelui Iosif

Minunat ești, Doamne, întru Sfinții Tăi: mărturii ale tinerilor care au simțit mijlocirea Părintelui Iosif

„ […] rugaţi-vă unul pentru altul, ca să vă vindecaţi, că mult poate rugăciunea stăruitoare a dreptului.” Iacov 5, 16

Cu încredințarea că Parintele Iosif se roagă pentru noi de acolo, din Biserica cea Biruitoare, pornim la drum cu o noua rubrică în cadrul căreia dorim să strângem mărturii ale celor ce au simțit în viața lor mijlocirea sfântului nostru înaintaș. Publicăm astăzi, la împlinirea a 131 ani de la nașterea Părintelui, o primă mărturie, spre zidirea și întărirea noastra, a tuturor.

„L-am „întâlnit” pe Părintele Iosif încă din copilărie, perioada cea mai frumoasă a vieții mele. Am avut binecuvântarea de a avea bunici credincioși, care trăiau la țară și la care îmi petreceam cu drag mai toate vacanțele. Acolo, adesea, adormeam pe brațele bunicii în timp ce bunicul citea din cărțile Părintelui Iosif. În felul acesta, Părintele a cultivat în pământul inimii mele, încă de pe atunci, iubirea și ascultarea de Preaiubitul nostru Mântuitor. Timpul a trecut, eu am crescut, bunicii au fost chemați Acasa, iar nevoile vieții acesteia m-au purtat departe de țară, unde de 8 ani trăiesc printre străini, singurul alin al inimii mele fiind credința însămânțată în sufletul meu, în copilărie.

Recunoscătoare pentru acest lucru i-am fost mereu Părintelui Iosif, Părintelui meu drag, pe care l-am luat cu mine, prin intermediul cărților lui, oriunde am plecat. Nu de puține ori l-am simțit alături de mine, întărindu-mă în ispite și ocrotindu-mă în încercări, în toate momentele vieții mele. Un astfel de moment, în care am simțit ajutorul lui, s-a petrecut chiar la începutul acestui an, când am trecut printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere medical. Doctorii mi-au spus, cu îngrijorare, că e nevoie de un control mai amănunțit pentru a se putea pronunța asupra condiției mele. Din acel moment, îngrijorarea a început să se cuibărească în inima mea.

Am aflat că sunt programată la control chiar pe 12 februarie. În dimineața acelei zile, am îngenuncheat la icoana Maicii Domnului, alături de care se află poza cu chipul drag al Părintelui Iosif. Le-am cerut cu lacrimi, ajutorul, mila și îngăduința, plecând apoi cu încredere la spital. Pe tot parcursul controlului, gândul și rugăciunea mea se îndreptau spre Părintele drag, simțind astfel că e cu mine și că mă întărește. Când doctorii mi-au spus că nu trebuie să mă îngrijorez deloc și că totul este în ordine, am simțit că este “mâna” ocrotitoare a Părintelui. Am plecat de acolo cu sufletul plin de o bucurie pe care nu o pot descrie prin cuvinte.

O, scumpul meu Părinte, iti sunt veșnic îndatorată și recunoscătoare pentru ceea ce ai făcut, atât trupului, dar mai ales sufletului meu! Slăvit să fie Domnul!”

Ana Maria Tănasă – Rosenheim, Germania

Frații care au avut un astfel de moment în care au simțit mijlocirea Părintelui Iosif în viața lor, sunt rugați sa ne împărtășească aceasta, spre a se publica, contactându-ne la nr. de WhatsApp: 0735823003

error

Author: Ionut L.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!