Anunţuri Social

Apel de suflet

Un tată răpus de grea încercare ne roagă, cu ultimele sale puteri omeneşti, să ne întâlnim, fiecare după puteri şi posibilităţi, în acel loc geografic în care, la un moment dat, ne regăsim, sub diferite forme, cu toţii: suferinţa. Preaiubitul nostru frate Stancovici Radoslav, din Moldova Veche (Jud. Caraş), vine înaintea fraţilor cu rugămintea de mijlocire pentru fiica sa, Iasmina Călin. Deplin încredinţat că rugăciunile înălţate către Bunul Dumnezeu revarsă preaplin de binecuvântare, fratele Radoslav ne îndeamnă să îi fim alături pe mai departe în şcoala aceasta apăsătoare a bolii fiicei sale.

Acum trei ani în urmă, Iasmina Călin, mămică a doi prunci – ferestre spre Dumnezeu –, merge la un control medical în Timişoara, unde i se descoperă o maladie pornită de la o unghie falsă la ambele picioare. De aici, ajunge la Viena (Austria), moment în care i se descoperă o tumoare la umăr. Iar calvarul e abia la început… Urmează investigaţiile în Turcia, cu tratamente de luni de zile pentru tumora care ajunge să afecteze coloana. Trimisă dintr-o parte în alta a lumii, prin diferite clinici medicale, cu specialişti care îi pot întreţine nădejdea mergerii mai departe, Iasmina ajunge în Barcelona (Spania). Medicii de aici constată că tumora s-a extins la creier. De un an şi jumătate, sora noastră e sub diferite tratamente, intervenţii chirurgicale, cu eforturi sufleteşti şi financiare inimaginabile. Mama Iasminei, copleşită de durere, ajunge şi ea să declanşeze un cancer, aflat acum în stadiul III.

La capătul tuturor acestor încercări omeneşti, familia fratelui Radoslav e istovită sufleteşte şi secătuită financiar. În 25 iulie, a. c., Iasmina e programată pentru o altă operaţie (transplant de măduvă) în Germania, cu şanse mari de vindecare. Intervenţie însă care necesită o sumă de 25.000 de euro. Familiei fraţilor noştri le-a rămas doar nădejdea în milostivirea lui Dumnezeu.

Ştim că pentru minuni Îl avem pe Dumnezeu. Însă pentru ca minunea să se înfăptuiască, Dumnezeu ne vrea copărtaşi lucrării Sale. De aceea, facem un apel de suflet fraţilor care pot sprijini această familie a preaiubiţilor noştri, să o facă, din puţinul lor. La îndemâna noastră e să ne facem împreună-milostivi cu Dumnezeu şi să readucem bucuria întoarcerii mamei celor copilaşi ce abia acum păşesc în viaţă şi unor părinţi care se zbat cu atâta disperare să îşi salveze fiica.

Cei care pot aduce jertfa lor pentru această greu încercată familie, sunt îndemnaţi stăruitor să o facă, după următoarele coordonate bancare:

Gabriel Sorin Călin
Cont RON: RO72 BRDE 360S V282 6604 3600
Cont EURO: RO42 BRDE 360S V742 6695 3600

2 Comments

  • Ghiță Marin 16 iulie 2021

    Slăvit să fie DOMNUL.!
    Eu am nevoie de mai multe informatii că să pot trimite, pt că mă aflu în Olanda. Adresa dv,codul poștal județul, orașul

  • Delia 17 iulie 2021

    Slavit sa fie Domnul nostru Iisus Hristos !

Lasă un răspuns