Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Pomul viu al lui Hristos dă roadă şi iarna ca şi vara

Pomul viu al lui Hristos dă roadă şi iarna ca şi vara

Pomul viu al lui Hristos dă roadă şi iarna ca şi vara

„Fratele nostru Traian a avut o întâlnire cu Hristos, nu ca noi aici, în public, ci în podul şurii; acolo s-a întâlnit el cu Hristos. Când l-a văzut că e plin de râvnă, i-a curăţit toţi lăstarii din lume pe care i-a avut – nu prea mulţi – şi unul singur a plantat din pomul vieţii în inima lui, un lăstar ca să-l poată pune la inimă. Şi am văzut că a ţinut şi a crescut, am putea să spunem că o crescut ca un pom al vieţii. La fel şi noi am primit legământul şi noi am stat cu Dumnezeu de vorbă întru câteva rânduri în timpul legământului, când I-am spus păcatele noastre. Dar, după cum se vede şi după cum simţim, pomul acesta pe care l-a pus în inimile noastre de la mulţi l-a smuls vrăjmaşul şi a pus acolo alţi lăstari. Nu a lăsat vrăjmaşul inima goală!…

Ce bine e când îţi poţi păstra acest început pus de Domnul Hristos în noi, în inimă! Că nu-i pus nici în vorbe, nici în minte, nici în trup, ci în inimă, că El a spus că din inimă a ieşit şi cel bun şi cel rău. Şi, dacă El a pus ce-i bun, trebuie să aştepte să dăm şi noi ce-i bun din inima noastră, ce a dat Hristos. Aceşti oameni pe care Domnul a vrut să-i pomenim aici au fost nişte oameni mari. Pomul viu al lui Hristos dă roadă şi iarna ca şi vara, nu-i niciodată fără rod. Aşa a fost fratele Traian. A putut să stea acolo şi vară şi iarnă, ne-a lămurit destul de fain, ne-a dat cuvânt destul de fain, ne-a tras către el, ne-a vorbit atât de frumos, că nu te-ai mai putut duce de la el în felul cum ai venit.”

fratele Gavrilă Tătar (Timişoara)

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!