Radio Oastea Domnului

Radio Oastea Domnului

    Radio Oastea Domnului emite zilnic 24/24 h, cântari, poezii, predici, meditatii, conferinte, cuvinte de învatatura si rugaciuni din patrimoniul duhovnicesc al Oastei Domnului si al Bisericii Ortodoxe. Radio Oastea Domnului emite numai pe internet si poate fi ascultat în aceasta pagina web sau pe orice player extern (Ex.: Winamp, VLC, Windows Media Player, etc).

Ascultă Radio Oastea Domnului 

Stream 128 kbps descarca PlayList

Stream 48 kbps descarca PlayList

Stream 24 kbps descarca PlayList

Zburati, cântari, în patru zari,
pe dragoste si unde,
patrundeti voi pe unde noi
nu mai putem patrunde!

Marturisiti pentru Hristos,
convingeti constiinta
ca totul este-n veci frumos
când biruie Credinta!
Zburati, cântari! Zburati cântari!…

Zburati, cântari, spre zeci de tari,
chemând la rugaciune
un legamânt prin Duhul Sfânt
pe toti sa ne-mpreune!

Cutremurati pentru Hristos,
trezind trairea vie,
ca tot este-n veci frumos
în pace si-n fratie!
Zburati, cântari! Zburati cântari!…

Zburati, cântari, în departari,
spre-a lumii-ntregi popoare,
înflacarati pe mii de frati
spre-o unica lucrare!

Apropiati pentru Hristos
spre-o unica-nfratire,
caci tot ce-i vesnic si frumos
sta-n pace si-n iubire!
Zburati, cântari! Zburati cântari!…

Zburati, cântari, spre tari si mari,
pe dragoste si unde,
purtând cu drag al Crucii steag
cât veti putea patrunde!

Îngenunchiati pentru Hristos
întreaga omenire,
s-a ajungeti toti în Mai Frumos
o unica-nfratire!
Zburati, cântari! Zburati cântari!…

Traian Dorz

259 de comentarii la „Radio Oastea Domnului”

 1. Dumnezeu sa va binecuvinteze… e totul pregatit… veniti de luati mana cereasca de la Sibiu! Nu am crezut ca vor ajunge asa de departe cantarile… ajung sa ne mangaie in lipsa, in durere, in bucurie, in departare. Oriunde ne sunt bucurie, har, binecuvantare… plansul unora e pretul bucuriei altora…

  Nota S.Editor: Mulţumim de mesaje şi încurajare! Rugămintea noastră este să fim atenţi la ortografie şi la exprimare. Mesajele rămîn publice, în viziunea tuturor şi nu am vrea să fim pricină de poticnire pentru toţi cei care ne vor citi.

 2. Scumpi nostri frati; noi cei care scriem un mesaj nu sintem atit de indeminatici la scris pe tastatura! Si de acea mai avem greseli de ortografie! Unii sint dela mistrie, alti de la plug, alti de la coasa … sint putini cei care sint de la catedra! Si-i rugam pe frati si mai ales pe cititori sa ne ierte greselile de ortografie!!! Va multumim!!! Domnul Sa Va Binecuvinteze!!!

 3. Frate Cristian Asteptam un raspuns dela fratia ta ! Dar vad ca a disparut si mesajul pe care lam scris !!! in care am dat concret cu ora si data cesa publicat la radio Oastea Domnului !!! Frate draga nu spun prostii!!!

 4. slavit sa fie domnul!va ascult din germania(munchen)si mi-ati umplut sufletul de bucurie cand am auzit o cantare pe care o cantam in copilarie.au trecut 20 de ani de atunci,poate chiar mai multi.sunt fericita ca am ales varianta oastea domnului.mi-aminteste mult de tata,care de 2 ani nu mai e printre noi ,si care va iubit foarte mult.m-as bucura de mai multe cantari.dumnezeu fie cu voi!

  1. Veronicăi Eftimie…

   Noi n-avem mai mare bucurie decât aceea să auzim că umblaţi în Adevăr. Slăvit să fie Domnul!

   Notă: Pentru mai multe cântări ascultaţi-ne şi mai mult!

 5. Domnul sa va binecuvanteze,
  nici eu nu sunt de la Oastea Domnului, dar ascult cu multa placere radioul si tv-ul dvs., oridecate ori am timp. Daca ati fi emis si in Fm radio frecventa, v-as fi ascultat mult mai mult, in timpul serviciului. Aveti muzica mult mai buna decat radioul cultului meu.
  Vreau sa va spun ca in Bucuresti se receptioneaza foarte bine.
  Poate depinde si de calitatea internetului fiecaruia.
  MARANATA
  Slavit sa fie Domnul

 6. daca s-ar putea transmite ,, radio oastea domnului,,pe fm radio ar fi mai accesibilde ascultat, ne pare rau caci nu avem tot timpul cum sa ascultam pe internet
  ssfd
  multumim

 7. Slavit sa fie Domnul !
  Radio Oastea Domnului merge F.F. BINE . Dumnezeu sa va rasplateasca tuturor care sunteti implicati in aceasta actiune .
  Scuze pentru postarea anterioara ! Multumesc !
  Slavit sa fie Domnul !

 8. dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca osteneala pentru ceia ce face-ti .nu fi-ti insa prea extremisti ,fi-ti un pic mai dversi .toate in lume se schimba si merg inainte.slavit sa fie domnul.

 9. Va rog frumos ati putea sa difuzati la radio cantarea Impartasanie? Va multumesc anticipat!

 10. Slavit sa fie Domnul . Desi sint foarte departe de tara in care m-am nascut si am crescut sub o invatatura sanatoasa si binecuvintata a Oastei de pe Valea Trotusului mai precis Comanesti aici ma bucur nespus de mult pt ca prin osteneala si truda doar citorva frati merg atit de bine televiziunile in direct cu adunari pe care multi de aici le vad . Nu stiu de ce se pling fratii din Romania ca nu merge bine rodioul sau adunarile in direct pentru ca aici in Australia se vede chiar foarte bine si se si aude . Asa de fericiti sintem cind trebuie sa ascultam si sa vedem cite o adunare de care sintem anuntati prin e mail . Sintem multi romani si toti ne adunam intr-o casa si urmarim adunarea . Am primit citeva CD cu cintarile Oastei si atit de mult ne bucuram ascultindu-le . Am trebuit sa le multiplicam ca sa se bucure toti . Nu trebuie sa aruncam cu pietre imediat daca ceva nu merge asa cum vrem noi de obicei (perfect) . Trebuie sa fim intelegatori si rabdatori si multumitori . Si sa privim lucrarea aceasta ca o binecuvintare .

 11. draga sora OFELIA si eu sint din comanesti sint angela CELMARE acum de vreo 33 de ani sint dica angela si traesc in brasov ma bucur ca am vazut un mesaj de la o consateanca de a mea mai ales credincioasa astazi am ascoltat pe saitul http://www.radio oastea domnului transmis 24 din 24 de ore si am ascultat cintarea ERA ODATA INTRO CASUTAsi desi o stieam tot am plins ca din 5 copii nu vrea nici unul sa fie credincios si 4 din copii sint in 4 tari si tare ma supar ca sint atitea adunari peste tot si eu sint tare bolnava cu inima sint operata de 2 ori si o interventie nereusita eu cu internetul ma iau mult cu fratii din toate tarile unde sint date adunarile ,sora OFELIA dami de stire daca mai gasit la DICAANGELA @YAHU.COM ASTA ESTE ADRESA MEA SI DE IMEI . SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE SI PUTEREA CREDINTEI CUM SPUNEA PREOTUL C.MIHOC CARE A MURIT LA GERMANIA UNDE CONSTRUIAU O BISERICA SLAVIT SA FIE DOMNUL………………….1!!!!!!!!!!!!!!!! CU DRAG ANGELA .

 12. Slavit sa fie Domnul sora Angela . Ma bucur din tot sufletul ca mi-ai lasat un mesaj pe acest program . Desi sint foarte departe de tara mea natala si nu pot sa spun ca nu mi-e dor de tot ce am lasat acolo mai ales adunarile care se faceau pe Valea Trotusului si nuntile noastre Ostasesti care nu le gasesti niciunde si dragostea frateasca . Am fost crescuta in aceasta adunare iar parintii mei duhovnicesti care au stiut sa se apropie de sufletul meu mai intii fratele Mircea Ciobanu si dupa ce am mai crescut am fost ca si transferata pe bratele pline de dragoste ale fratelui Petrica Arsene . Domnul Isus sa ii binecuvinteze si sa ii intareasca pe calea Lui . Am fost cu acesti frati prin multe zone ale tarii pt ca Dumnezeu mi-a dat darul de a recita poezii nu o spun cu nici un gind de mindrie pentru ca Domnul ma foloseste si aici in Australia . La toti fratii de aici le plac poeziile fratelui Traian Dorz . Cind ma uit la adunarile in direct pt ca sincera sint nu imi scapa nici una si ii vad pe parintii mei duhovnicesti nu mai pot de drag . Mi-e atit de dor sa mai stam de vorba asa cum o faceam mai demult desi am numai 39 de ani . Parintii mei trupesti care m-au nascut si crescut sint plecati la Domnul si numai cind imi amintesc de lipsa lor ma buseste plinsul . Mi-e asa de dor de ei de vocea lor , de vocea mamei mele care mereu ma chema acasa si-mi zicea ca nu mai poate de dorul meu . De aceea pot sa dau un sfat daca mai citeste cineva mes meu : iubiti-va parintii cit sint in viata ,respectatii si dati-le toata cinstea pt ca dupa ce pleaca de pe acest pamint e prea tirziu sa mai poti face ceva pt ei . Ma bucur acum pt tine sora Angela ca si tu esti din zona mea natala si cred ca si tu cunosti adunarile oastei din Valea Trotusului . Ce bucurii traiam atunci cu ce drag asteptam adunarile , hramurile , sfaturile pt surori ( Doamne , cite sfaturi sanatoase primiam prin intermediul acestor adunari ) apoi nuntile , ce bucurii traiam la maxim de parca acea adunare ar fii fost ultima . Am ramas trista cind am citit cuvintele tale ca esti bonlava cu inima . Mama mea asa a fost tot cu inima si tot timpul cu tratamentul dupa ea . Am sa iti pun adresa de E mail in mob meu si in felul acesta o sa mai putem vorbi . Domnul Isus sa te binecuvinteze si sa iti dea putere pe calea lui . Slavit sa fie Domnul care ne-a infratit pe toti

 13. SLAVIT SA FIE DOMNUL SORA OFELIA MA BUCUR CA MIAI SCRIS SIMT O BUCURIE cind avem aceste cunostinte comune ii cunosc foarte bine pe frt.petrica pe frt. MIRCEA AM foet pe aceeasi unda in tinpurile noastre dupa cum spui tu draga olivia erai mica pe cind eram eu acasa printre fratii nostri sint adunari in direct pe care le vad cu acest aparat minunat care a aparut pe timpul nostru vreau sa te anunt ca pe 16 april este adunare in comanesti pe tara cu tineretul cred ca o sa merg si eu ca mama mea este acolo este cam bonlava si nu prea aude dar se bucura sai vada ii multumesc luio DUMNEZEU ca nu mam indepartat de EL desi sotul meu nu este de acord ca vede ca fratii nu prea le are cu biserica si am perdut si copii din cauza lui cit au fost mici eam dus la adunare aici in brasov dar cum au crescut nu a mai mers acum sint toti plecati nu sunt casatoriti numai cea mica de 27 de ani sta cu unbaiat are o fetita de 6 ani care si ea va pleca acum dupa pasti in italia unde este si simona fata mea am si gemeni de 28 de ani unu este in londra unu este in dablin unu este in spania numai pe internet ii vad mai des vin acas de sarbatori acum de paste nu vine niciunul au de lucru asta ma bucur ca sint bine sint cuminti isi vad de treaba lor iti doresc multa sanatate si te salut cu cintarea DEPARTEIN TOTDEAUNA 252 DIN CARTEA DE CINTARI NEMURITOARE te pup vreau sa mai vorbim uite adresa mea de MAIL ESTE dicaangela@yahoo.com si ne mai auzim si vom inpartasi lucruri bune eu sint plecata din 1978 dar am legatura cu frt.de la noi .CU DRAG ANGELA CELMARE DE ACASA ,,,,,DICA DE 33 DE ANI PA SI SLAVIT SA FIE DOMNULNOSTRU CARE NE DA ATITEA FRATI SI DE TOATE .

 14. Imi cer scuze, dar as dori sa invat Imnul Euharistiei… nu am gasit decit versurile. M-ar interesa interpretarea melodica sau partitura daca se poate. Chiar si on-line.
  Multumesc anticipat

 15. Au fost aici cateva mesaje a unui frate Dorin. Din păcate a demonstrat că nu doreşte dialog (mai ales civilizat) sau o cercetare amănunţită inteligentă dar acuzaţii şi sminteală. E liber s-o facă unde doreşte dar nu pe site-ul nostru.

 16. Slavit sa fie Domnul. Am reusit sa primesc citeva CD printr-o mare surpriza si ii multumesc Domnului si apoi fratilor care s-au ostenit sa m-i le trimita . Daca ar stii ce bucurii au trimis aici in Australia si cit de mult ne intarim ascultind aceste cintari ! Eu impreuna cu familia mea si inca mai multi frati credinciosi dar nu de la Oaste sintem placut impresionati de cintarea specifica Oastei celei dintii . E deosebita lucrarea Oastei si cintarile sint unicate prin duiosia lor prin felul de a folosi instrumentul( orga ,acordeonul chitara ) . Fratii care au ascultat cintarile au zis ca e o mare deosebire intre cintarile cintate in adunarile lor si cele cintate la Oaste . La cintarile lor spun ca iti vine sa dansezi pe fondul instrumentului iar daca nu dansezi oricum bati cu piciorul atunci cind basul acordeonului si tobelor acopera VERSUL cintarii . Am ascultat cu totii cele 21de CD si toate au fost frumoase dar le-a placut in mod deosebit trei CD . Inca mai este loc la cruce : interpret Pr Marian Marcus . “Preaiubitul meu e Unul”si “O Milostiv Samaritean ” interpret Sava Constandache . Cind asculti aceste cintari nu poti sa faci altceva decit sa meditezi si sa privesti in urma ca sa iti revizuiesti viata. O sa trebuiasca sa facem alte comenzi pentru ca toti vor sa aiba cintarile Oastei in casele lor in masinile lor si in inima lor . Domnul sa binecuvinteze pe toti cei care trudesc din greu pentru a aduce asa imense bucurii in casele noastre si sa ii ajute sa inainteze pe calea inaintasilor nostrii care ne-au invatat sa traim in smerenie si credinciosie pe calea Domnului . Slavit sa fie Domnul nostru care e atit de bun cu noi toti

 17. Dmnul Slavei si MIntuitorul nostru Hristos sa va binecuvinteze ca si aici departe de voi iubiti frati si surori cu trupul dar uniti In duhul va ascultam sfintele emisiuni si ne bucuram duhovniceste cu voi la olalta.
  SLAVIT SA FIE DOMNUL
  Harul si darul Duhului cel SfInt sa va umpla inimile si sa va faca vase alesa si placute LUI , lucratori In vestirea cuvIntului si a voi lui Hristos amin amin amin +++ +++ +++ +++ amin

 18. Frumusetea cantarilor Oastei Domnului,izvoraste din multa suferinta,jertfa si osteneli.Este jertfa adusa de inaintasi! In clipele grele ale vietii mele,am umblat ,am peregrinat,dar liniste nu am capatat,pana nu am ascultat din intamplare,cateva cantari ale oastei .Sant probleme,apar poate nemultumiri,mai carcotim cateodata,dar ne topim in adunarile noastre cand ne strangem din toate zarile !Ce bine imi e fratilor si surorilor cand imi pot plinge suferinta in bucuria intalnirii cu voi ,cu Domnul! acum sant singur intr-o camaruta,copii imi sant plecati,iar eu ascult cantecele Oastei!nu exista,si nu va exista o muzica mai frumoasa ca muzica Oastei Domnului! Ascult chiar acum o cantare in care spune;CAND VEZI DRUMUL CU PRIMEJDII,NALTA OCHII IN SUS!
  DOAMNE ITI MULTUMESC! SLAVIT SA FIE DOMNUL!

 19. O,Iisuse Imparate
  Iarta lacrimi si pacate!
  Vin sa-nchizi usor
  Ranile ce dor!
  Dragii mei,
  Iubite surori si iubiti frati din toata lumea,
  care impartasiti si credeti in aceasta frumoasa lucrare,Oastea Domnului,prin Domnul imi santeti aproape! Ascult cuvantarile ,cantarile ,poieziile si nu ma mai satur! Sant un balsam pentru sufletul meu.Va imbratisez cu drag si va urez din tot sufletul meu,
  Hristos a inviat!
  Sarbatori fericite ,impreuna cu Domnul!
  fratele Ovidiu,
  SLAVIT SA FIE DOMNUL!

 20. E deplorabila transmisia acestui post de radio. Si nu numai : in repetate randuri, am auzit o ritmicitate nepermisa aplicata prost, unor cantari care ar exprima o cu totul alta stare departe de cea chinuita de acesti improvizati cantareti. Daca pe voi, cei responsabili de aceasta emisie, nu va intereseaza ce nota da acest fapt, o sa vorbim cu responsabilii vostri. Cu riscul ca nu veti publica acest mesaj, asa cum ati mai procedat si cu al altora, avem memorizate toate aceste observatii pe care le scriem aici si, cand va trebui sa dovodim veridicitatea celor spuse, o vom face. In speranta ca nu va trebui sa revenim pe acest subiect, facem apel la constiinta voastra si la respectul ce-l datoram, inaintasilor ce ne-au lasat, cu pret de lacrimi si sudoare, atatea comori, pe care, datorita voua, se aseaza zilnic, straturi de praf…

 21. ssfd Ofelia,Ofelia,Ofelia am citit mesul tau. O vremuri de altadata.Mai intai vreau sa multumesc pe aceasta cale fr Mihai Mihaila si fr Alex Ploscaru pt. ajutorul care ni l-a dat,pt a se putea auzi ROD peste mari si tari,pe partea cealalta a Pamantului . Si bineinteles si fr Sava Costandache si Parintelui Iosimica de la Sibiu. Ofelia,ce departe mai esti…Ma alin cu gandul ca Dzeu a randuit sa ne desparta atat de crud,pt. a duce Oastea si pe partea cealalta a Pamantului.Sa te ajute Dzeu. sa vestiti Oastea Lui si pe tine si pe Sava si pe Oliver.,,Doamne mult dorim aceea zi,, ca acum 20 de ani..Suceava,Galati,Brasov,Gageni,Constanta,Focsani,Radauti .Binecuvantate mai erau acele nopti petrecute impreuna cu fratii si surorile pana pe la 3,4 dimineata .Dl.sa binecuvinteze si acele vremuri si acestea impreuna cu cei care ne ajuta sa ne intalnim cu ocazia acestor adunari prezentate online.,,Departare,departare unde-i oare-al tau sfarsit?,, Cu mult dor Lidia-carmen,costel si fetele,1,2,3,4,5,6,7,8.SSFDL

 22. Slavit sa fie Domnul . Lidia de ce mi-ai scris aceste cuvinte ? Tu sti prea bine ca ce mi-ai scris nu a facut decit sa invirti cutitul in rana . Sint asa de departe si nu exista zi sa nu ma gindesc la tara , localitatea mea natala si bineinteles la prietenia noastra pina cind a rinduit Domnul sa plec de acolo . Iti scriu cu lacrimi si suspine ca nu exista nici o adunare care sa o fii uitat din timpul fecioriei noastre cind mergeam cu fr Petrica Arseni zii si noapte cu trenul personal care mergea ca si o caruta de incet dar noua nu ne pasa , eram fericite ca puteam sa ne intilnim cu Domnul si cu copii lui . Doamne ce vremuri de binecuvintare au mai fost ! Si daca s-ar da timpul inapoi la fel am fi facut . Nu as regreta niciodata noptile nedormite orele cind aveam asa emotii pt piesele pe care le interpretam si daca ar trebui sa regret ceva ar fii NEASCULTAREA MEA de fr PETRCA ARSENI si de fr MIRCEA CIOBNU . Iar tu sti la ce ma refer . Toata viata mea am sa regret neascultarea mea si si ignoranta mea . Oare de ce nu am ascultat sfaturile lor ? Oare de ce am fost atit de slaba si naiva ? Oare de ce nu am vegheat indeajuns ? Oare de ce….? Ma rog lui Dumnezeu sa ma ierte si macar copilul meu sa nu fie naiv si credul in viata . Sa mearga cu frica si teama de Domnul si in ascultare de Domnul sa poata sluji Lui asa cum n-am putut eu . Ma bucur ca totusi mi-ai scris . Cu toate ca cuvintele tale mi-au rascolit intregu-mi suflet amintondu-mi de vremea tineretii noastre impreuna cu parintii nostrii sufletesti ca cei care mi-au dat viata au plecat de mult la Domnul si pt asta sufar ingrozitor pt ca sin totusi tinara si asi avea nevoie de sfaturile mamei in multe privinte . Dar asa a fost rinduit pe acest pamint sa ramin fara ei si sa cer ajutor Parintelui mea Ceresc . Iti multumesc ca totusi mi-ai scris si Domnul sa te binecuvinteze pe tine pe sotul tau pe care stiu ca il iubesti atit de mult si pe toti ingerasii care D-zeu vii i-a rinduit in viata de familie . Domnul sa fie cu voi toti

 23. ssfd
  .asa efilica. am ramas doar cu amintirile
  ,…si totusi nu meritam dar am primit si o mica multumire pe acest pamant …sotii nostri si copii nostri
  ….si eu o zic cu lacrimi in ochi si visez cu ochii deschisi la vremurile de atunci. eu nu mai prea pot iesi,se mai duc fetelesi traiec cu amintirile.ssfd

 24. Soră Ofelia!

  Slăvit să fie Domnul pentru toate amintirile de care spuneţi că vă provoacă dureri din pricina trecerii timpului şi a distanţei! Vă cred şi vă înţeleg durerea! Dar aş vrea să cred că astfel de dureri, sunt amintiri fericite, care nu pot decât să-ţi scalde fiinţa şi faţa într-o bucurie nu în altceva!

