Oastea Domnului

Reconstituri din Opera Nemuritoare a fratelui Traian Dorz

Ascultă aici promo

Vă facem cunoscută apariţia unui nou album de colecţie de Poezii şi Cântări din Opera Nemuritoare a fratelui Traian Dorz. Albumul conţine 7 Cd-uri audio, recuperări memorabile după benzile magnetice, realizate de Studio Cântări Nemuritoare – Sibiu.

Înregistrările au fost realizate în luna martie a anului 1986, la Piatra-Şoimului, judeţul Neamţ, în condiţii tehnice şi „discrete” specifice timpului. Albumul reconstituie farmecul acelor ani, prin vocile interpreţilor: Traian Dorz, Culiţă Mihăilă, Costică Mistreanu, Gică Petrescu, Paul Asandei, Ionuţ Pag, Paul Dincă şi Davidel Stan.

Colecţia de Cd-uri audio costă 49 lei (39 lei – promoţional până la 30 iunie a.c.) şi se poate comanda la Librăria „Cartea de Aur” – Sibiu, str. Ch. Darwin, 11, tel. 0269 216677 sau direct pe internet la www.CarteaDeAur.ro.

Slăvit să fie Domnul!

2 Comments

 • Emi 9 mai 2011

  Sunt extrem de frumoase aceste înregistrări!
  Ele au fost puse în ordine şi sunt ca nişte CD-uri de colecţie să zic aşa! Am preferat să se scoată într-un singur volum cu o singură carcasă decât în mai multe părţi pentru costurile finale mai mici, pentru că dacă ar fi fost scoase pe bucăţi ar fi ajuns şi mai mult având în vedere că sunt 7 CD-uri.

  Ele sunt în format wav. pentru a le avea şi la o calitate mai bună decât dacă ar fi fost mp3.

  Ţin şi fac apel la fraţi ca apariţiile a tuturor cântărilor şi înregistrărilor sub formă de CD să nu se multiplice şi să se răspândească sub formă de mp3, aşa cum suntem obişnuiţi uneori să le trimitem de la unii la alţii.

  Aceasta şi pentru modivul că prin felul acesta ajutăm şi sprijinim apariţia unor noi şi noi CD-uri şi înregistrări mereu! Dacă nu, atunci tot mai mari sunt pierderile de scoatere a CD-urilor care rămân nedate, deşi ele se răspândesc nu tocmai într-un mod creştineşte (că doar e de la fraţi)…

  Căci dacă pe un muncitor ce lucrază trebuie pătit, cred că cu atât mai mult pe fratele nostru, care şi el are nevoie de plata sa pe care oricum o merită! Tot aşa şi-aici, cred că se cuvine prin felul acesta să ţinem cont şi săsprijinim şi noi mersul şi cheltuielile lucrării, mai ales că fraţii se străduiesc să scoată la preţurile cele mai mici mereu pentru a se putea cumpăra…

  Mai ales că aşa este drept şi cinstit, ca un lucru să fie cumpărat, nu furat! căci aşa şi este dacă nu intrăm în posesia unor înregistrări pe drept!… mai ales că suntem creştini…sau mai mult, ostaşi!

  De aceea haideţi să sprijinim şi să încurajăm apariţia de noutăţi mereu!

 • Mircea 25 iulie 2012

  Foarte bine a apus problema EMI ! Asa ar trebui sa facem ,tin sa apreciez atitudinea ! Slavit sa fie Domnul .

Lasă un răspuns