Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Adunare anuală la Piatra Neamț

Adunare anuală la Piatra Neamț

Adunare anuală la Piatra Neamț

”Ți-nălțăm colind senin, c-ai primit al Crucii chin, Mântuirea ne-ai gătit, cum de mult s-a profețit – preaiubit Iisus…”

Joi, 26 decembrie a.c., vă așteptăm la Adunarea anuală a Oastei Domnului ce se desfășoară în zona Neamț, ce va acea loc, și anul acesta, în localitatea Piatra Neamț,  începând cu orele 15:30, la Sala de Conferințe Calistrat Hogaș, a Consililului Județean din Piatra Neamț, de pe str. Alexandru cel Bun, nr. 27,  pentru a ne împărtăși bucuria slăvitei Nașteri a Pruncului Iisus, dar și aducerile-aminte despre scumpul și preaiubitul nostru frate Traian Dorz, a cărui și de naștere o sărbătorim odată cu nașterea Domnului.

Așteptăm cu toată dragostea, preoți, frați și surori din zonă, din țară și de peste hotare, să petrecem câteva momente de părtășie duhovnicească, spre bucuria Pruncului Iisus și spre a noastră mântuire.

Sfatul Frățesc Zonal Neamț

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!