Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Să căutăm împlinirea poruncii Iubirii Necondiționate

Să căutăm împlinirea poruncii Iubirii Necondiționate

Să căutăm împlinirea poruncii Iubirii Necondiționate

Dezbinarea dintre “FRAȚI”, nu este dezbinare dintre credincioși și necredincioși. Este o familie, în care frate pe farte nu se mai poate privi unul pe altul.

Doamne, până acum am știut numai să ne criticăm, să ne categorisim, să ne desconsideram, crezându-ne unii mai buni ca alții.
În loc să căutăm împlinirea poruncii Iubirii Necondiționate, Jertfitoare, noi am împlinit legea firii, a criticii, a iubirii de sine, etc.

O, Dumnezeul meu, suntem la fel de îndărătnici ca și poporul Tau Israel, pe care Tu totuși l-ai iubit, și-l mai iubești cu atâta jertfă. Dar ei, parcă au orbit de tot, și nu văd dragostea Ta atât de mare.
La fel și noi suntem Doamne, atât de orbi, încât nu ne dăm seama, că nu noi suntem “Judecătorul”, ci Tu ești Cel Adevărat. Noi avem dreptul să fim doar purtătorii Iubirii Tale. Însă nu o facem.

Ai milă Doamne de noi păcătoșii.
Ne amăgim că suntem mai buni ca alții, mai aproape de Tine decât alții, mai neîntinați decât alții, și de fapt acești alții s-ar putea să ajungă înaintea noastră în Rai, pentru că ei nu se văd vrednici de “sfințenia” noastră, nu se cred cineva, realizează că nu merită darul Tău pentru ei.
Miluiește-ne pe noi Doamne cu nesfârșita Ta bunatate, că noi suntem la pământ din cauza păcatului neiertarii ce ne apasă.

În loc să fim lumină pentru necredincioși, arătăm o cale plină de deșertăciune.
În loc să luptăm cu păcatul, luptăm unii împotriva altora, frați din aceeași familie.
În loc să vestim Evanghelia, vestim cârtire și judecată unii împotriva altora.
Doamne cât de păcătoși suntem! Iartă-ne te rugăm, și ai milă de Oastea Ta.

Este așa de minunat că Tu ești un Dumnezeu Viu și Adevărat, pentru că de câte ori am nădăjduit în Tine Tu nu m-ai lăsat de rușine.
Te rog și acum, nu ne lăsa de rușine în fața vrăjmașilor noștri, ci ajută-ne să ieșim biruitori, pornind din nou împreună pe calea Evangheliei, a Bunei Vestiri, ca în vremurile ce ne-au mai rămas, să câștigăm împreună cat mai multe suflete pentru Împărăția Ta, nu să ne împuținăm pe zi ce trece, plini de deznădejde și de desconsiderări reciproce.

Amin.

Alina

error

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!