Anunţuri

Adunare de comemorare a fratelui Cornel Rusu şi a soţiei sale, sora Maria

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie Georgiu, Episcopul Devei și Hunedoarei, va avea loc la Simeria, duminică 07 aprilie, a.c., după Sfânta Liturghie, în Biserica cu hramul “Înălţarea Domnului” (lângă şoseaua naţională), adunarea de comemorare a fratelui Cornel Rusu, a soţiei sale, sora Maria, precum și a fratelui Marinel Voica.

Aşteptăm cu drag preoţi, fraţi şi surori, ostaşi de pretutindeni în această manifestare duhovnicească, ca să învăţăm împreună din Cuvântul lui Dumnezeu şi din pilda fericiţilor noştri înaintaşi.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom transmite în direct această adunare la www.OasteaDomnului.tv.

Sfatul Frăţesc Operativ al Oastei Domnului

1 Comment

  • maria neagu 7 aprilie 2013

    Slavit sa fie Domnul !

    Am participat anul trecut la aceasta adunare de comemorare la care Sfatul Fratesc si fratele localnic Micutiu ne-au asteptat sa mergem,si m-a impresionat in mod atat de placut la sfarsitul Sfintei Liturghii,cand parintele a anuntat aceasta adunare,la miruit sau la parastas ramanand,multe femei din corul bisericii de acum, vorbeau atat de frumos de sora Maria care dupa plecarea fratelui Cornel,a preluat cu multa placere aceasta frumoasa si grea munca de dirijor! Ce departe suntem noi astazi,fata de ei!
    Doamne,rasplateste Tu toata munca si jertfa care aceasta familie a fratelui Cornel Rusu a depus-o in Ogorul Tau.

Lasă un răspuns