Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
 • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home De Sfintele Rusalii, la Sibiu

De Sfintele Rusalii, la Sibiu

De Sfintele Rusalii, la Sibiu

 

Pogorârea Duhului Sfânt prilejuiește și anul acesta împlinirea bucuriei ostașilor Domnului de a poposi la Sibiu în adunare „de Sărbătoare”, întâlnire ce se va desfășura cu binecuvântarea Înaltpreasfinției Sale, Dr. Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului.

Ca în fiecare an, adunarea va fi precedată de Sfatul Frățesc Operativ, ce se va desfășura vineri, 21 iunie, a.c., în Aula Casei Oas­tei, începând cu orele 20:00, unde vor participa membri ai Sfatului Frățesc Operativ.

Lucrările Sfatului Frățesc Lărgit al Oastei Domnului se vor desfășura a doua zi, sâmbătă, 22 iunie, a.c., începând cu orele 8:30, în aceeași sală.

Începând cu ora 11,00 până la ora 13,30, se va ține, tot în Aula Casei Oas­tei Domnului, Adunarea de tineret, intrată deja în tradiția marilor adunări ce se des­fășoară la Sibiu, având posibilitatea de a participa, pentru cine doreşte, şi la  Concertul de pricesne «De dorul Tău, Iisus» care va avea loc la Sala Thalia, începând cu ora 15,00 până la ora 17,00.

Programul acestei sărbători duhovnicești va continua după cum urmează:

Sâmbătă, 22 iunie:

– Întîlnire la Catedrala Mitropolitană şi participarea la slujba Vecerniei,  începând cu orele 18:00, după care va continua Adunarea Oastei Domnului.

Duminică, 23 iunie:

procesiune până la Cimitirul «Dumbrava», cu plecare de la Casa Oastei, începând cu orele 6:30;

– participarea la Sfânta Liturghie, la Adunarea Oastei Domnului și la Parastasul în memoria Părintelui Iosif Trifa și a tuturor înaintașilor Oastei, până cãtre orele 13:30.

Cei care dețin steagul Oastei sunt rugați să-l aibă asupra lor la Sibiu, la adunarea de Rusalii, pentru a înfrumuseța procesiunea cu cât mai multe steaguri, venite de la adunările Oastei din țară și de peste hotare.

Fie ca și anul acesta Sfintele Rusalii să aducă tuturor participanților bucuria re­gă­sirii și a reculegerii lângă Părintele Iosif Trifa în Ierusalimul Oastei!

Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom transmite în direct această adunare la www.OasteaDomnului.tv.

Sfatul Frățesc Operativ al Oastei Domnului

 

error

Author: admin

5 Comentarii

 1. Scumpii mei frati, citind anuntul cu programul de Rusalii mi s-a parut nu stiu de ce ca ar fi mai potrivit sa se foloseasca cuvantul “procesiune” si nu “mars”, chiar daca este vorba de “o Oaste”!… Marsul presupune cadenta (desigur nu numai la propriu!…) si ordine “ca la armata”. Procesiunea insa este un termen dulce, crestin, folosit mai intotdeauna de Biserica Drept-Maritoare!… In acest caz “incap” si batranii care abia merg si tinerii care “alearga”, “uitand sa astepte din urma cand merg cu slabanogi”… Iertare, fratii mei! E doar un gand pe care il puteti sterge de aici sau si mai bine sa nu fie nici afisat!…
  Slavit sa fie Domnul! El sa binecuvanteze sarbatorile noastre toate si Lucrarea Lui cu “oameni plini de Duh Sfant”, cum scria Parintele nostru Iosif!…

  • Slăvit să fie Domnul frate Petru!

   Mulţumim de sugestii, sunt mereu binevenite.

   Am făcut şi cîteva modificări în programul desfăşurării adunărilor.

 2. Pingback: Lăudaţi pe Domnul! – CD audio

 3. Slavit sa fie Domnul !
  Fie ca si anul acesta Duhul Domnului sa fie peste Adunarea de la Sibiu ,deasemenea Duhul Parintelui sa -si faca prezenta peste tot ce se va face . Domnul sa dea putere tuturor celor care vor ajunge, sa infrunte caldura si alte neputinte trupesti . Fiti binecuvantati ,,surori iubite si scumpi frati ”. Slavit sa fie Domnul !

 4. Vom incerca si noi cei ce nu am reusit sa ajungem la Sibiu sa simtim partasia prin video ROD…
  Slavit sa fie Domnul!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!