Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home …S-a mai stins un cântăreț al Oastei – Fr. Nelu Brândușa

…S-a mai stins un cântăreț al Oastei – Fr. Nelu Brândușa

…S-a mai stins un cântăreț al Oastei – Fr. Nelu Brândușa


 
E copleşitor cum simţim mâhnirea că frații ni se duc…şi se duc lăsând un mesaj din Cer…un mesaj de iubire frăţească, de unitate…

Aşa a plecat  la doar 45 de ani, în ziua de mieruri 23 septembrie, a.c. şi fratele Nelu Brândușa din Șintea Mica, jud. Arad.

Frate scump Nelu Brândușa…Toți știm că odată vom pleca din aceasta formă de existență într-o alta, dar foarte puțini și credem asta…
Toți știam sau cei mai mulți că frăția ta în ultimii ani urcai pe o pantă mai abruptă cu o cruce mai…specială și mai toți știam că nu e departe capătul acestui urcuș…Azi, când și frăția ta ești în rândul cântăreților de dincolo, când ai fost despovărat de lut și suferințe, știm că ești fericit împreună cu frățiorul Traian Barna, cu atâția care te așteptau și i-ai iubit…De azi cântarea noastră va fi mai gravă și mai profundă. Nu pentru că voi ați plecat ci pentru că noi am rămas…Să nu uiți în bucuriile prin care umbli, să-ți amintești de noi și sa ne pui o vorba bună…LA REVEDERE!!!  Dumnezeu să te odihnească în pace!

Condoleanţe familiei pentru care ne rugăm Domnului să le umple golul pe care l-a lăsat fr. Nelu. Dumnezeu să vă binecuvinteze şi să vă aline suferinţa.

error

Author: admin

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!