Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Apel umanitar : “Apa trece, lacrimile rămân – IMPLICĂ-TE ŞI TU!’

Apel umanitar : “Apa trece, lacrimile rămân – IMPLICĂ-TE ŞI TU!’

Apel umanitar : “Apa trece, lacrimile rămân – IMPLICĂ-TE ŞI TU!’

În urma inundaţiilor din zona Galaţi din localităţiile:  Pechea, Cuza Voda, Slobozia Conachi, un grup de fraţi ne-am deplasat la faţa locului unde am constatat situaţia în care se află casele fraţiilor afectaţi de inundaţii.

Pentru susţinerea pe termen scurt, mediu şi lung a celor rămaşi fără locuinţă sau cu locuinţe afectate, Sfatul frăţesc zonal al Oastei Domnului Galaţi lansează chemarea:

 “Apa trece, lacrimile rămân – IMPLICĂ-TE ŞI TU!”

1. Începând de astăzi, toţi cei care doresc (persoane fizice şi juridice) pot susţine familiile afectate, prin donaţii în contul deschis la Banca Transilvania:

Pentru donaţii în LEI RO97BTRLRONCRT0018243902,

pentru donaţii în Euro RO74BTRLEURCRT0018243901 Cod Swift BTRLRO22GLA

 Beneficiar: Asociaţia Oastea Domnului, filiala Galaţi.

2. Constituirea unor echipe de lucru pentru refacerea cât mai urgentă a cel puţin a unei camere încălzită cu o sobă pentru locuit pe timp de iarnă.

3. Implicarea voluntară a tinerilor, a adolescenţilor şi nu numai.

Sumele colectate vor fi eficient folosite pentru achiziţionarea materialelor de construcţii, bunuri de folosinţă îndelungată (saltele, paturi, sobe, calorifere electrice, pături, etc.).

Cu speranţa că încercările şi nevoile fraţilor noştrii ne vor mobiliza şi ne vor uni mai mult, vă aşteptăm şi vă multumim! Persoană de contact : Gheorghe Neagu – 0745 323.204 Sfatul frăţesc zonal Oastea Domnului Galaţi

Author: admin

Comentarii

  1. Slavit sa fie Domnul! Fac parte din Adunarea Ostei Domnului din Darmanesti-Bacau si am gasit apelul fratiilor voastre de a pune “umarul”in ajutorul fratilor nostri afectati de inundatii.Dumnezeu sa va binecuvinteze pentru aceasta actiune. Stiu ca acolo este nevoie de ajutor concret si imediat pentru ca iarna bate la usa. As fi vrut sa ma pot implica si in teren ca voluntar,dar nu ma aflu in tara,de aceea o sa contribui cu o foarte mica suma de bani. Totusi eu o sa ma intorc in tara in noiembrie si daca nu e prea tarziu si inca mai e ste nevoie de mana de lucru ma voi alatura bucuros. Sa ne ajute Dumnezeu sa fim de folos celor aflati in nevoi. Cu dragoste Boatca Vasile-Skien Norvegia.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!