Anunţuri

Tabără de muncă la Certege 1-4 August

Nu stingeti lumina dela Certege!Cu ajutorul Domnului, un grup de fraţi doresc să se întâlnească la Certege, jud. Alba, locul de naştere al Părintelui Iosif Trifa pentru demara lucrările la viitorul Asezământ Memorial „Preot Iosif Trifa”.

Nevoia cea mai mare, pe moment, ar fi o curăţire generală în jurul casei dar şi în interiorul ei, datorită faptului că aceasta nu este locuită de anul trecut, de când  Moş Dumitru – pentru cei care şi-l aduc aminte, cel care a bucurat pe fraţi cu darul său, a trecut la Domnul.

Dragă frate şi soră, începând cu ziua de joi, 1 august, până duminică 4 august, este nevoie de ajutorul pe care-l poţi da, fie că e vorba de cosit iarba, la îndreptat gardul, de făcut cureţenie, te aşteptăm cu drag la Certege!

Întâlnirea noastră am numit-o „tabără de muncă” pentru că majoritatea timpului î-l vom petrece muncind, dar cu ajutorul Domnului, serile noastre le vom petrece în cel mai frumos chip duhovnicesc, în părtăşie frăţească, sub bolta de binevântări pe „gura de Rai” de la Certege. Va fi asigurată cazarea şi masa pentru toţi, desigur, nu strică fiecare să venă cu un sac de dormit şi ceva de ale gurii în traistă. Alte costuri şi „oprelişti” nu sunt, fiecare să-şi aducă inima caldă şi braţele  bucuroase de muncă!

Slăvit să fie Domnul!

PS: Pentru relaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon: 0745 323 204 – Fr. Gheorghe Neagu. Despre alte acţiuni la Certege aici.

1 Comment

  • Laurentiu 31 iulie 2013

    Domnul Iisus Biruitorul sa va insoteasca,sa va dea mult spor,si o bucurie aleasa drept recompensa!…(Recunostinta,respect si datorie) Ma voi ruga pentru biruinta acestei initiative nobile!

Lasă un răspuns