Anunţuri

Adunare anuală a Oastei Domnului la poalele Muntelui Ceahlău

Având la temelia ei binecuvântarea arhierească şi devenită consacrată în rândurile adunărilor mari pe ţară, la Durău, prin grija fraţilor din zona Neamţului, se va ţine şi anul acesta Adunarea anuală pe Ţară a Oastei Domnului, cu prilejul sărbătorii «Schimbarea la Faţă», în zilele de 7 şi 8 august, în cortul Oastei Domnului de pe Valea Bistriţei..
Pentru cei care pot ajunge de vineri dimineaţa – şi menţionăm să nu se urce nimeni în timpul zilei – avem rugămintea ca fiecare să se străduiască pentru a ajunge cât mai de dimineaţă la Sfânta Liturghie, sus, la schitul «Schimbarea la Faţă» de pe muntele Ceahlău. De asemeni, avem rugămintea ca atât urcarea, cât şi coborârea să se facă în felul cel mai cuviincios, spre a nu lăsa pete pe haina albă a Oastei Domnului.
Sâmbătă, începând cu orele 13 până la 16:30, se va ţine adunarea de tineret. De la orele 17:00 se va săvârşi Slujba Vecerniei, după care se va continua cu programul duhovnicesc al adunării Oastei până spre miezul nopţii.
Duminică dimineaţa, la orele 7:00, va începe Slujba Sfintei Liturghii, după care se va continua cu adunarea Oastei Domnului.
Aşteptăm cu toată dragostea preoţi, fraţi şi surori din ţară şi de peste hotarele ei pentru a petrece câteva momente împreună la poalele Ceahlăului, înălţându-ne inimile şi sufletele noastre Sus, mai Sus, la IIsus, la Creatorul Cerului şi al Pământului…
Sfatul Frăţesc Zonal Valea Bistriţei

4 Comments

 • Sebi 15 iulie 2010

  ” – şi menţionăm să nu se urce nimeni în timpul zilei – ”

  Dar cand sa se urce? noaptea ? o sa fim pasari de noapte :)) Imi place felul in care se pune problema :))

 • Raul 16 iulie 2010

  Cred ca vrea sa spuna sa nu se urce nimeni in timpul Sf. Liturghi.

 • elena_94r 18 iulie 2010

  poate voi ajunge si eu:) acolo

 • Sorin 29 iulie 2010

  „Pentru cei care pot ajunge de vineri dimineaţa – şi menţionăm să nu se urce nimeni în timpul zilei – avem rugămintea ca fiecare să se străduiască pentru a ajunge cât mai de dimineaţă la Sfânta Liturghie, sus, la schitul «Schimbarea la Faţă» de pe muntele Ceahlău.”

  Urcarea pe munte, vineri dimineaţa se va face începînd cu ora 6,00. Aşa vom ajunge la timp pentru Sfânta Liturghie sus la schit.

Lasă un răspuns