Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Comemorarea troiţei de înaintaşi bihoreni, în frunte cu fratele Traian Dorz

Comemorarea troiţei de înaintaşi bihoreni, în frunte cu fratele Traian Dorz

Comemorarea troiţei de înaintaşi bihoreni, în frunte cu fratele Traian Dorz

Mulţumim cu recunoştinţă Domnului pentru fericiţii noştri înaintaşi bihoreni – între care deosebit străluceşte neuitatul nostru psalmist şi martir al Oastei din Mizieş, fratele Traian – şi pentru prilejul ce ni-l oferă de a merge şi a le cinsti memoria.

Sărbătorirea acestui eveniment va începe sâmbătă, 25 iunie, a.c., de dimineaţă, cu Sf. Liturghie, la biserica din Săucani, lângă mormântul fratelui Popa Petru, care aşteaptă de aici Învierea cea de obşte.

În amiaza zilei de sâmbătă, în drum spre Mizieş, vom face un scurt popas la părintele Teodor Heredea (Gavriş), la locul odihnei sale din cimitirul din Beiuş.

Seara, vom poposi lângă patul de lut al fratelui Traian, la Mizieş.

Lumina lină a Vecerniei ne va însoţi în cântare, cuvânt şi poezie spre adunarea de comemorare a vrednicului nostru înaintaş.

A doua zi, duminică, 26 iunie, Sfânta Liturghie şi adunarea de încheiere a pelerinajului nostru bihorean vor împlini această troiţă de adunări comemorative, la care ne aşteaptă, şi în acest an, Frăţietatea Oastei din zona Bihorului.

Sfatul Frăţesc Operativ

Author: Editor

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *