Tabără a „Oastei Domnului” la Mănăstirea Neamţ

Ştire preluată de pe Basilica.roBasilica_neamt

 În perioada 12-16 iulie 2013, un grup de copii şi adolescenţi de la Asociaţia Misionară „Oastea Domnului“ a petrecut la Mănăstirea Neamţ câteva zile minunate, apropiindu-se mai mult de cele duhovniceşti, informează „Ziarul Lumina”.

Tema taberei a fost „Urcuş spre Ţara Minunată“, iar copiii au participat la diverse activităţi, printre care un atelier de pictat icoane, vizitarea obiectivelor turistice şi religioase din zonă, concursuri de întrebări biblice, discuţii pe grupe legate de tema taberei, împreună-slujirea prin răspunsurile date la Sfânta Liturghie oficiată de pr. prof. Ioan Mihoc, directorul Seminarului „Veniamin Costachi“ de la Mănăstirea Neamţ,  împărtăşirea cu Sfintele Taine, cât şi intonarea de cântece, poezii şi rugăciuni  specifice Asociaţiei „Oastea Domnului“.

„Mulţumim tuturor celor care au facilitat această întâlnire, în special părintelui profesor Ioan Mihoc şi părintelui profesor Viorel Laiu, de la Seminarul Teologic Ortodox «Veniamin Costachi», unde am fost cazaţi şi unde s-au desfăşurat majoritatea activităţilor taberei. Rugăm pe Bunul Dumnezeu ca toate aceste activităţi să fie un bun început pentru toţi participanţii, pe scara care duce spre «Ţara Minunat㻓, a menţionat Luiza Neagu, coordonatorul taberei.

Aceaşi ştire pe site-ul Doxologia.ro şi Site-ul Seminarului Teologic „Veniamin Costachi”.

Lasă un răspuns