Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home De Sfintele Rusalii, la Sibiu

De Sfintele Rusalii, la Sibiu

De Sfintele Rusalii, la Sibiu

 

Pogorârea Duhului Sfânt prilejuiește și anul acesta împlinirea bucuriei ostașilor Domnului de a poposi la Sibiu în adunare „de Sărbătoare”, întâlnire ce se va desfășura cu binecuvântarea Înaltpreasfinției Sale, Dr. Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului.

Ca în fiecare an, adunarea va fi precedată de Sfatul Frățesc Operativ, ce se va desfășura vineri, 21 iunie, a.c., în Aula Casei Oas­tei, începând cu orele 20:00, unde vor participa membri ai Sfatului Frățesc Operativ.

Lucrările Sfatului Frățesc Lărgit al Oastei Domnului se vor desfășura a doua zi, sâmbătă, 22 iunie, a.c., începând cu orele 8:30, în aceeași sală.

Începând cu ora 11,00 până la ora 13,30, se va ține, tot în Aula Casei Oas­tei Domnului, Adunarea de tineret, intrată deja în tradiția marilor adunări ce se des­fășoară la Sibiu, având posibilitatea de a participa, pentru cine doreşte, şi la  Concertul de pricesne «De dorul Tău, Iisus» care va avea loc la Sala Thalia, începând cu ora 15,00 până la ora 17,00.

Programul acestei sărbători duhovnicești va continua după cum urmează:

Sâmbătă, 22 iunie:

– Întîlnire la Catedrala Mitropolitană şi participarea la slujba Vecerniei,  începând cu orele 18:00, după care va continua Adunarea Oastei Domnului.

Duminică, 23 iunie:

procesiune până la Cimitirul «Dumbrava», cu plecare de la Casa Oastei, începând cu orele 6:30;

– participarea la Sfânta Liturghie, la Adunarea Oastei Domnului și la Parastasul în memoria Părintelui Iosif Trifa și a tuturor înaintașilor Oastei, până cãtre orele 13:30.

Cei care dețin steagul Oastei sunt rugați să-l aibă asupra lor la Sibiu, la adunarea de Rusalii, pentru a înfrumuseța procesiunea cu cât mai multe steaguri, venite de la adunările Oastei din țară și de peste hotare.

Fie ca și anul acesta Sfintele Rusalii să aducă tuturor participanților bucuria re­gă­sirii și a reculegerii lângă Părintele Iosif Trifa în Ierusalimul Oastei!

Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom transmite în direct această adunare la www.OasteaDomnului.tv.

Sfatul Frățesc Operativ al Oastei Domnului

 

Author: admin

5 Comentarii

  1. Pingback: Lăudaţi pe Domnul! – CD audio

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *