Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Pe nimeni nu vei putea mișca niciodată dacă tu însuți nu esti mișcat…

Pe nimeni nu vei putea mișca niciodată dacă tu însuți nu esti mișcat…

Pe nimeni nu vei putea mișca niciodată dacă tu însuți nu esti mișcat…

„Pe sufletele dornice de Hristos le interesează numai ce spui și cum spui tu despre Iisus, le interesează numai adevărul, le este foame numai de Hristos!

Arată-L așa cum Îl doresc. Altfel mai bine taci.

Ascultătorul te cercetează și îți caută ființa ta, să vadă dacă tu Îl ai pe Hristos și dacă i-L poți da și lui sau nu. Îți caută sinceritatea și încredințarea, convingerea mărturisirii tale, ca să știe dacă te poate crede sau nu. Dacă te poate urma sau nu. De aceea, tu fii un ostaș al Adevărului și un mărturisitor al lui Iisus, plin de putere, de curaj și de iubire. Atunci chiar dacă vei spune numai 3 cuvinte ca Filip, sau 5 ca Pavel (1 Cor. 14, 19), sau 10 ca Samariteanca, vor fi de-ajuns pentru toți ascultătorii tăi. Dacă ei au urechi și inima, dacă au minte și conștiință, vor veni la Hristos. Pe nimeni nu vei putea aduce cu adevărat la Dumnezeu niciodată dacă tu însuți n-ai venit la El. Pe nimeni nu vei putea mișca niciodată dacă tu însuți nu esti mișcat…”

(fr. Traian Dorz – „Piatra Scumpă”)

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *