Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Impresii și fotografii din frumoasa Tabăra de tineri a asociației Oastea Domnului de la Mănăstirea Neamț (16 – 22 august 2012)

Impresii și fotografii din frumoasa Tabăra de tineri a asociației Oastea Domnului de la Mănăstirea Neamț (16 – 22 august 2012)

Impresii și fotografii din frumoasa Tabăra de tineri a asociației Oastea Domnului de la Mănăstirea Neamț (16 – 22 august 2012)

Preluat de pe OrtodoxiaTinerilor.ro:

OT despre Tabara

“[…] Sunt bucuros că am cunoscut Oastei Domnului nu din cărți sau din auzite ci direct, în mijlocul lor. La Mănăstirea Neamț am întâlnit oameni extraordinari, suflete mari și pline de blândețe, oameni care-i voi păstra în inimă și-i voi reîntâlni cu drag.

Tema taberei a fost „Μărturisind credința – Tinerețea cea de toate zilele” iar fiecare zi a fost împărțită în sesiuni de discuții, drumeții pe munte sau vizite pe la mănăstiri. În total, cu tot cu organizatori, cu invitați și cu tinerii, am fost peste 60 de persoane. Am fost cazați la Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Veniamin Costachi” Mănăstirea Neamț, o instituție de învățământ de elită în sânul Bisericii Ortodoxe Române.”

Mai mult, inclusiv fotografii: –> http://ortodoxiatinerilor.ro/campanii-asociatie/19715-tabara-od-manastirea-neamt-2013

Author: admin

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *