Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Iubind pe Iisus nu vei muri niciodată (Meditații la Săptămâna Patimilor)

Iubind pe Iisus nu vei muri niciodată (Meditații la Săptămâna Patimilor)

Iubind pe Iisus nu vei muri niciodată (Meditații la Săptămâna Patimilor)

Moartea este o mare taină. Ea este o realitate sigură, o lege a vieții omului, care își încheie drumul pământesc. Toți vom muri. Vom muri ca să trăim în veșnicie, fericiți sau nefericiți, după cum ne pregătim aici.

Într-o clipă, când ești chemat, lași pe toți, părăsești totul. Nu iei nimic cu tine. Doar cu sufletul mergi dincolo. Și tocmai acest adevăr îl ignoră mulți. Ei spun că nu au timp să se pregătească de moarte, că se vor pregăti mai târziu. Dar se înșeală. Dacă acum nu au timp, nu vor găsi niciodată!

Cum te pregătești pentru această clipă? Ai pace cu Dumnezeu? Păzești poruncile? Cercetezi biserica, pe săraci, pe bolnavi? Sau îți pui nădejdea în avere, în putere, în funcție, în tine, în filozofie? Toate acestea din urmă, se năruie. Se scutură ca florile, petală cu petală. Doar credința și faptele bune rămân, și ele ne pot mântui în Hristos Iisus. Iubind pe Iisus nu vei muri niciodată. „Eu sunt Calea, Adevărul și Viața. Cel ce crede în Mine, de va și muri, va fi viu”, spune Mântuitorul. Prin puterea iubirii vom putea trăi necontenit împreună cu toți cei dragi în veșnicie.

Părintele Constantin Sârbu, Lacrimă și har, Editura Bonifaciu, 2010

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!