Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Fratele Alexandru LEAŞCU, din satul Cernu, jud. Bacău

Fratele Alexandru LEAŞCU, din satul Cernu, jud. Bacău

Fratele Alexandru LEAŞCU, din satul Cernu, jud. Bacău

Fratele Alexandru LEAŞCU, s-a născut pe data de 20 martie 1934, iar la 4 decembrie 2010, a plecat dintre noi la cele veșnice.

Se căsătoreşte cu Florenta Lascăr, din satul Cernu. A cunoscut calea Domnului  la 37 de ani, făcând legământ  în Lucrarea sfântă și binecuvântată a Oastei Domnului. În cei cincizeci de ani de căsnicie, Domnul i-a binecuvântat cu șapte copii şi doispreze nepoți.

A fost prezent mai mult in adunările locale şi era nespus de bucuros atunci când frații hotărau  adunarea în casa lui, sustinând bunul-mers al adunărilor din împrejurimi şi din satul local.

După o lună de suferintă, mai apăsătoare findu-i durerea în ultimele şapte zile de viată, fratele Alexandru s-a impărtăşit cu Trupul și Sângele Domnului lisus Hristos, apoi se ruga – cu lacrimi de durere şi cu bucurie în suflet – cu rugaciuni scurte, care îi mângâiau și alinau durerea: ,,Doamne Iisuse Hristoase, Fiule al lui Dumnezeu, primeşte-mă şi pe mine, pacătosul, ca pe tâlharul de pe cruce, și ai milă de sufletul meu și nu mă părăsi” şi ,,Doamne lisuse Hristoase, Fiule al lui Dumnezeu, primeşte-mă ca pe unul din argatii Tăi, că nu mai sunt vrednic să mă mai numesc fiul Tău.”

Serile de priveghere au fost însoțite de frati din împrejurimi: Mircea Ciobanu, Costică Ciobanu, llie Croitoru, Petrică Arseni, Gheorghe Ciortan, precum şi de frati din Bucşeşti şi din sat.

A fost condus pe ultimul drum de cinci preoti, între care şi fiul său, părintele  Petrică Leașcu.

Nădăjduim că Domnul l-a aşezat lângă cei drepti în locaşurile veşnicelor bucurii.

Domnul sa-i facă parte de fericire veşnică în Împărația Sa!

A consemnat Ana-Maria CERNAT (nepoata de 14 ani)

mărturie culeasă de Andrei Micuțiu
din foaia Iisus Biruitorul, Nr. 4(17-23) ian. 2011

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!