Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Adunare anuală a Oastei Domnului la poalele Muntelui Ceahlău

Adunare anuală a Oastei Domnului la poalele Muntelui Ceahlău

Adunare anuală a Oastei Domnului la poalele Muntelui Ceahlău

UPDATE: Cu ajutorul Domnul, Adunarea de la Durău va fi transmisă pe www.OasteaDomnului.TV. Slăvit să fie Domnul!


“De n-ai fost pe Retezatul, pe Ceahlău ori Caraiman,
pe-aceşti munţi cu vârfuri albe până-n cerul diafan,
cu-nălţimi de măreţie şi cu ape de mărgean,
şi cu spaţii de lumină, şi cu zări spre Canaan,
– de nu poţi o dată-n lună,
mergi măcar o dată-n an…” (Traian Dorz)

 

Având la temelia ei binecuvântarea arhi­ereascã şi devenitã consacratã în rândurile adunãrilor mari pe ţarã, la Durãu, prin grija fra­ţilor din zona Neamţului, se va ţine şi a­nul acesta Adunarea anualã pe Ţarã a Oas­tei Domnului, cu prilejul sãrbãtorii «Schim­barea la Faţã», în zilele de 6 şi 7 august, în cortul Oastei Domnului de pe Valea Bistriţei.

Vineri dupã-amiazã, începând cu orele 17:00, se va ţine adunarea de tineret.

Sâmbãtã dimineaţa, la orele 05:00, va fi urcarea pe munte, în grup organizat,  pentru participarea la Sfânta Liturghie, la schitul «Schimbarea la Faţã» de pe muntele Ceah­lãu. Rugãm pe toţi tinerii care vor putea sã participe sã vinã într-o ţinutã decentã, spre a da dovadã de adevãraţi ostaşi şi de buni creştini ortodocşi. De asemeni, avem rugãmintea ca atât urcarea, cât şi coborârea sã se facã în felul cel mai cuviincios, sub ascultarea fraţilor organizatori, spre a putea lãsa în urma pa­şilor o dârã de luminã, din lumina ostãşiei noastre…

Sâmbãtã, începând cu orele 18:00, se va sãvârşi Slujba Vecerniei, jos, la poalele muntelui, în cortul Oastei, dupã care se va continua cu programul duhovnicesc al adunãrii Oastei Domnului pânã spre mie­zul nopţii.

Duminicã dimineaţa, la orele 8:00, va începe Slujba Sfintei Liturghii, dupã ca­re se va desfãşura programul nostru ostãşesc.

Aşteptãm – cu toatã dragostea – preoţi, fraţi şi surori din ţarã şi de peste hotarele ei, pentru a petrece câteva momente împreunã la poalele Ceahlãului, înãlţându-ne inimile şi sufletele noastre Sus, mai Sus, la IIsus, la Creatorul Cerului şi al Pãmântului…

Sfatul Frãţesc Zonal Valea Bistriţei

 

Author: admin

Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *