Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Centenar Traian Dorz – CD audio colinde

Centenar Traian Dorz – CD audio colinde

Centenar Traian Dorz – CD audio colinde

Coperta 1

Preaiubiţi fraţi şi surori! Cu ajutorul Domnului s-au finalizat lucrările noului CD intitulat:“Centenar Traian Dorz – Colinde”. Titlul acestui CD îl remarcă pe fratele Traian Dorz ca fiind sărbătorit, la împlinirea celor 100 de ani de la naşterea sa. Mai mult decât atât poetul nostru drag s-a născut chiar în ziua Naşterii Domnului, pe 25 Decembrie 1914. Toată viaţa şi-a dedicat-o slujirii Domnului, şi pe tot parcursul vieţii sale, fratele Traian a înfăţişat deosebit de frumos, prin mii de poezii şi scrieri, chipul Sfânt al Mântuitorului Iisus Hristos. Colindele scrise de fratele Traian sunt de-o excelenţă rară în conţinutul cărora simţi că retrăieşti minunea din Betleem, al Naşterii Mântuitorul Iisus Hristos! Colindele sunt mai puţine decât alte cântări şi poezii scrise de fratele Traian, dar câte a scris, au rămas de-o valoare inestimabilă. De aceea dorim ca acest nou CD, să fie cu folos duhovnicesc pentru toţi ascultătorii!

Slăvit să fie Domnul!

Sava Constandache.

 

Author: admin

3 Comentarii

  1. de unde se poate cumpara cd ul?

  2. Buna ziua as vrea si eu sa stiu de unde se poate cumpara sau comanda cd-ul ? si daca se mai poate gasi cartea de cantari pe note ?

  3. CD-ul se poate comanda la Librăria Cartea de Aur – Sibiu, la următoarele numere de telefon: 0269 216677 sau 0744 614163. De asemenea puteţi întreba dacă mai există pe stoc cartea de cântări pe note. Doamne-ajută!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!