  Eu sunt încă tânăr şi nu mă desparte o distanţă aşa mare de fraţi şi de-adunare… însă cu toate astea şi-n mine plânge inima de amintirile frumoase, de stările binecuvântate ce le-am avut în câteva din întâlnirile cu tinerii,pe la Poiana Sărată, nunţile sau adunările… Dar cu toate astea nu sunt o altă amintire mai frumoasă decât acelea!

  Acum, odată cu timpul îmi dau seama de-adevăratele valori ce le-au avut acele întilniri! De aceea nu vă feriţi în a vă povesti amintirile şi mărturisirile profunde din anii trecuţi! Cu ocazia asta avem şi noi ocazia să ne împărtăşim gândurile şi trăirile. Deşi în vremuri şi locaţii diferite… au fost călăuzite de-acelaşi Duh!

  Cu ocazia acesta vă mulţumesc şi eu de încurajările ce le primim prin rândurile şi mesajele scrise!

  Domnul să vă întărească acolo unde sunteţi şi să vă trimită mereu noi şi noi speranţe!

 25. Slavit sa fie Domnul ! Acum mi-am dat seama caci orice cuvint scris aici este rapid citit si sincera sa fiu nu m-am asteptat. Da , fr Emi ma gindesc in trecut si de multe ori cind le povestesc aici la prietenii nostrii de familie care si ei au experimentat bucuriile de alta data ale Oastei , dar venind aici, eu o spun cu durere in suflet au uitat calea ingusta si usa strimta prin care se intra cu anevoie si mereu ma acuza ca mie imi place sa traiesc in trecut si asta are sa imi aduca o stare de depresie . Poate ca au dreptate in ceea ce spun dar eu nu pot uita trecutul si mi-e foarte greu sa traiesc prezentul iar la viitor ma gindesc cu groaza pt ca nu stiu daca stare mea sufleteasca este dupa voia lui Dumnezeu . Mi-ai zis ca in ceea ce am scris ultima data amintirile frumoase traite imptreuna cu fratii si vreau sa specific un lucru foarte important pe care nu am sa il uit niciodata cind eram in clasa a 8 a si a venit tatal meu ca sa ma invoiasca de la scoala pt ultimile doua ore pt ca a sunat fr Mircea Ciobanu un frate deosebit , credincios si plin de Duhul lui Dumnezeu , ca vrea sa ma ia pe mine si pe cea mai buna prietena a mea Lidia sa mergem la adunarea de comemorare a pr Iosif Trifa la Sibiu . Aceea a fost prima mea iesire in comun cu fratii . Eram pregatitita si cu o poezie pt acea frumoasa aniversare si de atunci am iesit cu fratii oriunde mergeau ei acolo eram si eu . Ascultam cu uimire tot ce vorbeau si sorbeam cuvintele lor pina acolo ca ajunsesem sa ne jucam jocuri biblice sa cintam frumoasele cintari ale fr Train Dorz si vedeam cu uimire cum in vagonul nostru se umplea de oameni curiosi care nu auzise pina atunci de Oastea Domnului . De aceea oftez si deseori pling gindindu-ma cit de frumoase erau intilnirile noastre de care acum duc dorul dupa aceste minunate si neuitate prilejuri in care ma simteam ca in rai . Aici si acum imi aduc aminte cind predam religia in scoala incepind de la clasa 1 -10 a cum cintam cintarile Oastei si intotdeauna imi lasam timp 15 min la sfirsit de ora ca sa citesc copiilor din cele 600 de istorioare . Si vedeam pe chipul lor atit de nevinovati cum privau la mine de parca as fii fost de pe alta planeta . Le placeau si abia asteptau sa auda si sa auda si sa auda istorioarele pline de atitea invataturi si sfaturi pe care pr Iosif le spunea in aceasta carte . Am avut minunate experiente intre fratii batrini cu care am avut ocazia sa fiu tot timpul si oriunde . Mi-a placut sa fiu numai cu ei pt ca am avut atit de multe de invatat , iar ei stiau cum sa aiba rabdare si intelepciune ca sa ne faca pe noi citiva tineri care ii urmam sa nu ne plictisim niciodata . Domnul Isus sa fie cu ei si asa cum ne-au iubit ei pe noi asa si Domnul sa-i aiba in paza si sa ii ocroteasca orisicind si oriunde . Un sfat pt fratiorii mai tineri ” cautati sa fiti mai mult in preajma fratilor batrini pt ca aveti ce invata si in viata are sa va prinda bine sfaturile lor si ascultatii in tot ce spun ” . Eu sint departe acum de ei dar ce mult bine imi prinde acum aici unde nu exista Oastea Domnului si unde trebuie sa pun in practica ceea ce am invatat in timpurile acelea binecuvintate . De aceea dorurile mele sint nesfirsit de mari si lipsa fratilor mei duhovnicesti care ii vad doar pe computer ma umple de-o tristete amara pt ca atunci cind eram linga ei n-am stiut sa -i pretuiesc indeajuns si n-am stiut sa-ascult tot ce ma invatau spre binele meu sufletesc . Dragi tineri va sfatuiesc in numele Domnului nostru iubit ascultati povetele si impliniti ce va invata perii carunti caci de ve-ti asculta in viata aceasta plina de ispite o sa aveti biruinte mari si sufletul plin de bucurii .

 26. Ce mă bucur să vă aud aceste amintiri, mai ales că atunci au fost alte vremuri, iar acum este un alt timp, în care tinerii nu mai au când să stea cu cei învârstă, care se duc şi se duc mereu dintre noi. Sunt atâtea mijloace care ne distrag de la asevărata părtăşie cu fraţii. De aceea v-am scris acel mesaj de mai sus! Cred că noi tinerii avem nevoie de exemple şi-articole care să ne încurajeze să căutăm lucrurile “nemuritoare” aş putea spune…. Mai scrieţi, mai scrieţi şi poate trimiteţi şi fraţilor, că este nevoie de articole la foaie cu astfel de amintiri şi îndemnuri către cei care avem adunarea şi fraţii aproape şi nu le preţuim cât ar trebui!

 27. SSFD . Ma cam incurc in taste .ofelia draga, eu nu am talentul tau in a povesti,cu toate ca la nr de copii care ii am ar fi trebuit sa fiu un bun povestitor.
  acum teodora ,,mi-a venit de hac,,nu adoarme pana nu ii cant ,,nani cu mama pui mic de soare, vita sa-ti fie biruitoare,, costel stie cateva versuri , i le- a cantat de cateva ori si acum imi zice ,,nani cu mama,,eu nu cant frumos ca el si nici nu prea stiu ,dar ea insista
  .am facut o abatere de la subiect………ofelia, cand imi aduc aminte cum cantai crezul in biserica din asau,tremur si eu cum vibrau peretii aceia cand cantai
  . unde esti????????? sa mai canti si azi?
  nimeni nu a mai cantat asa de atunci
  .
  vb cu cineva de nunta de la piatra de acum vreo 23 de ani ,cred,a fr ploscaru cu fiica fr aurica androni.a fost fr traian . a venit la nunta sivenise de la o inmormantare.zicea fr.traian.;pentru a veni la nunta am trecut prin cimitir,, fusese inmormantrea fr popa petru de la saucani,doamne ce stari
  …………… si duminica dimineata veneam la comanesti la ale nunti sau hramuri .si dupa lunea mergeam la scoala sau la servici fara sa fi dormit de sambata dimineata. dumnezeu sa rasplateasca acelor frati si acelor siurori care ne-au primit ,care s-au jertfit pt noi.noi acum nu mai avem jertfe de acest gen.in primul rand scumpindu-se viata, transportul s-a redus
  acum dau rand la cei tineri.abia reusesc ei sa mearga.de aceia traim cu amintirile de atunci si faptul ca atunci acele momente au avut o intensitate atat de puternica ,are si acum efect asupra noastra.era o dragoste adevarata fata de domnul isus si de maicuta lui. nu ziceam poezii cu maneca scurta sau cu batic legat macar la spate.nu vreau totusi sa ma abat de la subiect ca e gingasa abaterea.domnul sa ne aiba in paza pe totisi pe tine ofelia…ssfd
  ,

 28. Slavit sa fie Domnul nostru care ne iubeste si ne ocroteste clipa de clipa . Fr Emi, hai sa iti dau o veste placuta pe care pe mine m-a uimit si m-a luat pe neasteptate si prea devreme . Am povestit aici in scurte cuvinte despre participarea unor tineri care au venit in graba la mine acasa chemati de fratii care vedeau adunarea de tineret pe tara de la Tecuci . Nu au plecat nici unul pina nu s-a terminat adunarea . Am vazut pe chipurile lor bucurie si dragoste si ma tot intreba ce v-a mai fii dupa ….eu si cu o prietena si sora in Domnul ne-am pregatit in saptamina aceea si cu o gustare si cu prajituri pt ca stiam ca o sa vina citiva frati si surori dar nu m-am asteptat sa vina atit de multi ! Lidia-Carmen m-ai intrebat pe messenger ca ei nu au internet acasa ca sa se uite fiecare ? Au aici toti dar bucuria este mai mare cind sintem cu totii si putem sa ne punem intrebari la care nu au raspuns . Si Lidia iti spun prin intemediul acestui program ca noi trebiue sa lucram grijuliu pt ca nu trebuie sa uitam ca acesti frati tineri nu fac parte din Lucrarea Oastei Domnului ! Si de aceea e bine sa fim laolalta ca sa le explicam lucrurile pe care ei nu le stiu cu privire la preoti , la cum se face cruce , la cum se cinta cintarile asa duioase si fara instrumente care fac atit tam , tam si la portul fratilor si indeosebi a surorilor si multe alte intrebari . Unii dintre ei nu stiu prea bine romaneste si intreaba ce inseamna cuvintul acela si de aceea e bine sa fim impreuna si mai ales ca sint 5 frati batrini care au fost la Oastea Domnului pe cind erau in tara si ei au stiut cum sa le explice mult mai bine decit mine . As dorii sa le transmit tinerilor care citesc aceste cuvinte sa fie bucurosi ca sint nascuti si crescuti pe bratele parintilor ostasi . Iubiti si pretuiti pe parintii vostrii trupesti si pe cei duhovnicesti . E o mare binecuvintare sa ai acest dar de la Dumnezeu . Va spun din experienta mea ca sint plecata in Australia de 16ani si am mers la toate adunarile de penticostali si baptisti si englezesti dar niciuna , niciuna nu se poate asemana cu MAMA noastra OASTEA DOMNULUI .

 29. HRISTOS A INVIAT SI SLAVIT SA FIE DOMNUL SORA OFELIA ,am dat peste aceste rinduri un istoric de care sint deacort si eu simt atita durere de la adunarile de mai bine de 33 de ani de cind eram acasa la COMANESTI ca la noi atunci nu mai este nimic la fel multi tineri dar putin har ca in adunari acum este multa mindrie multa graba spre lucrurile trecatoare noi pe adunci bucuram toate dorintele surorilor si fratilor mai inaintati sa le cintam cite o cintare care era placuta inimii lor la sfrsit de adunare era clipa noastra cred ca nu gresesc ca pe faceebook team gasit si astazi tiam trimis o cintare cu multe flori de iubitul nostru frate si PREOT MARIN MARCUS .TE SALUT CU CINTAREA MIEA ATIT MIA MAI RAMAS .am fost la COMANESTI LA MAMA DAR NU AM AVUT SI O DUMINICA SA MERG LA ADUNARE LA LEORDA .

 30. Adevarat a inviat sora Angela . Greseli pe care le-ai facut pe facebook sa tot mai faci . Pentru mine cintarea aceea pe care am ascultat-o cu multe lacrimi ai stiut unde imi este sensibila coarda inimii . Am plins mult si dupa ce s-a terminat cintarea , pentru ca sint lipsita de rugaciunile , binecuvintarile , sfaturile si multe lucruri pe care le poate da o mama copilului ei . A plecat de mult la Domnul si de cite ori privesc telefonul mi-amintes de convorbirile cu ea . Nu era zi in care sa n-o sun ca sa ii aud gurita aceea care imediat ma intreba :” cum esti fata mamii . Tare esti departe si tare mi-e dor de tine .” cit de binecuvintati sint copii care au mama in viata ! Doamne cit de binecuvintati sint . Oare ei stiu ce inseamna rugaciunea mamei ? Povetele ei ? Imi aduc aminte de cite ori o intreba chiar si sotul meu lucruri de care ne izbeam si nu stiam ce sa facem , iar ea ca o mama chibzuita ne sfatuia in problemele noastre ce decizii sa luam , si ce fericiti o sunam inapoi cind vedeam ca sfaturile intelepte au dat rezultatele cu mult mai bine decit ne asteptam . Dupa ce a plecat am realizat ce-am pierdut. Ma rog Domnului pt toti tinerii care au parintii in viata sa le asculte povetele sa priveasca la mamele lor ca la o comoara rara pe care se gaseste atit de greu , iar daca ai pierdut-o n-o mai poti gasi in veci . Acum pt mine mama mea e Domnul meu Isus care stiu ca ma iubeste si-mi asculta rugaciunile si-atunci cind nu mai pot , El isi intinde Mina Lui si cu blindete simt cum imi ia povara de pe umeri , cum imi alina dorurile mele si-mi aduce bucurie si pace in inima si caminul meu . Domnul sa binecuvinteze sufletul tau sora Angela si sa dea Domnul ca si copii tai sa-si dea seama ce binecuvintare au in viata lor . Iar tu nu inceta sa te rogi pentru ei , caci sa stii ca Domnul Isus asculta orisice cuvint pe care-l spui .

 31. Caci este UN SINGUR DOMN , O SINGURA CREDINAT SI UN SINGUR BOTEZ SI NOI TOTI AM PRIMIT HARUL DE A FI COPII AI DUMNEZEULUI CEL PREA INALT!
  MA BUCUR CA EXISTATI SI CANTARILE PE CARE LE ASCULT AICI IMI UMPLU SUFLETUL PTR CA AM CRESCUT CU ELE .
  Nu vreau sa va spun ce confesiune sunt ptr ca nu asta e important, este important ca” ATAT DE MULT A IUBIT DUMNEZEU LUMEA INCAT A DAT PE SINGURUL SAU FIU PENTRU CA ORICINE CREDE IN EL SA NU PIARA CI SA AIBA VITA VESNICA ” !!
  Sa ne rugam impreuna, si toti impreuna sa ducem VESTEA BUNA asa cum DOMNUL ISUS ne-a invatat si in special sa ne rugam ptr tara noastra ca Dumnezeu sa ne vindece tara , conditia este ca poporul sa se smereasca si sa se pocaiasca .
  Dumneavoastra, ce din Oastea Domnului o puteti face foarte bine ! DOmnul sa va binecuvinteze cu HAR , CURAJ , INDRAZNELA !

 32. Liliana

  Cat de minunat si maret este Dumnezeu care ne da astazi aceasta posibilitate de a comunica unii cu altii , care ne cunoastem sau nu ne cunoastem , dar impartim acelesi dor : DORUL DE VESNICIE . Personal , de cate ori merg la adunari mari unde vin frati si surori din tara ma multumesc si ma bucur de partasia lor. Am inteles si sunt convinsa ca NU NE PUTEM MANTUI SINGURI, AVEM NEVOIE DE HRANA SUFLETEASCA SI SFINTE PARTASII .Domnul sa ne ajute sa primim totul ca din mana sa.
  Suceava 11 iunie 2011

 33. Slavit sa fie Domnul si ma bucur ca putem conversa in respect de credinta unii cu altii. Bunul Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti.

 34. dati-mi add la: ionut_paskni2 si datimi melodii cu viorel fecioru si luci pala daca aveti:X respect si stima

 35. ofelia mereu citesc aceste comentarii de la tine pri intermediul care neam gasit si ma bucur mult de cite ori citesc si meru si acum cind am vorbit cu tine de vreo 5 minute si pling ca asa o ntristete ai putut sa induri singura tare mult face ca ai pe dumnezeu si tine locul la toti cei de departe cintarile sint lacrimi bucurii , doruri , regasire si multa pace .

 36. Dragi noştri de pretutindeni vă anunţăm pe această cale că dacă va voi Domnul pe data de 7 August 2011 va avea loc Adunarea de comemorare a fratelui Arcadie Nistor în Comuna Burla Judeţul Suceava după următorul program:
  Pentru fraţi şi surorile care au posibilitate este bine să participăm de la ora 9 la liturghie iar de la ora 13 dorim să putem începe adunarea.
  Adunarea va avea loc la biserica din comuna Burla, aşteptăm toţi fraţi şi surorile de pretutindeni care au posibilitate de a petrece cîteva ore la mormîntul celui ce va iubit atît de mult, ne rugăm ca D-l să vă întărească paşi şi să vă netezească calea să puteţi ajunge la noi.
  Şi fiindcă acest mijloc de comunicare este încă limitat rugăm fraţi care găsesc anunţul nostru să-l facă cunoscut mai departe.
  Vă aşteptăm.

  Fr. Ilie Nistor.

 37. Slavit sa fie Domnul ,frati ostasi in Hristos Domnul , si toti cei care cred in singele Mielului lui Dumnezeu . va marturisesc ca imi lipseste foarte mult adunarea ,de la Vulcana, dar sint fericita ca Domnul mi-a descoperit ,acest sait al Oastei Domnului.sint plecata din tara inainte cu 8 ani ptr.munca,si de atunci tot am dus dorul Oastei Domnului ,pina sa va gasesc pe voi .Iubesc cintarile ,iubesc predicile ,si-mi place sa va ascult in fiecare dimineata inainte de a pleca la serviciu . multumesc Domnului ca existati. Domnul sa va binecunecuvinteze pe toti cu darurile sale , AMIN.

 38. Raspuns pentru -andrei ,
  In Lugoj nu am informatii ca ar fi OASTEA DOMNULUI .
  La BALINT,TIRGOVISTE…acolo avem suflete care se aduna .
  Daca sunteti interesat tinem legatura…
  Slavit sa fie Domnul !

 39. SLAVIT SA FIE DOMNUL SURORILOR SINT DIN COMANESTI SINT MAI MARE CA VOI LA FEL ZIC CEA FOST ODATA MULTE DULCE SI FRUMOASE STARI NICI UN TINAR NU MAI ARE ACESTE BUCURII PE OFELIEA O CUNOSC TOT DIN MESAJELE DE PE NET DESI SINTEM DIN ACELAS LOC POATE VA ADUCETI AMINTE DE ANGELA CELMARE DAR NU STIU CINE ESTE LIDIEA CARMEN POATE SINTETI PREA TINERI EU AM PLECAT LA BRASOV CU SCOALA SI AICI MAM MARITAT CU UN OM A LUI DUMNEZEU NU A FOST OSTAS DAR ESTE IN UNELE CAZURI MAI CORECT MAI BUN AVEM 5 COPII ACUM TOTI SINT PLECATI IN ALTE TARI CA ASAI VEATA .MA BUCUR CA AM DAT ASTAZI PESTE ACESTE COMENTARII CA LA ACEASTA PAGINA ASCULT DE DIMINEATA .

 40. Astazi este ziua lui mama mea Elena. Bunul Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti cu iertare si dragoste. Amin.

 41. Va rog din suflet sa ma scuzati nu am fost atent la timp / data. Ziua mamei mele Elena este maine in 3 iulie. Va multumesc din suflet pt. gandurile bune.

 42. “LA MULŢI ANI DOAMNA ELENA!”
  Un suflet bun să ai şi-un gând frumos,
  în fapte şi în grai, pentru Hristos,
  cu dragoste şi-avânt spre tot ce-i drept şi sfânt,
  aşa-ţi dorim, aşa, de ziua ta!

  Slăvit să fie Domnul!

 43. raspuns pentru Dica Angela . Sunt Liliana din Suceava , cred ca ne-am cunoscut
  prin anii 1975-1976 , m-am nascut la Verseni ( Pascani ), in sat cu sora Maricica Coman care traieste in Comanesti . Am fost de cateva ori pe la Comanestii . Nasii de cununie sunt familia Tigancea , dar au plecat la Domnul . Numarul meu de telefon este 0752203505 , daca vrei si poti as vrea sa vorbim . Poate imi dai un nr. de telefon . Ma bucur pentru ca am regasit pe cineva din tinerete . Am trait stari minunate in adunarile Oaste Domnului si traiesc si acum . chiar daca cei din fruntea lucrarii s-au impartit in doua tabere. Foarte mult dauneaza aceasta
  copiilor nostri si celor carora le vorbesc despre Domnul si oastea Lui . Eu ma straduiesc sa iubesc pe fiecare semen si nu mi-a mai ramas decat sa plang si sa ma rog Domnului pentru mantuire a tuturor. SLAVIT SA FIE DOMNUL !

 44. Slavit sa fie Domnul !
  Nu va suparati ,nu am vazut nici un anunt despre ADUNAREA DE LA TIMISOARA DIN 9 si 10 iulie 2011 . Azi si maine duminica,dupa Sf.Liturghie respectiv ora 14.00 . Domnul sa faca sa fie o binecuvantare pentru toti care vor participa .
  Slavit sa fie Domnul !

 45. Eu am aflat din ,,Iisus Biruitorul ” si ma asteptam sa fie anuntata si pe NET. Aata e . Daca am suparat pe cineva …IERTARE !

 46. Slavit sa fie Domnul frati ostasi in Domnul .Cred ca sinteti niste fericiti cei care aaveti ocazia sa mergeti la adunari,unde-l puteti slavi pe DUMNEZEU asa cum merita.sper cu ajutorul TATALUI CERESC ,sa ma pot intoarce acasa si in mijlocul adunarii de unde am plecat ,pentru ca stiti ceva,daca ma gindesc mai bine ,apreciem, ceeava ce avem, abia dupa ce,. am pierdut ,ceea ce am avut.

 47. Slavit sa fie DOMNUL,care in MARE MILA LUI,mi-a zdrobit impietrirea inimii,luandu-mi ce-am iubit mai mult pe lumea asta si mi-a transformat toata bucuria in suferinta care poate are margine dar eu n-o pot vedea,ca nu cumva sa-mi ajunga sufletul in suferinta vesnica.Cautand mangaiere si partasie in trupul si sangele DOMNULUI nostru ISUS CHRISTOS cu acei care fac voia LUI,dispretuiti de lume dar iubiti de EL,am gasit cartea autobiografica a lui Traian Dorz si acest site. Nadajduiesc sa pot ajunge si eu sa-mi pot lasa sarcina la CRUCEA LUI. SLAVIT SA FIE DOMNUL.

 48. SLAVIT SA FIE DOMNUL . Inca o data multumesc Domnului ca existati . Frumoase cintari am ascultat in dimineata asta si pline de duh sfint . asa simt eu in clipa asta Domnul sa va binecuvinteze pe toti care va straduiti sa ne umpleti sufletele de bucurii sfinte . Slavit SA FIE Domnul .

 49. Slavit sa fie domnul!
  Am trait si eu cu ani in urma bucuria ostasilor si am depus si juramantul de credinta.Chiar daca nu am mai participat la adunari am fost cu sufletul mereu aproape. Ma bucur de cantarile si povetele ce am avut parte sa le traiesc alaturi de fratii si surorile din tara si de la Sibiu.
  Acum am copilele mari (ecaterina&irina)erau micute tare pe atunci acum cea mare si ea este cu familie si copilas a terminat teologia la Cluj ,sotul ei la fel ,el picteaza o biserica in Cernauti este in apropiere de Banceni la parintele JAR .
  Acum am dat timpul in napoi cu 20 de ani ……..am reusit …….Si am o fetita de 10 luni de care ma bucur si incerc sa o indrum catre o cale luminoasa si in credinta sa ne mantuim impreuna.
  Poate in luna august pe la sfarsit daca se poate sa va facem o vizita la SIBIU i-mi este dor de adunarile si de cei ce au fost piatra de capatai pt mine si doresc sa multumesc prin viu grai .
  Nu am acum internet dar mai intru din cand in cand sa citesc posta electonica astazi am dat de aceasta pagina si am fost foarte bucuroasa .
  Cu respect Elena Vitan Bucuresti(bragadiru)

 50. Slavit sa fie DOMNUL pentru muzica,balsam pentru suflet, ce o transmiteti.Mi s-a lipit bucuria de cantarea “DOAMNE indreapta-mi inima spre RABDAREA TA”.

 51. Iertatima si nu va suparati pe mine Iuitorilor de Hristos frati si surori

  Am o mare ne intelegere si ne dumerire In felul In cate intra surorile noatre In Biserica LUI Hristos si In Adunarile Oastei Domnului, oare daca sar acoperi capul cu baticul ar pati ceva atIta timp cIt sta In naintea Domnului sau Domnul ne da cu Jumatati de masura Darul si Harul si ajutorul Lui, sau credem ca suntem mai intelepti ca Sf. lui Dumnezeu prin care sau dat aceste reguli , sau ce vom spune ca ne este cald , atunci vin si te Intreb Iubita mea dac aici si atIta timp nu poti suporta cum vei suporta focul vescic su cum vei raspunde la intrebarile din acel timp.
  Eu spun aceasta pentru ca prin comportamentul unora vine duhul
  mIndriei si pacatul la uni chear dintre frati si nu mai vorbesc de cei din afara Biserici Lui Hristos.
  In Numele Domnului Hristos va rog sa nu va suparati pe mine ca sunt un ratacit si slab si mult pacatos iertatima si va rugati si pentru mine sa ma lumineze Dumnezeu ca sa Inteleg si sa fac voia Lui.
  Daca vrei sa te arati cIt esti de frumoasa aratate barbatului tau acasa dar In lume cauta sa nu fii pricina de pacat .
  nu trebuie sa ne purtam ca si fatarnici si ca farisei de ce trebuie sa fim pricina de clevetire si de potignire , oare nu stim ca de caderea ce vine de la noi vom da socoteala la judecata cea Dreapta si ne partinitoare a LUI HRISTOS.

  Iertatima Iertatima Irtatima si nu va suparati pe mine pacatosul pt. ca va spun inaintea Lui Hristos ca Eu va Iubesc cu Dragostea paoruncita De El.
  S L A V I T sa fie D O M N U L AMIN AMIN AMIN

 52. Slavit sa fie Domnul, doresc ca Bunul Dumnezeu sa ne deschida ochii mintii si sufletul sa ne rugam mai mult pt. sufletul nostru. Bunul Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti, Amin !

 53. Raspuns pt. SAVETA ITITESC SLAVIT SA FIE DOMNUL !!!

  Doresc sa va multumesc din suflet pt. poiezia dedicata mamei mele. Imi pare sincer rau ca va multumesc asa de tarziu dar si asa tarziu va multumesc sincer si din suflet. Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze !!!

 54. SLAVIT SA FIE DOMNUL , multumesc inca o data Domnului , ca existati . De f. multe ori imi inseninati zilele , si cind va ascult, predicile , cintarile s-au poeziile , gindurile urite ce ma necajesc, se risipesc ca fumul, si parca revin din nou la viata . DOMNUL sa va binecuvinteze. SLAVIT SA FIE DOMNUL .

 55. Ne bucurăm şi slăvim pe Dumnezeu pentru că vă înseninează zilele şi vă readuce la Viaţa din El. Slăvit să fie Numele Lui! El să ne dea putere şi ajutor să-L slujim!

  Slăvit să fie Domnul!

 56. SLAVIT SA FIE DOMNUL FRATILOR NU STIU DACA MA CUNOASTETI DAR EU CUNOSC MULTI FRATI DIN TARA EU SINT DIN COMANESTI MAMA MEA SORA ANICA CELMARE CA ASA NE CHEMA DE ACASA ACUM MIE IMI SPUNE DICA SI LOCUIESC IN BRASOV . VREAU SA VA ANUNT CA MAMA MEA VINERI PE 14 OCTOMBRIE A INPLINIT 84 DE ANI SI A FOET DE URGENTA INTERNATA IN SPITAL DUPA O GREA SUFERINTA SI SINBATA NOAPTEA A OPERATO DE URGENTA CA A FACUT O ONCLUZIE INTESTINALA SI ASTAZI DUMINICA 16 A TRECUT LA DOMNUL O DUCEM DE AICI DE LA BRASOV LA COMANESTI CA ACOLO A DORIT SA FIE INTRE FRATI CU DURERE IN SUFLET VA INPARTASESC DUREREA MEA SI VA ROG SA O POMENITI IN RUGACIUNI ACOLO PE UNDE VA AFLATI ,MULTUMIM SI DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA SI SA O IERTE CA MULT A SUFERIT SI SINGURA NEA CRESCUT PE TOTI 6 COPII DUPA MORTEA TATALUI NOSTRU .AMIN SI SLAVIT SA FIE DOMNUL .

 57. Domnul să-i dăruiască odihna Sa sorei Ana, iar pe cei care au rămas să-i mângâie şi să îi întărească în aceste momente de încercare.

  Slăvit să fie Domnul!

 58. Doamne Dumnezeule cela ce esti doctorul sufletului si a trupului care ai cal cat moartea si pe deavolul surpata si ai daruit veata lumi tale daruieste si surori noastre aceasta mutata la tine veata cea vesnica si iartai ei tot ce a fi gresit in aceasta veata cu cuvIntul cu gIndul cu stiinta cu ne stiinta culucru cu fapta , si asaza sufletul ei In loc de verdeata In loc luminat de unde a fugit toata durerea si Intristarea si suspinarea , iar pe noi ne milueste dupa mare mila si Indurarea ta cea mare amin amin amin .
  +++ S l a v i t sa fie D o m n u l in veacul veacului amin amin amin

 59. Slavit sa fie Domnul… Ascult cu placere cantarile Oastei Domnului… si as dori sa stiu daca exista Biserici sau cand se fac intalniri spre slava Domnului… Sunt din Arad.. daca ma poate ajuta cineva ii multumesc mult!

 60. P e 27 octombrie 2011 a trecut la Domnul fata fratelui Costica Iacobuta Ana Iacobuta din BRASOV. DUMNEZEU SA O IERTE SI SA-I ASEZE SUFLETUL IMPREUNA CU CEI DREPTI. FAMILIA O VA PASTRTA VESNIC IN AMINTIRE.
  TRECEREA EI FULGERATOARE LA CELE VESNICE NE-A PRICINUIT O MARE DURERE.

 61. Slavit sa fie DOMNUL . CE minunat e , sa auzi ca : DUMNEZEU e cu tine ( cu noi , cu fiecaren parte ) Si daca vrem si daca nu vrem . Minunat . Multumesc Doame Pentru acest lucru ,si dacal vrem si daca nu-l vrem EL ne iubeste pina la ultima suflare . Minunat . MUltumesc . Slavit sa fie Domnul .

 62. Nu imi mai functioneaza Radio Oastea Domnului, nu se aude nimic este o problema de site sau este ceva local la mine?

  1. Este o problema de la server. Cu ajutorul lui Dumnezeu speram sa putem asculta cat mai curand Radio Oastea Domnului. Slavit sa fie Domnul.

 63. Acum inteleg si eu . Am crezut ca s-a intimplat ceva cu laptopul meu , dar acum inteleg ca mai muli ascultatori nu pot asculta oastea DOMNULUI, Fratiile voastre care lucrati la RADIO OASTEA DOMNULUI, grabitiva va rog sa rezolvati aceasta problema ,ptr. ca ptr. mine personal i-mi este de un real ajutor . VA MULTUMESC. SLAVIT SA FIE DOMNUL .

 64. Facem tot ce ne stă în putinţă să remediem problema… Ne dorim şi noi asta. Doamne ajută!

 65. Slavit sa fie Domnul !

  Serverul de RADIO functioneaza din nou. Au fost ceva probleme intre compatibilitatea datelor pe 32/64 bit.
  Speram ca, Cuvantul Domnului sa fie auzit si inteles de cat mai multi dintre noi !

  Amin !

 66. Slavit sa fie Domnul ca iarasi se aude si aici departe glasul cel laudataor de Dumnezeu . amin amin amin Bun Esti Doamne ,Milostiv , si mult Indurat multumim pentru tot ce ne dai si ne trimiti amin amin amin Slavit sa fie Numele Tau in cer de Ingeri si pe pamant de toti oamenii care au primit Chipul tau cel Curat si Sfint amin amin amin

 67. Suntem multi cei care am devenit “dependenti” de transmisiile ROD-ului si problemele tehnice recente m-au facut sa ma intreb:”oare “serverul” asta de ce se impotmoleste uneori?oare nu ar fi timpul sa contribuim cu putinul nostru?”Aici nimeni nu cere nimic si cu siguranta nevoile nu sunt putine…Haideti sa ne gandim si la asta!

 68. Mulţumim fratelui Marian pentru rezolvarea problemelor cu server-ul. Slăvit să fie Domnul!

 69. Am un articol numit,,,In cautarea sufletului ,,de 3 pagini .As fi dorit sa-l public in orice revista sau ziar.Cum sa fac?

 70. SLAVIT SA FIE DOMNUL!
  Si eu am devenit dependenta de ROD,si mereu ii multumesc Domnului,si marog sa-i binecuvinteze pe toti cei care se implica in aceasta lucrare .
  Sunt de acord ,sa contribium ,cei care simtim ,cu putinul nostru.

 71. Aseară a fost o problemă de la calculatorul care emite. Acum puteți asculta din nou Radio Oastea Domnului. Slăvit să fie Domnul!

 72. Slavit sa fie Domnul. Dumnezeu sa va binecuvinteze ptr lucrarea pe care o faceti. Eu nu sant de aceasi credinta ca si a d-stra, dar imi face o deosebita placere sa ascult emisiunile pe care le faceti.

 73. slavit sa fie domnu imi place foarte mult acest post de radio si de ce mereu se intrupe mereu si domnul iisus sa va dea binecuvintarea pentru tot ce faceti

 74. Am o sugestie: să daţi la radio şi cântări cântate de fratele Nicolae Moldoveanu, se găsesc pe internet, dar ar fi foarte frumos să le daţi… ascultăm cu plăcere radioul dvs.

 75. @ Marian şi Anamaria – Mulţumiri pentru apreciere!
  @ Serghei – Ne cerem scuze pentru întreruperi. Sunt cauza unor probleme tehnice care apar la server, la conexiunea noastră de internet ori la serverul de pe care emitem. Cu aparatura din dotare încercăm să facem tot ce putem pentru bunul mers al radioului şi spre bucuria ascultătorilor
  @Andy: Multe din melodiile fratelui Moldoveanu le regăsiţi în cântările de la Oaste. Cântări interpretate de dânsul mai puţin. Nu e cazul să vă oferim motivele, ci doar să vă spunem că sunt de ordin intern al radioului. Mulţumim pentru înţelegere şi ne bucurăm că ne ascultaţi!

 76. as dori foarte mult ca tinerii din Oastea Domnului sa fie convinsi deplin de originea lor ortodoxa si sa fie aparatorii acesteia si nu filo secte, din pacate lucrurile nu stau intotdeauna asa constat ca ortodocsii sunt din ce in ce mai putin ortodocsi si mai mult neoprotestanti, azi se rup crestinii forte usor de Biserica cea una Sfanta si Apostolesca si aluneca fie la o secta fie la alta din necunostinta de cauza. Predomina azi un duh al ecumenismului si al apostaziei cum n-a mai fost nici in timpul lui arie. Crestinul adevarat Ortodox este si ostas adevarat viceversa nu este valabil, stie zic cu intraga inima si convingere ca Hristos ne-a lasat principiul tertului exclus (un domn, o credinta, un botez) celelalte sunt facaturi credinte facute de maini omenesti, interese meschine, semanaturi ale diavolului.

 77. suntem tentati adeseori atunci cand suntem in apropierea cuiva care nu este de aceeasi credinta cu noi, sa nu fim in stare sa ne marturisim credinta, chiar si atunci cand esti atacat, credinta noastra pt care a curs sange in arene, inchisori si alte moduri credinta nostra care are toate argumuntele, si totusi unii o lada atat de usor, altii si-au dat sangele pt ortodoxie, unde erau protestantii cand ortodocsii sufeteau moarte in arene, unde erau neoprotestantii cand sfintii nostrii erau crucificati,ori li se taia capul (Constantin Brsncoveanu sau Stefan, Mircea, Mihai) sau alti sfinti voivozi cum s-au mantuit oamenii timp de 1500 de ani pana a venit “inteleptul” luther, sau altii ca el unde au fost ei? ei au venit la lumina imultindu-se ca ciupetcile dupa ploaie fiecare cu ideile lor care de care mai aberant (vezi penticostalii, sau martorii lui Iehova, scientologii etc etc) iesita semanatorul zicea Mantuitorul ei bine acestia sunt samanta semanata de vrasmasul Slavit sa fie Domnul

 78. mesaj adresat celor care au realizat frumoasa interfata a saitului, ati facur o treaba buna, dar va rog sa nu gresiti cand scrieti Iisus nu Isus pt ca trebuie sa tinem la ortodoxia noastra si la ce au hotarat Sfintele Sinoade cu privire la toate aceste probleme si la altele. Iisus se scrie cu 2 de Ii pt ca nimeni altul n-a mai fost scris asa, altfel este un nume comun si confundabil cu oricare altul ex Isus Navi. Din ratiuni de venerare au hotarat asa Sf Parinti ( cine este Dumnezeu mare ca Dumnezeul nostru) si atunci cine suntem noi sa nu ascultam sau sa necinstim acestea Slavit sa fie Domnul

 79. Domnul nostru Iisus Hristos Mintuitorul sufletelor noastre să vă binecuvinteze osteneala, rabdarea si dragostea ce o aveti fata de El si fata de noi nevrednicii.
  Ne bucuram totdeauna de tot ce ne trimiteti, si ne rugam ca domnul nostru Iisus Hristos sa va daruiasca sanatate credinta nadejde si dragoste si un nou an cu multe impliniri. SLAVIT SA FIE DOMNUL

 80. Slavit sa fie Domnul!, sora Caliopia, …se poate raspunde in multe feluri la intrebarea pe care ati pus-o, iar eu sunt cea mai nedemna sa raspund, dar simt nevoia sa-mi expun punctul de vedere.Parintele Oastei Domnului este preotul IOSIF TRIFA, un slujitor al Sfantului Altar, deci “Un uns al Domnului”, care la o rascruce dintre ani in care “crestinii” sai sarbatoreau “necrestineste” inceperea unui nou an , a simtit ca nu e de ajuns ca omul sa participe la Sfanta Liturghie, ca apoi sa se intoarca la obiceiurile si felul sau usuratic de a trai, ci e nevoie de o lupta contra pacatului…Oastea Domnului isi are radacinile in Biserica Ortodoxa, iar “tinta si dorul” sunt “Patria Cereasca”-Cautati oastea Domnului, cautati opera preotului Iosif Trifa i pe cea a urmasului sau Traian Dorz, si veti afla adevarul despre Oastea Domnului, si mai presus veti gasi hrana pentru suflet.

 81. slavit sa fie domnul ! oastea domnului inseamna a trai mai adanc credinta ortodoxa,a avea coarda sufletului mai sensisibila a fi mai bun mai uman ate departa de desertaciunile acestei lumi si a cau ta a-l dori mai mult pe domnul. Cel putin asa am simtit eu dupa ce am facut legamantul de predare in rest Doamne ajuta sa purtam biruinta in aceasta scurta viata care trebuie sa duca numai spre Ierusalimul ceresc

 82. SLAVIT SA FIE DOMNUL. OASTEA DOMNULUI inseamna , AFLAREA SI VESTIREA LUI ISUS CEL RASTIGNIT , asa am invatat eu . este o miscare ortodocxa care se desfasoara in sinul biserici ortodoxe, si a fost infiintata de preotul IOSIF TRIFA . Iubesc Oastea Domnului , Pentru ca ma apropiat ma mult de Dumnezeu , si ma ajuta sa trec cu usurinta prin greutatile acestei vieti, pina cind Dumnezeu va ingadui sa ramin in aceasta lume. Iubesc cintarile si predicile cu toate mesajele lor. va rog sa ma iertati pentru multa vorbarie , dar asta am simtit acum . Sa-l Laud Pe Domnul ISUS. AMIN.SLAVIT SA FIE DOMNUL,.

 83. Omul este fericit numai in Hristos singura fericire adevatrata reala traita nu este un sorogat ci in Hristos putem fi fericiti

 84. Slavit sa fie DMNUL IISUS! Sunt zorii altor vremuri!…Cuvintele, aceste fiinte vii sunt ivite sa fie trimise oriunde,oricand si in orice fel. Sunteti cei carora vi se ivesc Cuvinte Sacre,cu innalte vibratii si forta de manifestare. Sunteti sau nu pregatiti acum si aici nu vi se spune decat innainte. Daca fiintele cuvinte nu sunt originale,pure,limpezi si cu acoperire,luati-o ca de la dusmanul vostru de moarte: NU LE TRIMITETI! Daca autorul cartea si propovaduitorul sunt UNA uimiti-va in tacere inlacrimata: Altii mai potriviti nu sunt! Daca nu sunteti nici reci nici caldicei proba de foc a stradaniilor voastre a si fost pregatita.Aceste trei litere R O D se probeaza cu fiecare minut activ. Va trimit niste fiinte vii: FITI UNA CU SFANTA SCRIPTURA CU SFINTA TRADITIE CU SFINTII PARINTI SI SFINTII NOSTRI INNAINTASI: DOMNUL IISUS-SFINTII MARTIRI LEPADATII SOCIETATILOR-Sfantul Parintele IOSIF TRIFA-fratele TRAIAN DORZ-fratele MOISE VELESCU-Si toti cei in care vibreaza viu si armonic, aceste ADEVARURI ETERNE, oriunde or fi,oricati sunt si oricum sunt0! (Ii veti cunoaste cu duhul care sunt!) Atat! Slavit sa fie DOMNUL IISUS!

 85. Pingback: N-auzi tu?
 86. INCREDIBIL!!
  Am ajuns s-o mai vad si pe asta, promovarea proiectului de la Rosia Montana pe pagina ROD. Pt. asta chiar nu poate exista nici o explicatie.
  …si mai ziceati de costume nationale, sentiment national si alte alea….
  mare dezamagire

  1. Slăvit să fie Domnul frate Samuel!

   Unde aţi văzut promovarea proiectului de la RM? Noi nu am făcut nimic, poate ne-a scăpat ceva noua…

 87. Ascult,cu mare placere ROD ore intregi,insotindu-mi alte activitati in calatoria pe site-uri,si ma rog ca Domnul sa va binecuvinteze pt. munca pe care o faceti. Diversitatea vocilor ce interpreteaza cantarile Oastei este binevenita,insa ma surprinde uneori « usurinta » cu care prezentati unele « productii » care in prima auditie sunt placute, dar se poate observa ca nu respecta interpretarea corecta a melodiilor, de multe ori arhicunoscute,auzi o interpretare originala,care nu respecta acuratetea liniei melodice,daca e vorba de o prelucrare dupa melodia originara, ar trebui specificat acest lucru,altfel ascultatorii vor fi oarecum bulversati.Socotesc ca rolul ROD este si acela de formare,educativ,de ridicare a standardului artistic,dar ce ne facem daca in Adunari cineva, care a invatat o cantare cu o astfel de melodie, in interpretare prelucrata,va dori sa cante fiecare dupa cum il « mana duhul » sau ? Cred ca ar trebui sa existe un « filtru » nu in sensul de cenzura, ci calitativ care sa respecte nivelul si interpretarea consacrata a cantarilor Oastei,daca nu este clar am sa si exemplific.

 88. Oameni buni nu se cade ca unii dintre dvs sa descalifice activitatea de cult a altor grupuri de credinciosi (asa numitii sectari) eu cred ca sectarism exista in toate grupurile religioase inclusiv cel ortodox ca fiind cel mai mare grup sectar priviti in societate la potopul de dezmat comis de cine….fiecare sa-si dea raspuns detaliile sunt de prisos fiindca astazi toti se revolta sub drapelul .:”cine te-a pus pe tine judecator” si astfel trebuie inghitit hapul celor nelegiuiti care sunt dintre noi iar virtutea crestina nu e de ei totusi spunem noi sunt si ei mantuiti doar se roaga cei vii pt ei si sfintii apoi vor mai plati comisioanele la vamile de trecere si gata sunt salvati ! asa ceva parintele Trifa n-ar accepta

 89. Domnule,Valeriu Bejan! vrei sa fii un pic mai clar si sa ne spui unde a afirmat Par. Iosif elucubratiile tale?

 90. Pingback: Vin Paştile
 91. iubesc oastea domnului si am convingerea ca este o spada a ortodoxismului indreptata contra pacatelor firii…

 92. Nu vă lăsaţi… OASTEA DOMNULUI NU MOARE NICIODATĂ… Ascultaţi PASĂREA MĂIASTRĂ!

 93. [..] Imi place radio oastea domnului dar nu stiu cum sa ii dau sa il ascult .
  Sa dea Domnul sa imi zica cineva.:D

 94. SLAVIT SA FIE DOMNUL !!! SLAVIT SA FIE DOMNUL SI NUMELE LUI SFINT.Multumesc Domnului pentru voi cei care coordonati acest post de radio, care ne aduce atita alinare sufleteasca . Minunate cintari am ascultat ,printre care si cea intitulata – N-AM SA UIT ISUSE NICIODATA – Ete cintarea unde ma regasesc eu, si care ma face sa pling de fiecare data cind o ascult . e destul de mult timp de cind astept sa o aud . va multumesc .

