Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Un nou CD – Almanah audio 2020

Un nou CD – Almanah audio 2020

Un nou CD – Almanah audio 2020

    

Preaiubiți frați și surori!.. Și pentru anul 2020 și cât va rândui Bunul Dumnezeu, dorim să continuăm această noutate audio începută cu primul număr din anul 2015, acesta fiind numărul șase.

Așteptat de ascultători și de toți cei care cunosc conținutul unui almanah audio și de data aceasta sunt în noul album diverse noutăți!..

Avem înregistrate două mărturii, una cu fratele Vasilică Pohrib de la Matca, Înaintaș al Oastei Domnului și o altă mărtutie cu fratele Florin Pavel. De altfel sunt și cântări cu: fratele David Neculache, fratele Vasile Pohrib, fratele Vasilică Cristea și o altă cântare cu un grup de frați din zona Galați. Poeziile sunt rostite de fratele Traian Dorz, sora Mihaela Vrabie, și fratele Costel Bălan.

Pentru doritori, toate aceste lucrări audio, pot fi procurate de la Librăria Cartea de Aur – Sibiu și desigur la toate punctele de distribuție din țară și din străinătate.

Pentru toți cei care vor asculta aceste noutăți, dorim să le aducă bucurie în suflet și mult folos duhovnicesc. Slăvit să fie Domnul!..

                                                                                               Sava Constandache

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!