Anunţuri

Comemorarea a trei ani de la trecerea la Domnul a fratelui Moise Velescu

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Arhiepiscop Timotei, duminică, 27 februarie, a.c., va avea loc Adunarea de comemorare a fratelui Moise Velescu, la Biserica ortodoxă din cartierul Grădişte, municipiul Arad, la împlinirea a trei ani de la trecerea sa la Domnul.

Programul va începe cu Sfânta Liturghie, după care se va oficia slujba de parastas pentru sufletul celui comemorat. Urmează deplasarea la mormântul fratelui Moise, unde se va ţine un scurt program duhovnicesc, urmând ca, între orele 15:00 – 18:00, să aibă loc, tot la biserica din cartierul Grădişte, adunarea propriu-zisă de comemorare vrednicului nostru înaintaş.

Familia şi Adunarea Oastei Domnului din Arad

Cu ajutorul Domnului, Adunarea de comemorare de la Biserica Grădişte, se va transmite în direct, începînd cu ora 15,00, la www.OasteaDomnului.Tv.

2 Comments

  • maricel 23 februarie 2011

    slavit sa fie Domnul!!!!! sa ne intareasca Mintuitorul nostru scump si drag sa ajungem si noi in patria de sus sa ne bucuram cu cei scumpi si dragi care neau aratat calea pe care sa o urmam si sa luptam pentru IISUS cel rastignit pentru pacatele noastre…………

  • mariane 4 martie 2011

    Privesc chipul fratelui Moise din postarea de mai sus,si vad in privirea lui durere si teama,,oare cind vor intelege fratii mei,ca trebuie sa stea gramaduta si nu asa rasfirati si imprastiati,,.A plecat Dincolo atit de indurerat,dar Domnul sa-i rasplateasca jertfa depusa la temelia acestei sfinte Lucrari a Oastei Sale!

Lasă un răspuns