Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Ne așteptă fratele Ioan Marini

Ne așteptă fratele Ioan Marini

Ne așteptă fratele Ioan Marini

Popas comemorativ în duminica de 29 ianuarie a.c., în cimitirul bisericii din Săsciori – Alba, lângă crucea înaintașului vrednic de cinstire, fratele Ioan Marini. Ca una din calfele de nădejde ale Părintelui nostru Iosif, lucrător neobosit în vremurile de început ale Oastei, merită să facem efortul acesta, ca să fim împreună, pentru un moment de reculegere, de rugăciune cu parastas și de îmbărbătare lângă crucea care străjuiește de 65 de ani acest scump mormânt.

Cu binecuvântarea părintelui paroh, Remus Goția, adunarea de comemorare va începe cu Sf. Liturghie, după care se va continua programul Oastei.

Cu ajutorul Domnului, adunare de comemorare va fi transmisă în direct la www.OasteaDomnului.tv.

Slăvit să fie Domnul!

Author: admin

Comentarii

  1. Doamne Iisuse,Mantuitorul nostru,binecuvateaza Te rugam, aceasta adunare de comemorarea a fratelui nostru scump, IOAN MARINI, si ajuta-i Tu pe fratii si surorile noastre care, ca si fratele MARINI odinioara, au de infruntat nametii, gerul, oboseala si nu numai, dar vor sa fie impreuna la mormantul inaintasului nostru drag ! Amin! Slavit sa fie Domnul!

  2. Aşa să ajute Dumnezeu!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!