Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Reportaj de la Certege

Reportaj de la Certege

Reportaj de la Certege

Un drum, oricat de lung ar fi, cand il faci cu placere pare mult mai scurt. Un lucru, oricat de greu ar fi, cand il faci dragoste pare mult mai usor.
Asa am simtit noi, cei din schimbul doi, veniti la Certege pentru lucru, din zonele Brasov, Sibiu, Galati, un grup de 15 frati, avand ca obiectiv turnarea placii peste parter, si trei surori care ne-au usurat munca gatind hrana necesara pentru trup.
De aici din Tara Motilor, glasul parintelui Iosif, parintele nostru sufletesc, ne cheama pe fiecare sa aducem partea noastra de jertfa.
Dragi frati si surori din tara si din strainatate, va facem aceasta chemare ca ori de cate ori se anunta o alta etapa a lucrarilor de la Certege sa raspundeti acestei chemari cu prezenta fizica. Pentru cei care nu puteti raspunde in acest mod o puteti face contribuind cu banutul fratiilor voastre, iar toti impreuna sprijinind cu rugaciune ducerea la bun sfarsit a lucrarilor incepute.
Urmatoarele etape sunt: zidul si centura pentru mansarda; instalatia electrica, termica; tencuit interior si exterior; izolatie, etc. Pentru realizarea acoperisului o echipa de frati din Matca asteapta realizarea zidului si centurii de la mansarda. Rugam fratii interesati sa sprijine acest demers sa consulte telefonic pe parintele Pimen la numarul 0755198067 pentru detalii.
Domnul care vede in ascuns sa va rasplateasca tuturor!
Echipa de frati si surori din schimbul doi de la Certege.
Azi, 16.06.2015.

error

Author: admin

2 Comentarii

  1. Domnul sa va intareasca si sa va rasplateasca osteneala dragi frati,

  2. Slavit sa fie Domnul pentru toate Lucrarile Sale!
    Ca o mica sugestie: nu ar fi rau daca ati redimensiona un pic pozele ca ocupa spatiu si nici nu se vad bine cand le maresti.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!