Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Sã ne aducem aminte de fratele Costicã Iacobuțã

Sã ne aducem aminte de fratele Costicã Iacobuțã

Sã ne aducem aminte de fratele Costicã Iacobuțã

Dimineaţa vieţii veşnice celei fără de nori i-a răsărit fratelui Costică Iacobuţă, din Comăneşti, în urmă cu treisprezece ani. Ne-am amintit în fiecare an de atunci de lucrarea lui, iar acum, nu doar amintirea, ci şi punerea în lucrare a duhului său se cere a fi reafirmată, pentru dinamizarea vieţii noastre spirituale.

Fratele Costică Iacobuţă avea un dar aparte de a îndruma adunările noastre. Amintirea lui ne redescoperă că de buna organizare a adunărilor ţine revărsarea peste noi a Duhului de viaţă dătător. Va trebui ca peste toate fronturile Oastei duhul fratelui Costică Iacobuţă să se simtă plutind. Suntem, dar, datori să-i cinstim memoria, pomenindu-l în rugăciune şi-n program duhovnicesc de aducere-aminte în preajma zilei trecerii lui la veşnică odihnă. În acest an, 2020, duminică, pe 8 martie, la Casa de adunare a Oastei Domnului de la Comăneşti, de la ora 15:00, va avea loc Adunarea de comemorare la care aşteptăm fraţii şi surorile care l-au cunoscut, spre a-l reîntâlni, în ascultarea Cuvântului lui Dumnezeu, pe care el l-a iubit până la capăt.

Familia şi Adunarea Oastei din Comăneşti

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!