Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Pentru cei interesați să sprijine misiunea site-ului OasteaDomnului.ro

Pentru cei interesați să sprijine misiunea site-ului OasteaDomnului.ro

Pentru cei interesați să sprijine misiunea site-ului OasteaDomnului.ro

„Oastea Domnului este, de la începutul ei, o minune… Un voluntariat cu luptători voluntari în toate părțile țării… Este aflarea și vestirea lui Iisus cel Răstignit.” (din cartea ”Ce este Oastea Domnului”).

Pe acest cuvânt al Părintelui Iosif Trifa se bazează și activitatea acestui site cu toate subdomeniile sale: social, radio, tv, librărie,  etc.

Toți cei implicați în activitatea lui ( nu mulți ) vom fi recunoscători dacă ne veți ajuta la promovarea articolelor publicate în fiecare zi și puteți face acest lucru foarte simplu, folosindu-vă de  mail, facebook, twiter,  gmail.

La sfârșitul fiecărui articol veți observa butoanele de mai sus, ele vă permit să recomandați mai rapid articolul citit. Vă îndemnăm să le folosiți, ne-ar fi de mare ajutor lucrul acesta.

Apoi ne puteți contacta ușor pe whatsapp,  dacă aveți un articol sau un reportaj de la o adunare care ar putea deveni un articol pe site, sau vreun anunț cu privire la locul de desfășurare a unui eveniment ostășesc. Puteţi lua legătura cu noi prin e-mail la contact@oasteadomnului.ro, oasteadomnului.ro@gmail.com, sau ne puteți trimite fotografii, articole, reportaje, anunțuri şi filmări.

Vă rugăm în continuare să ne transmiteți în continuare  datele de contact ( numele locației, adresa, persoana de contact, numar de telefon, email) cât și o scurtă prezentare (istoric), a adunării ce doriți să apară pe harta locațiilor Oastei Domnului.

Și nu în ultimul rând dacă considerați de folos lucrarea misionară pe care o desfășurăm atât în spațiul virtual, cât și în cel real, vă rugăm să o sprijiniți financiar prin donații .

Îi rugăm pe toți cititorii acestui site să ne ierte defecțiunile tehnice, cât și orice alte inconveniente care apar în activitatea desfășurată și să ne pomenească la rugăciune pentru ca Dumnezeu să ne ajute în această slujire.

Slăvit să fie Domnul!

error

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!