 95. SLAVIT SA FIE DOMNUL! DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE PE VOI CEI CE LUCRATI LA ACEST POST DE RADIO PENTRU CA NE UMPLETI SUFLETELE DE PACE SUFLETEASCA SI DUH SFINT . SLAVIT SA FIE DOMNUL SI NUMELE LUI SFINT.

 96. slavit sa fie domnul.De cand eram copil am mers cu parintii
  la sfintele adunari ale OD. Imi este tare dor de o cantare cu urmatoarele versuri,, Inima mea ,inima mea,tie ti-o daruiesc azi Iisuse…. .daca cineva dintre d-voastra aveti toata cantarea va rog sa o scrieti.nu mai stiu nimic de aceasta cantare de vreo 25-28 de ani . Va multumesc si dumnezeu sa va binecuvanteze.

 97. Avem probleme de ceva vreme cu server-ul de pe care emitem. Am fost anunţaţi că doar săptămâna viitoare se va putea rezolva problema. Până atunci, însă, vom căuta o soluţie.

  Cu încredere în ajutorul lui Dumnezeu vă cerem să ne purtaţi în rugăciuni…
  Slăvit să fie Domnul!

 98. Radio Oastea Domnului emite din nou pe internet şi poate fi ascultat în această pagină web sau pe orice player extern (Ex.: Winamp, VLC, Windows Media Player, etc). Pentru ca să-l puteţi asculta descărcaţi noul playlist.

  Slăvit să fie Domnul!

 99. Multumim lui Dumnezeu si vouà pentru cà acum merge Radio Oastea Domnului!Slàvit sà fie Domnul si pentru aceasta!!!

 100. Nu mai pot accesa Radio Oastea Domnului.Oricare alte radiouri merg dar ROD nu.Din ce cauza?

 101. SLAVIT SA FIE DOMNUL ! Merge si la mine , o perioada in urma nu a mers . acum dam SLAVA LUI DUMNEZEU .SI cerem DOMNULUI , multe binecuvintari celor ce lucreaza acolo spre slava LUI DUMNEZEU. Va multumesc.

 102. Slavit sa fie Domnul! fratilor, vrem s-ascultam colinde! a inceput postul Craciunului prin orase au pus beculete ,in magazine atmosfera de Craciun si la rod nimic.
  nu e prea devreme, va asigur. daca nu ascultam acuma colinde atunci cand? doar de sarbatori e putin.multumim!

 103. Slavit sa fie Domnul ! La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfintului Marian pomenit azi !si Parintelui Marian Marcus.

 104. Minunat programul de colinde!Multumiri pt.generozitatea si dragostea, cu care ne umpleti casele si inimile!Slavit sa fie Domnul!

 105. SLAVIT SA FIE DOMNUL !! Atat de mult imi plac colindele ca va marturisesc ca trebue sa plec la munca, si mie atit de greu sa opresc si sa plec. DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE si sa va intareasca in ceea ce faceti pentru moi . Mullte multe multumiri si de la mine .
  SLAVIT SA FIE DOMNUL !!!

 106. Ar fi tare bine dacă s-ar mai reface playlistul, întrucât sunt colinde ce se repetă extrem de mult, iar colinde ce nu se dau deloc.

 107. Multumesc pentru toate colindele si poeziile de Craciun. Toata slava pentru Pruncul Iisus, Mantuitotul nostru, si prin El, Tatalui nostru prin Duhul Sfant in veci de veci.

 108. slavit sa fie Domnul si Craciun fericit tuturor. Sa ne rugam bunului Dumnezeu ca Radio Oastea Domnului sa poata fi receptionat si pe unde radio caci suntem mult prea invadati de posturi de radio neoprotestante si alte emisiuni de prost gust.Fie ca acest radio sa fie o fereastra catre cer pentru toti romanii crestin ortodocsi

 109. Slavit sa Fie Domnul!

  Mare bucurie mi-a facut ROD este o mare bucurie de a va asculta pe internet din America.
  Spor in toate tutror fratilor Ostasi din lumea intreaga si un an nou cu prosperitate si Harul Domnului sa fie peste Voi!
  Domnul sa va Binecuvinteze!
  +Episcop Nicholas

 110. A trecut la Domnul fratele Gheorghe Iftimoaie, Comanesti Bacau.
  Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in patria cereasca.

 111. mi ar face placere sa emit online la dumneavoastra la radio,sa recitez acatiste sa va ajut cu radioul sa fie auzit numele domnului peste tot in tara contacta ti ma la mailul de mai sus va rog

 112. Slavit sa fie Domnul ! Pentru acest post de radio. Dumnezeu sa rasplateasca cu viata vesnica pe toti cei care se ocupa de el.

 113. E minunat acest program, ma bucur ca-l pot asculta chiar cind stau in metrou, in statiile de autobuz. Invit si pe altii sa-l asculte, deoarece aduce o liniste sufleteasca, o hrana duhovniceasca, de care avem atita nevoie mai mult ca oricind. S. S . F . Domnul

 114. Ma bucur enorm de mult , ca prin Radio Oastea Domnului il aud pe fratele TRAIAN DORZ. Am avut deosebita bucurie sa-l cunosc desi eram un copil. Pentru mine este un sfant, ma hranesc sufleteste decateori il aud . Il iubesc nespus……….

 115. SLAVIT SA FIE DOMNUL IISUS ma bucur ca va pot asculta departe de pamintul natal DOMNUL SA BINECUVINTEZE TOTI FRATII DIN INTREAGA LUME

 116. Slavit sa fie domnul am o Âmtrebare de ce asa de mult se repeta emisiune de la oastea domnului tv daca nu va suparati si Dumnezeu sa va binecuvateze pe toti

 117. Ma bucur sa pot asculta aceste cantari,dar sa nu uitam ca tot ce are suflare sa laude pe Domnu!MARANATA…DOMNUL NOSTRU VINE!

 118. Slavit sa fie Domnul
  Fratilor vin si eu cu o propunere pe care va rog sa nu mi-o luati in nume de rau. stiu si eu ca exista http://www.resursecrestine.ro dar nu se gasesc acolo cantarile oastei. ar trebui sa va ganditi sa puneti public sprea a fi downloadate de acei care lucreaza in strainatate si au ocazi sa asculte cantari in timpul lucrului pe santiere. dar unde internetul nu merge..
  De exemplu noi avem un radio de munca care suporta card cu mp3 si ascultam totdeauna cantari crestine pe santiere si unde mergem sa muncim indiferent ca suntem afara sau in interior. totusi as vrea sa va incurajez in privinta aceasta si sa distribuiti pentru acei care nu pot sa asculte online tot timpul ci sa faceti si o optiune offline. Va multumesc mult pentru intelegere .. nadajduiesc ca cele spuse sa fie spre Slava Domnului
  Slavit sa fie Domnul

 119. Slavit sa fie Domnul! Dupa ceva vreme in care nu am mai putut asculta ROD, ma bucur nespus de mult pentru ca va aud din nou!!! Dumnezeu sa va binecuvinteze!

 120. Hristos a Inviat si Slavit sa fie Domnul.

  Eu si familia mea care ascultam zilnic ROD am dori sa puneti si alte pilde decat cele care sunt acum macar cateva mai noi ca sa ne bucuram si noi mai mult ca atunci cand este redata o pilda noi oprim lucrul nostru si ascultam pilda.

  Multumesc pentru intelegere!
  Slavit sa fie Domnul!

 121. Slăvit să fie Domnul! Iubiţi fraţi, ascult cu deosebită plăcere ROD, dar cred că prea mult sunt difuzate cuvintele critice la adresa mitropolitului Nicolae Bălan ale fratelui Traian Dorz. Nu cred că mai foloseşte cuiva acest lucru. Este adevărat că s-au făcut greşeli şi abuzuri, este lăudabil că fraţi râvnitori au suferit, s-au jertfit şi au păstrat aprinsă flacăra OD. Dumnezeu va judeca şi va da fiecăruia ceea ce se cuvine. Personal mă folosesc însutit mai mult de cugetările, tâlcuirile şi creaţiile frtelui T. Dorz. Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toţi, şi să poarte de grijă Bisericii Sale. Cu frăţească dragoste, cerând iertare dacă am provocat vreo supărare, pr. Sorin Suciu

 122. SLAVIT SA FIE DONUL!aici in Italia din aprilie nu mai pot asculta ROD,imi dau seama ca prin alte parti se aude ,a-ti schimbat site-ul sau ce se intamplat, va rog,vreu sa aud din nou ROD,VA MULTUMESC SI MII DE BINECUVANTARI!

 123. Multumim fratilor de la radio Oastea Domnului pentru dedicarea deosebita pe care o depun dar si fratilor si surorilor care canta in Domnul pentru noi(fr.Sandu Donici,fr.Costel Mistreanu,fr.Sava Costandache,pr.Marian Marcus,fr.Ovidiu Contis,pr. Mihail Jar,fr.Culita Mihaila,sorei Eliza Tanase,sorei Petrita Iordache,surorile Cristea,fratiorilor mai mici si foarte draguti si a multora altii)care nu cred ca am loc aici sa mai scriu.Dumnezeu sa va binecuvinteze! Slavit sa fie Domnul!

 124. Ascult cu multă bucurie cintarile sunt o adevarata comoara lăsată noua urmasilor
  As mai dori sa-l a ascult si pe pr.cristian pomohaci
  Nu înțeleg dece nu îl puneti deloc ?
  Sper sa primesc răspuns
  Slăbit sa fie Domnul !

 125. Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca pentru rabdarea si efortul depus zilnic pentru hranirea noastra sufleteasca… S.S.F.D.

 126. Dumnezeu sa va binecuvanteze…………..pe toti care se trudesc inca sa ne mai dee harana sufleteasca.S.S.F.D.

 127. Slavit sa fie Domnul pentru ce face-ti!!!…..doar ce am aflat de postu acesta si vreau sa va spun ca-mi place foarte mult…Domnul sa va binecuvinteze pentru tot ce face-ti!!! HAR SI PACE DE LA DOMNUL NOSTRU ISUS HRISTOS!!!!

 128. lamultiani in noul an!cu intelepciune si dragoste de Domnul!amfost la adunarea OD din suceava la Casa de Cultura, suceava, mi-a placut predica despre taina pocainteisi implicit evanghelia din acea duminica,dar am observat la un frate ca a minimalizat importanta unei alte taine cea a botezului canu arevaloare la copii.aceste taine nupot fi separate sunt 2 conditii esentiale ale mantuirii pentru ca fara botez nu putem mosteni imparatia cerurilor insotita de taina pocaintei. In copii lucreaza duhul sfant dupa botez,sarcina parintilor este aceea de a forma copii crestin ortodocsi printr-o educatie corespunzatoare. sanu se lase fratii atrasi de predici sectarecaci si ele vorbesc de pocainta,botezul reprezinta prima conditie de crestin pentru ca zilele omului sunt ca florile campului.Doamne ajuta sa crestem in dragoste si la cat mai multeadunari in biserica.in cartierul unde stau eu sunt 2 biserici unde se fac adunari.

 129. As sugera administratorilor sa inregisreze ROD pe aplicatia TuneIn Radio spre a putea asculta si pe IOS si pe Android

  1. Am aplicat pentru înregistrarea în aplicaţia TuneIn Radio… Probabil în 48 de ore se va vedea rezultatul… Mulţumim pentru sugestie!

 130. ascult cu placere si ma face sa trec cu rabdare peste toate incercarile vietii.Sa va ajute Domnul ca sa aveti cat mai multe cantari si poezii frumoase ,iar cei ce se straduesc pentru a duce cantarile in sufletele noastre sa i binecuvanteze Dumnezeu.

  1. Le-am trimis din nou datele pentru streaming celor de la TuneIn. Sperăm să se rezolve zilele acestea. Am mai aplicat o dată, a mers o vrem şi apoi a apărut din nou eroarea… Ne pare rău pentru neplăcere… Slăvit să fie Domnul!

  1. Mulţumim tuturor celor care v-aţi exprimat aprecierile, celor care ne încurajaţi şi susţineţi, cu rugăciune, cu cuvântul bun… Să ne fie toate spre mântuire!

 131. SLAVI SA FIE DOMNUL ! DOMNUL sa va binecuvinteze ptr. ceea ce faceti ptr. noi ! sinteti minunati ! va ascult cu mult drag si placere dis de dimineata ! multumesc inca o data . 🙂

 132. Slavit sa fie Domnul ! va multumesc din suflet ptr. programul din aceasta dimineata ! CINTARILE acestea sint un balsam pe sufletul si inima mea acum ! LE ASCULT CU LACRIMI IN SUFLET SI MULTUMIRI MII PTR. SCUMPUL NOSTRU MINTUITOR !!!! DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE CU VIATA VESNICA !

 133. Hristos a inviat as vrea daca se poate sa puneti cantarea te iubesc iisuse de parintele marian marcus caci imi place foarte mult caci am ascultat cu vreo 10 ani in urma si as vrea so mai ascult inca odata va rog mult Slavit sa fie Domnul!

 134. As vrea sa stiu daca anul acesta se mai organizeaza cu ajutorul Lui Dumnezeu tabara pentru copii-adolescenti(10-15 ani)..S.S.F.D.

 135. Slavit sa fie Domnul!!
  Unde as putea si eu sa gasesc melodia “O, cat de mult Iisuse -as vrea”?
  Nu mai stiu sigur cine o canta. Daca am retinut era fr. Daniel…??
  Eu vreau sa invat cantari noi si daca ascult vreuna care imi place incerc sa o invat, dar pe aceasta nu am gasit-o pe tezauroasteadomnului.ro…si in alta parte nu stiu unde sa caut…

  Va multumesc.
  Domnul sa va rasplateasca aici si in vesnicie tot ceea ce faceti prin acest post de radio, care il marturiseste pe El si ne vorbeste sufletelor noastre.

  cu dragoste frateasca,
  Andreea

  1. În veci amin, Andreea! Cu “puţină osteneală”, printr-o simplă căutare pe google sau youtube se pot găsi multe cântări ale Oastei Domnului pe internet. E adevărat, puţine din bogatul tezaur al Oastei Domnului şi – mai puţine interpretate în duhul frumos şi cald al Oastei Domnului şi cu melodia lor. Cele mai multe le găseşti ascultând Radio Oastea Domnului sau achiziţionându-le de la Librăria Cartea de Aur.

   Cantarea “O, cât de mult” o poţi găsi aici http://youtu.be/I7v76R7Vo_Y

   Ne bucurăm că mai sunt suflete care doresc să înveţe şi să cânte “o cântare nouă”. Slăvit să fie Domnul!

 136. Slavit sa fie Domnul ! Va rog sa- mi spuneti cum pot sa ascult radio Oastea Domnului pe telefon Iphone . Am instalat mai multe programe de radio de pe APP Store si nu merge.
  Multumesc

 137. Slavit sa fie Domnul ! Am reusit sa instalez ROD. Ce n-am stiut e ca trebuia sa-mi instalez un program pentru radio din App Store. Pentru Iphone sunt 3 variante:
  1. Descarca si instaleaza playerul WINAMP din sectiunea “App store” a sistemului sau direct de pe site-ul http://www.winamp.com. Dupa instalare, mergi la la sectiunea SHOUTCAST a playerului si cauti adresa 188.26.113.227:7000 .
  2. Descarca si instaleaza playerul “SHOUTcast Radio” din sectiunea “App store”.
  Dupa instalare, mergi la la sectiunea “STATIONS” a playerului si da cautare la adresa 188.26.113.227:7000 .
  3. Descarca si instaleaza programul “HiDef Radio” din sectiunea “App store”.
  Dupa instalare, mergi la sectiunea “Search music feeds” a programului si da cautare la adresa 188.26.113.227:7000 .

 138. Ne-am bucura nespus daca ati posta inregistrari audio, video si foto cu parintele Gheorghe Santa.

 139. slavit sa fie Domnul !
  si mie imi place foarte mult ROD.Multumesc Domnului ,si doresc ca EL sa rasplateasca din plin pe cei ce se ostenesc,in vestirea CUVANTULUI SFANT.

 140. ascult cu multa bucurie rod de citeori am ocazia domnul sa va dea putere sa continuati tot asa slavit sa fie domnu

 141. SLAVIT SA FIE DOMNUL !!!!
  Multumesc tuturor in Numele DOMNULUI IISUS , tuturor celor ce lucrati la acest program radio , pentru aceste frumoase colinde inainte de NASTEREA DOMNULUI NASTRU IISUS HRISTOS ….. dar si pentru toate programele din cursul anului ….
  Sunteti minunati , si ma rog DOMNULUI DUMNEZEU , sa va dea multa putere sa continuati si sa ne ajutati si imbarbata sa putem merge cu incredere pe CALEA INGUSTA . care duce spre IMPARATIA LUI DUMNEZEU SI VIATA VESNICA , CARE NE-A DARUIT-O PRIN FIUL SAU – IISUS HRISTOS ….

 142. SLAVIT SA FIE DOMNUL ! Nu stiu de ce de citeva zile nu va mai pot auzi …. oare e ceva defect la mine , sa-u aveti dvs. vreo defectiune tehnica !! ?
  i-mi pare asa de rau … Domnul sa faca sa se rezolve si aceasta problema ….

 143. Ascultam si noi la Paris si ne rugam ca Domnul sa va binecuvinteze cu putere de munca
  Slavit sa fie Domnul!

 144. Cantarile si poeziile sunt mostenire. Sunt doar puse intr-un play list probabil. Cat despre evanghelizare a norudului, asa cum a facut Oastea Domnului, aproape nimic. Probabil nu se doreste.

 145. SLAVIT SA FIE DOMNUL !!!
  ….. Mii de multumiri celor care lucrati la acest post de radio !! ,, Radio Oastea DOMNULUI !!! Mie personal , tot ce dati aici , cintari , poiezii , povestiri , proverbe versificate , etc … sint un adevarat balsam ptr. inima si suflet !
  DOMNUL DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA TOATA MUNCA DEPUSA , ptr. noi …. si 🙂 nu sint deloc lincuseli asa cum am vazut mai sus un comentariu !!!
  …. este purul adevar , este ceea ce simt eu !!!! MULTA PACE ! si inca o data MULTUMESC MULT IN NUMELE DOMNULUI ISUS !

 146. Pacea si intelegerea sa fie cu noi cu toti si doar uniti sa ajutam la constientizarea iubirii lui ISUS SI SA AJUTAM LA MANTUIREA LUMII

 147. Draga Sevrica!
  Prima parte a mesajului tau este raspuns la un mesaj care a fost sters si care spunea ca
  partea de poezie si ce ai mai spus tu este o mostenire ( chiar nemeritata pentru generatiile noastre). Ceea ce liseste si lipseste din enumerarea ta
  este partea de evanghelizare a poporului nostru si de ce nu a multor ostasi.
  Am dreptate? Da sau nu?

  Sincer iti mutumesc pentru mesaj. O sa explic de ce.

 148. Va multumesc ca existati .Sunteti cei care imi aduceti pacea si linistea sufleteasca .Dumnezeu si Maica Domnului sa va rasplateasca .Slavit sa fie domnul in veci in cer si pe pamant .

  1. Mulţumim pentru aprecieri, Elvira. Slăvit să fie Domnul pentru Biserica şi Oastea Sa pentru darurile Sale cereşti pe care le revarsă peste noi, păcătoşii…

   Mîntuieşte Doamne poporul Tău
   Şi binecuvintează moştenirea Ta
   Biruinţă binecredincioşilor creştini
   Asupra celui potrivnic dăruieşte
   Şi cu crucea Ta păzeşte pe poporul Tău!

 149. Xiialive este cred eu,cea mai bună aplicație pentru a asculta Radio Oastea Domnului pe celular(smartphone).Am spus celular pentru că în primul rând smartfonul este și un celular și putem răspunde la apeluluri mereu,chiar dacă ROD cântă ,el se oprește…și după ce am terminat conversația, ROD pornește iar!Așa putem asculta ROD în mașină,la muncă,acasă..peste tot…dar nu uitați:Când este preotul la Altar și sunt Adunări ale Oastei Domnului ,trebuie să fim prezenți la Biserică și apoi la Adunare ! Slăvit să fie Domnul !

 150. Slavit sa fie Domnul! Cine m ar putea ajuta cu niste scenete de Buna Vestire si de Inviere pentru copii peste 12 ani, in proza , nu in versuri?. As dori sa le prezint cu copiii la scoala si nu numai. Multumesc! Slavit sa fie Domnul!

 151. Știe cineva fraților în județul Prahova daca se face adunări a Oastei Domnului și cînd???? Mulțumesc Dumnezeu să vă binecuvinteze

  1. La Biserica ”Sfinții Voievozi Mihail și Gravril”,din orașul Urlați si localitatea Slon, comuna Cerașu, județul Prahova

 152. Slăvit să fie Domnul! Aș vrea să știu și eu cum se cheamă acatistul ce se difuzează acum; îmi place foarte mult!

 153. Slavit sa fie Domnul! Tare as vrea ca sa nu se mai citeze di Bibliile protestante, ci doar din cele ortodoxe, caci Ortodoxia este patria Adevarului!

 154. În veci Amin!
  Legat de “observaţia” cu Bibliile protestante, ţin să precizez că nu se poate să modificăm ceea ce a fost înregistrat pe vremea în care aceste biblii erau folosite, modificările fiind ulterioare. Dacă e să o luăm aşa hai să nu mai difuzăm nici pe fratele Traian, că e din versiunea protestantă, nu? Hai să fim serioşi şi să nu mai fim atâ de sensibili, la lucruri şi cu lucruri ce s-ar puţea înţelege.

 155. As dori daca se poate sa mai dati cantarea Veronica as vrea sa imi comunicati cand ca sa o ascultam.Va multumim pentru tot programul Domnul sa va dea putere sa mergeti din biruinta in biruinta

Comentariile sunt închise.