Anunţuri

Adunare de comemorare a Părintelui Vasile Ouatu la Bucureşti

În data de sâmbătă, 24 mai 2014, la biserica ”Sf. Elefterie Vechi”, București, va avea loc comemorarea Părintelui Vasile Ouatu, începând cu Sfânta Liturghie, ce se va săvârși de la ora 8:30.

Programul va continua cu deplasarea la mormântul părintelui din Cimitirul Ghencea Civil, când se va săvârși slujba parastasului, urmată de adunarea Oastei, care se va desfășura până în jurul orelor 16:00.

Biserica ”Sf. Elefterie Vechi” se află pe strada Sf. Elefterie, nr. 15, sectroul 5, la care se poate ajunge fie pe podul Eroilor (unde se află și stația de metrou Eroilor; în apropiere de Opera Română), fie pe la palatul Cotroceni.

Cimitirul Ghencea Civil se află situat pe B-dul Ghencea nr. 18, Sector 6, Bucuresti. Se poate ajunge de la Gara de nord cu troleibuzul nr. 96 cu coborâre la staţia 13 Septembrie.

Invităm la acest popas comemorativ preoți, frați și surori din toată țara!

Adunarea Oastei Domnului din București

2 Comments

  • mihaela 10 mai 2014

    Dumneavoastra cei care sunteti continuatorii Oastei Domnului nu lasati sa se stinga aceasta flacara, in amintirea celor care au suferit atat de mult pentru credinta. Faceti asa fel ca tinerii de astazi sa stie ce inseamna patriotismul, credinta si toate virtutile Crestine, pentru care au murit atati Romani adevarati. Doamne ajuta!

  • Teo 18 mai 2014

    Numar de telefon de contact:
    0764 73 03 40
    0785 18 75 42

Lasă un răspuns