Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Tineri din toată ţara reuniţi la Tecuci

Tineri din toată ţara reuniţi la Tecuci

Tineri din toată ţara reuniţi la Tecuci

Cea de-a 20-a ediţie a Adunării de Tineret pe ţară a „Oastei Domnului” se desfăşoară la Tecuci, în judeţul Galaţi. Pentru început, tineri din toate colţurile ţării s-au strâns la Catedrala „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din municipiu, acolo unde a fost prezent şi Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos. După Sfânta Liturghie, Chiriarhul locului a sfinţit şi drapelul Tinerilor din Oastea Domnului.

„Este cea mai frumoasă modalitate de a împlini programul misionar al Sfântului Sinod în anul 2011, închinat Sfintelor Taine ale Botezului şi ale Sfintei Cununii. Fie ca şi această mărturie luminoasă a creştinilor din asociaţia Oastei Domnului din toată ţara noastră, să ne arate puterea, lumina şi darul Sfântului Gheorghe biruitorul, pentru că astăzi s-a şi binecuvântat steagul Oastei care are ca şi icoană Învierea Mântuitorului Iisus Hristos, iar pe cealaltă parte pe Sfântul Gheorghe, marele purtător al biruinţei creştine”, a spus Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, după cum informează TRINITAS TV.

Delegaţii au plecat apoi într-o procesiune cu icoane, în frunte cu ierarhul Dunării de Jos, până la Statuia Cercetaşului din Tecuci, unde s-a oficiat o slujbă de Te Deum.

După procesiune, tinerii s-au reunit în conferinţă la Casa de Cultură „Ioan Petrovici”, din Tecuci.

Sursa: AGENŢIA DE ŞTIRI BASILICA.

  • Despre programul Adunării de Tineret pe Ţară de la Tecuci: aici.
  • Înregistrarea video a adunării (needitată): aici.
  • Fotografii: aici.

Author: admin

15 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *