Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home CALENDARE 2021

CALENDARE 2021

CALENDARE 2021

Încă un an stă să se aşeze lângă ceilalţi, lăsaţi în urmă… Cu împlinirile şi întristările lui, cu prilejurile sale de apropiere de Dumnezeu şi de fraţi sau, dimpotrivă, de neveghere la glasul tot mai desluşit al chemării la responsabilizare şi statorncie în Hristos.

Librăria Oastei Domnului a pregătit, şi anul acesta, un pretext de a face măcar un gest de bunătate şi de a aduce poate un strop de lumină în casele celor apropiaţi ai noştri şi nu numai. E deja o tradiţie ca fraţii noştri să bucure fronturile cu minunatele calendare pe care le au, an de an, de la Sibiu şi care au devenit atât de preţuite. Ele pot fi unul din cele mai frumoase şi mai puţin costisitoare cadouri, fiind, totodată, şi un bun prilej de mărturie. Pentru că şi Calendarul 2021 e ilustrat, şi de această dată, pe lângă icoanele de o frumuseţe rară, de poezii, pentru fiecare lună din an, ale fratelui Traian Dorz şi cu câte un text din Pr. Arsenie Boca.

De la Librăria Oastei pot fi comandate deja cele trei tipuri de calendare:

  • Calendarul 2021 mare, de perete, cu file – 15 lei
  • Calendarul 2021 de birou, cu file – 6 lei
  • Calendarul 2021 de buzunar – 0,50 lei

REDACŢIA

Author: Editor

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!