Publicații

Iisus Biruitorul

În publicistica religioasa româneasca, saptamânalul Iisus Biruitorul face o figura aparte. Aparut, pentru prima data, în 6 ianuarie 1935, ca prelungire a publicatiei Lumina Satelor, foaia oficiala a Oastei Domnului (1922-1935), Iisus Biruitorul se va edita cu intermitente pâna în anul 1937, când va fi interzis definitiv de autoritatile vremii.

Publicatia îsi va relua aparitia în 1990, cu un ritm sustinut al periodicitatii, pâna în prezent, atingând, de-a lungul vremii, tiraje de peste 20.000 exemplare pe numar.
Iisus Biruitorul e o publicatie saptamânala, în 6 pagini, a Asociatiei Oastea Domnului, cu sediul central la Sibiu, si apare, din 1990, cu binecuvântarea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.
În paginile saptamânalului Iisus Biruitorul au semnat, de-a lungul timpului, redutabile voci ale teologiei românesti, unii dintre acestea fiind colaboratori frecventi ai Oastei Domnului.
Saptamânalul Iisus Biruitorul s-a remarcat întotdeauna prin sobrietatea si acuratetea mesajului transmis, printr-o tinuta teologica accesibila tuturor cititorilor, într-o structura iconomica a dozarii materialelor dintre cele mai fericit alese (predica la fiecare duminica de peste an, sustinuta de catre unii din teologii de renume ai spatiului ortodox românesc si nu numai, rubrici de valorificare a memoriei înaintasilor, exegeza scripturistica, reportaje, interviuri, radiografieri ale arealului bisericesc de pe cuprinsul întregii tari etc.).

Timotheos – Revista tinereţii în Hristos

Revista Timotheos apare, la Sibiu, ca supliment pentru tineret al saptamânalului Iisus Biruitorul. Fondata în 1994, ea încearca sa raspunda asteptarilor tinerilor Miscarii Oastea Domnului si nu numai, în pagini de o reala adresabilitate, scrise în cea mai mare parte de tineri.
Structurata în 24 pagini, revista apare o data la doua luni, gazduind variate rubrici, de la cele rezervate materialelor strict scolastice, teologice, la cele de inter-relationare, ca subiecte de abordare de stricta actualitate, între tineri.
De asemenea, revista contine si 4 pagini pentru copii, grupate sub genericul suplimentului Timotica.