Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Ne reîntâlnim la Certege la împlinirea 131 de ani de la naşterea Părintelui Iosif Trifa

Ne reîntâlnim la Certege la împlinirea 131 de ani de la naşterea Părintelui Iosif Trifa

Ne reîntâlnim la Certege la împlinirea 131 de ani de la naşterea Părintelui Iosif Trifa

Certege-6-mart-1988

Aniversarea Părintelui nostru Iosif

În anul 1988, fratele Traian Dorz a organizat la Certege Sărbătoarea împlinirii a 100 de ani de la naşterea Părintelui Iosif Trifa. Urmând această tradiţie, Sfatul Frăţesc Operativ al Oastei Domnului a organizat, tot la Certege, în mai multe rânduri, adunări de cinstire şi preţuire a întemeietorului pământesc al acestei sfinte Lucrări. Acum, la împlinirea a 131 de ani de la naşterea Părintelui Iosif Trifa, de la 3 martie 1888, vom organiza, tot la Certege, cu ajutorul Domnului şi cu binecuvântarea IPS Sale Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, o adunare sărbătorească în cinstea celui care a fost şi este pentru multe suflete un adevărat părinte duhovnicesc.

Astfel, Adunarea aniversară se va ţine în ziua de sâmbătă, 2 martie 2019, de la ora 13, la Aşezământul memorial «Părintele Iosif Trifa».

Dorim să ne reîntâlnim la Certege, într-o binecuvântată adunare de preamărire a lui Dumnezeu şi de cinstire a întâiului nostru ostaş, părinţi fraţi şi surori din toată ţara şi de dincolo de hotarele ei. Aşa să ne ajute Dumnezeu! Slăvit să fie Domnul!

error

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!