Anunţuri

Site-ul oficial al “Asociatiei Oastea Domnului“ – la 7 ani de existență

Slide1
10 februarie 2007 – 10 februarie 2014

Să ne facem timp să-I mulţumim Domnului şi pentru această bucurie duhovnicească!

Înaintea unui nou început, să privim la ceea ce a fost în aceşti 7 ani, să recunoaştem că până aici Dumnezeu ne-a ajutat şi să ne lăsam îndrumaţi de El pe mai departe. 

Dorim ca anii ce vor urma, să fie pentru toți cei care poposesc pe acest site un binecuvântat prilej pentru o mai mare apropiere de Iisus cel Răstignit, astfel încât să putem spune şi pe mai departe alături de Părintele nostru drag, Iosif Trifa: ” Cu Iisus Hristos Biruitorul, înainte fraţi ostaşi!”

Slăvit sa fie Domnul!

7 Comments

 • Ionatan 10 februarie 2014

  Slavit sa fie Domnul!

  Multi ani cu rod si spor in atingerea obiectivelor propuse.

  Fie ca cei care poposesc pe paginile site-ului sa isi gaseasca indrumare duhovniceasca si ajutor pe calea mantuirii.

 • Petru Giurgi 10 februarie 2014

  … Întru mulți și binecuvântați ani, plăpând încă, dar fericit „pruncuț” al Oastei Domnului și „arătător” spre Iisus Cel Răstignit!… Să-ți dăruiască El cu măsură plină și revărsată nu numai viață și roade, ci și biruințe și împliniri asemănătoare cu a primilor ostași la care trebuie să ne raportăm și pe urmele cărora suntem chemați să pășim. Şi nu doar noi, ci mai întâi tu, sfânt „purtător de steag” și „scânteie” aprinsă din Focul Golgotei!…

 • SM.Editor 10 februarie 2014

  Slăvit să fie Domnul!
  Mulţumim Domnului şi fraţilor pentru tot ce s-a făcut până acum, El, să le răsplătească tuturor pentru jertfa pe care au depus-o în sensul acesta, şi-i aşteptăm cu contribuţia lor şi în continuare.
  Să ne rugăm Domnului să nu mai fie umbre peste chipurile noastre!

 • Miriam 10 februarie 2014

  Mereu mă gândesc ce ar fi făcut părintele Iosif Trifa și fratele Traian Dorz în vremurile acestea, când tehnica este atât de înaintată… Cum ar fi folosit aceste resurse? Cât de harnici și neobosiți ar fi fost pentru a răspândi Cuvântul Lui Dumnezeu, pentru a facilita aflarea și vestirea Lui Iisus cel răstignit? Cred că ar fi fost mult deasupra a tot ce facem sau am făcut noi toți la un loc 🙂
  Slăvit să fie Domnul pentru orice fir de sămânță bună semănată cu drag, cu dăruire, și fie ca rodul să facă cinste înaintașilor noștri, repere de aur în trăire, dăruire, jertfă în mărturisirea Lui Iisus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, prin cuvântul scris!

  La mulți ani cu rod bogat în ogorul Evangheliei!

 • maria neagu 11 februarie 2014

  Multumim fratilor care se implica efectiv in acest site-al Oastei Domnului zi de zi,culegand din comorile ei nemuritoare, aceste margaritare scumpe sufletelor noastre !
  Dumezeul Parintilor nostri sa ne ajute,ca si prin aceste ,,tehnici” a zilelor noastre,Oastea Domnului sa-si implineasca misiunea ei in Poporul nostru, in Biserica neamului nostru si in lumea toata!
  La multi si spornici ani cu Domnul !

 • Parintele 12 februarie 2014

  Domnul Iubirii si al Rasplatirilor sa va binecuvinteze si sa va insoteasca necontenit in lucrarea frumoasa si de mare folos duhovnicesc pe care ati implinit-o pana acum.Anii care urmeaza sa fie tot in slujba Celui care este Domnul si Mantuitorul nostru , care a fost Taria si Ajutorul Parintilor nostri SI CARE VA FI CU NOI MEREU.
  Slavit sa fie Domnul !

 • Panga Silvia Elena 25 noiembrie 2014

  Slavit sa fie Domnu! Ma numesc sora Silvia Panga. Sunt sora nevazatoare,care cu putin timp in urma,eram nevazatoare si acum vad. Am un maee necaz: eu cu fetita mea,am fost alungate,de acasa. Acum stam in gazda,si platim gazda 100 de euro pe luna. Plus intretinerea iarna care este foarte mare. Va spun din suflet ca este fiarte greu,si numai pot face fata. Va rog din suflet sa n-e ajutati,pina esim din iarna,si Dumnezeu va v-a rasplati. Fetita mea are incaltamintea rupta acum pe timp de iarna. Va rugam sa nu ramaneti nepasatori la strigarea noastra. Va multumesc din inima,Slavit sa fie Domnu!

Lasă un răspuns