Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
 • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home O grea pierdere pentru Casa Centrală a Oastei Domnului

O grea pierdere pentru Casa Centrală a Oastei Domnului

O grea pierdere pentru Casa Centrală a Oastei Domnului

În aceste momente, fratele Vasilică Teiu (Casa Centrală a Oastei Domnului, Sibiu), mutat în această dimineaţă la cele veşnice, este prohodit de fraţi, în cântare şi rugăciune.

La ora 20.00, Pr. Prof. Vasile Mihoc şi Pr. Iosif Toma au săvârşit slujba privegherii (priveghi), în aula Casei Centrale Sibiu, în prezenţa fraţilor de la Centru, din Sibiu şi a celor ajunşi deja din ţară.

În cuvântul Sfinţiei Sale, Pr. Prof. Vasile Mihoc a subliniat modul în care Bunul Dumnezeu l-a pregătit pe fratele nostru Vasilică pentru fericita întâlnire cu El şi pierderea grea pe care o resimţim cu toţii, atât ca sediu central al Oastei Domnului, cât şi ca Lucrare, în sine. „Totul, în viaţa lui, era duhovnicesc. Trupul a dispărut, şi boala şi durerea au fost depăşite. Fratele Vasilică era mai presus de ele. Şi curăţia gândului, şi frumuseţea şi sfiala vorbei, dulceaţa vorbei lui, frumuseţea trupului, toate acestea mărturisesc despre o lucrare minunată pe care Dumnezeu a făcut-o pregătindu-l pentru o plecare cu totul fericită”, a spus, în cuvântul Sfinţiei Sale, Pr. Prof. Vasile Mihoc.

Redăm, în cele ce urmează, acest cuvânt al Pr. Prof. Vasile Mihoc.

Casa Centrală a Oastei Domnului Sibiu

error

Author: admin

9 Comentarii

 1. Dumnezeu sa-l odihneasca cu sfintii ,un suflet cald si un frate plina de dragoste. Frate Vasilica sa te aseze Bunul Dumnezeu in Raiul pe care atat de mult l-ai iubit !!!

 2. De astazi Oastea Domnului este mai saraca. Acest suflet bland ne va lipsi mult timp de acum inainte. Frate Vasilica roaga-te Domnului si pentru noi. Suntem convinsi ca ai ajuns ACOLO unde ti-ai dorit si ai fost primit cu bucurie de Sfintii Mantuitorului nostru. DUMNEZEU SA-L IERTE! (Oastea Domnului – regiunea Bucuresti).

 3. Dumnezeul Iubirii Eterne sa-l ierte si sa-l odihneasca in imparatia Lui si pe acest iubit , smerit si harnic slujitor al Sau.

 4. DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE, frate Vasilică …TE VOM AMINTI MEREU, ca model de dragoste, dăruire, statornicie şi jertfelnicie pe calea Domnului …

 5. “La revedere” scump frate Vasilică!
  Ne-om intalni, Acolo sus, in vesnicii!

 6. Domnul Iisus să-l primească pe fratele nostru Vasilică în Împărăţia Sa şi să-l răsplătească cu Viaţa Veşnică pentru râvna şi statornicia pe care a arătat-o în Lucrarea Domnului.

  Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!

 7. Domnul nostru scump te-a chemat acasa fr vasilica,dar tu deja erai acolo cu sufletul si cu toata inima,roagate si pentru noi pacatosii impreuna cu scumpii nostri inaintasi,ca sa biruim pacatul si sa va urmam voua,oastei cea biruitoare,domnul sa te rasplateasca pentru toate imbarbatarile si cuvintul bland ce ni-l impartaseai cu dragoste

 8. Dumnezeu sa-l ierte pe fratele Vasilica si sa-l aseze in ceata ostasilor biruitori,
  pentru toata truda depusa la Casa Oastei din Sibiu !

 9. Hristos s-a inaltat!Slavit sa fie Domnul!El mi-a descoperit pe Sfantul Traian Dorz si poezia de foc a Oastei!Ii sunt recunoscator si ma simt onorat ca Domnul mi-a daruit sa il cunosc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!