Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home „Oare război să fie acesta?“

„Oare război să fie acesta?“

„Oare război să fie acesta?“


Zis-a un bătrân: Odinioară, sculându-mă să-mi fac pravila mea, şi dacă am început, am auzit trâmbiţe de război şi m-am mâhnit şi am zis întru mine: „Oare război să fie acesta?“ Şi a răspuns dracul: „Război este şi zarvă. Iar de-ţi este ţie voia să nu fii la luptă, te rog să nu baţi război, ci stai pe linişte, mănâncă, bea, dormi – şi nu mă voi lupta cu tine“…

Într-o carte bătrână am aflat această istorioară. Oare nu sunt în ea creştinii de azi care „stau pe linişte, mănâncă, beau şi dorm“ – în vreme ce diavolul suflă de război? Creştinii de azi se feresc de războiul cu Satana; ei vor să aibă „linişte“ şi „pace“.

Pr. Iosif Trifa – Ce este Oastea Domnului

Author: admin

Comentarii

  1. Satan doreste sufletele noastre si cata vreme crestinismul nu se extinde si crestinul nu produce roada, el e cel mai multumit. Noi insa sa facem voia lui Dumnezeu cu multa ravna, fiecare dupa talantul dat de El spre a ajuta la salvarea Copiilor Lui. Daca mai vietuim pe pamantul asta este pentru ca in Marea Lui Rabdare unii dintre noi avem datoria si suntem lasati sa “seceram ” roada crestina, iar altii inca mai sunt doriti de Domnul, sunt pe cale de a fi “secerati”. Bunule Dumnezeu, da-ne Duh de curaj si intelepciune spre a face Voia Ta, amin!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!