Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Scumpul nostru frate Iosif Velescu s-a adăugat Oștirii celei biruitoare.

Scumpul nostru frate Iosif Velescu s-a adăugat Oștirii celei biruitoare.

Scumpul nostru frate Iosif Velescu s-a adăugat Oștirii celei biruitoare.

S-a mai stins o luminiță de pe strada Turturicii din Arad… Ni s-a mai aprins o candela în Cer… Și pentru o vreme, ni s-a mai lăsat model de cumințenie și jertfelnicie între noi. Fratele Iosif a biruit. Acum e rândul nostru!

Cutremurati de grea încercare și cu mijlocire durută către Bunul Dumnezeu, anunțăm Fratietatea că scumpul nostru frate Iosif Velescu s-a adăugat Oștirii celei biruitoare. Cuvintele sunt neputincioase, iar inimile cernute de întristare, de aceea rugăm frații de pe toate fronturile să însoțească în rugăciune pe toți cei dragi ai fratelui nostru, iar pe robul Său Iosif să îl inveșnicească Biruitorul Hristos alături de tatăl său iubit, Moise, de scumpa sora Elita și de toți ceilalți mărturisitori ai Oștirii Sale celei nebiruite.

Ne rugăm pentru familia scumpă a iubitului frate Iosif, așa cum ne-am rugat pentru Dânsul și pentru ai săi și până acum.

Ne rugăm ca, după greaua suferință, Bunul Dumnezeu să-i dăruiască robului Sau Iosif fericita odihnă împreuna cu toți Sfinții Săi!

Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Sincere condoleanțe întregii familii dragi, Velescu!!!

26 Mai 2021

HRISTOS A ÎNVIAT!

Preaiubitii nostri…  Fratele Iosif Velescu, omul lui Dumnezeu mutat către Împărăție, va fi depus începând cu data de mâine ( 03 Iunie 2021 ), în Casa funerara a Cimitirului Pomenirea (vizavi de poarta cimitirului, lângă stația Peco) Arad.

Toți cei care doresc sa îl însoțească pe preaiubitul nostru frate Iosif în priveghere și adunare o pot face joi și vineri, începând cu orele 19.00.

Slujba înmormântării va avea loc sâmbătă, 5 iunie, ora 12.00, la Cimitirul Pomenirea.

Bunul Dumnezeu sa îl odihnească și adauge lângă ceilalți dragi ai noștri și bineplacuti ai lui Hristos cel Înviat!

Author: Editor

3 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *