Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home O grea pierdere pentru Casa Centrală a Oastei Domnului

O grea pierdere pentru Casa Centrală a Oastei Domnului

O grea pierdere pentru Casa Centrală a Oastei Domnului

În aceste momente, fratele Vasilică Teiu (Casa Centrală a Oastei Domnului, Sibiu), mutat în această dimineaţă la cele veşnice, este prohodit de fraţi, în cântare şi rugăciune.

La ora 20.00, Pr. Prof. Vasile Mihoc şi Pr. Iosif Toma au săvârşit slujba privegherii (priveghi), în aula Casei Centrale Sibiu, în prezenţa fraţilor de la Centru, din Sibiu şi a celor ajunşi deja din ţară.

În cuvântul Sfinţiei Sale, Pr. Prof. Vasile Mihoc a subliniat modul în care Bunul Dumnezeu l-a pregătit pe fratele nostru Vasilică pentru fericita întâlnire cu El şi pierderea grea pe care o resimţim cu toţii, atât ca sediu central al Oastei Domnului, cât şi ca Lucrare, în sine. „Totul, în viaţa lui, era duhovnicesc. Trupul a dispărut, şi boala şi durerea au fost depăşite. Fratele Vasilică era mai presus de ele. Şi curăţia gândului, şi frumuseţea şi sfiala vorbei, dulceaţa vorbei lui, frumuseţea trupului, toate acestea mărturisesc despre o lucrare minunată pe care Dumnezeu a făcut-o pregătindu-l pentru o plecare cu totul fericită”, a spus, în cuvântul Sfinţiei Sale, Pr. Prof. Vasile Mihoc.

Redăm, în cele ce urmează, acest cuvânt al Pr. Prof. Vasile Mihoc.

Casa Centrală a Oastei Domnului Sibiu

Author: admin

9 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *