Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Site-ul oficial al “Asociatiei Oastea Domnului“ – la 13 ani de existență

Site-ul oficial al “Asociatiei Oastea Domnului“ – la 13 ani de existență

Site-ul oficial al “Asociatiei Oastea Domnului“ – la 13 ani de existență

 februarie 2007 – februarie 2020

Să ne facem timp să-I mulţumim Domnului şi pentru această bucurie duhovnicească!

Dacă până aici Dumnezeu ne-a ajutat, ne dorim şi pe viitor să ne lăsam îndrumaţi de El, cerându-I cu smerenie şi răbdare să trimită lucrători şi în acest ogor şi apostolat online al misiunii Oastei Domnului.

Şi pentru că pe internet, credibilitatea este crucială, am introdus în anul 2017 sintagma “site oficial”, pentru a ne responsabiliza mai mult pe fiecare dintre noi, aici, nu vorbim în numele nostru, vorbim în numele unei Lucrări. Trebuie să folosim cu mult discernământ şi înţelepţiune oportunităţile unice oferite de această, am putea spune, nouă «agoră» creată de mijloacele actuale de comunicare în lumea digitală şi să dăm dovadă întotdeauna prin ceeace facem de o reală satatornicie şi fidelitate  faţă de mesajul Sfintei Scripturi, al Bisericii noastre ortodoxe şi al sfinţilor noşti înaintaşi.

Mereu ne gândim ce ar fi făcut părintele Iosif Trifa și fratele Traian Dorz în vremurile acestea, când tehnica este atât de înaintată… Cum ar fi folosit aceste resurse? Cât de harnici și neobosiți ar fi fost pentru a răspândi Cuvântul Lui Dumnezeu, pentru a facilita aflarea și vestirea Lui Iisus cel răstignit? Cred că ar fi fost mult deasupra a tot ce facem sau am făcut noi toți la un loc.

Ne dorim ca toate “sectoarele” de activitate ale site-ului să fie însuflețite de cât mai mulți frați și surori, făcând pe această cale, din nou o chemare la “jugul”  acestei Lucrări. Pe lângă cei câțiva, ce ne-am preocupat mai mult, dorim ca cei ce doresc să se alăture, să nu mai zăbovească, și să facă un prim pas, noi făcându-l deja!

Bineînteles că forma aceasta de acum, nu este cea desăvârșită! Se pot face mult mai multe lucruri minunate, care să aducă cinste Domnul cât și Lucrării! Primim, cu drag, toate criticile constructive  “unse” cu dragoste.

Slăvit să fie Domnul pentru orice fir de sămânță bună semănată cu drag, cu dăruire, și fie ca rodul să facă cinste înaintașilor noștri, repere de aur în trăire, dăruire, jertfă în mărturisirea Lui Iisus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, prin cuvântul scris!

Dorim ca anii ce vor urma, să fie pentru toți cei care poposesc pe acest site un binecuvântat prilej pentru o mai mare apropiere de Iisus cel Răstignit, astfel încât să putem spune şi pe mai departe alături de Părintele nostru drag, Iosif Trifa: ” Cu Iisus Hristos Biruitorul, înainte fraţi ostaşi!”

Slăvit sa fie Domnul!

Colegiul de redacție www.oasteadomnului.ro

error

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!