Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Costel Bălan – Să ținem de slujba la care am fost chemați (video)

Costel Bălan – Să ținem de slujba la care am fost chemați (video)

Author: admin

2 Comentarii

  1. Iata ce am citit printre…ochelari!
    Sinceritatea, modestia neprefacuta, devotamentul, daruirea, dreptatea, curajul, pudoarea, intrepatrundere (cartea autorul si propovaduitorul sunt una), aducere aminte curata si desinteresata de ales parfum, demnitate de crestin, ostas si roman, cinstitor si propovaduitor cu suport al valorilor autentice-originale adevaratei Osti a Domnului, ravna tintind evolutia si propasirea sufleteasca, povatuitor argumentat, trambita inca mai sunand deslusit la timp, stalp subred ce dai lectia verticalitatii, si cate, si cate, si cate mai ai suflet ales, om, si credincioasa calfa! Pentru ca ai nevoie si pentru ca e vremea recunostintelor LIMPEZI a ceea ce numim ADEVAR AL OASTEI DOMNULUI, ITI DORESC RUGATOR SA FII TARE pana la ultima zi, frate Costel!… Este doar un monolog – sa nu intelegeti altceva, toti cei care veti citi! Slavit sa fie Domnul Iisus Biruitorul!

  2. Frate Costel nu multi te inteleg, nici eu nu am aceasta pretentie, dar slujba si lupta pe care o dai este pentru Scumpul nostru Domn Hristos, asa ca fii tare, intarestete si poarta cu demnitate inainte lupta pentru EL. Pentru fratia ta aleasa pretuire.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!