Adunarea Oastei Domnului de la Pechea

La o săptămână de la întîlnirea Tineretul Oastei Domnului la Sibiu, la Comemorarea Părintelui Iosif Trifa, sămbătă 15 februarie a.c., tinerii din judeţul Galaţi şi împrejurimi sunt aşteptaţi la comemorarea înaintaşilor Oastei Domnului din Pechea, la adunarea cu tema versetului 7, din Epistola Sfântului Apostol Pavel către Evrei, cap.13: „Aduceţi-vă aminte de mai-marii voştri, care v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu; priviţi cu luare aminte cum şi-au încheiat viaţa şi urmaţi-le credinţa.”

Cei care nu vor putea participa, din binecuvântate pricini, vă aşteptăm la www.OasteaDomnului.tv, acolo unde, cu ajutorul Domnului, vom transmite întreaga adunare, care va avea loc la Casa de Adunare a Oastei Domnului din Pechea, începând cu ora 14,00.

Slăvit să fie Domnul!

10 Comments

 • alexa elena 25 iunie 2011

  In Italia imaginea e ca lacrima de limpede si frumoasa.MULTUMIRI!SLAVIT SA FIE DOMNUL!

 • Sorin 25 iunie 2011

  Slăvit să fie Domnul pentru toate!

 • ramona tabita 26 iunie 2011

  Va multumim foarte mult pentru aceste transmisii .Dar inca o data Domnul are grija .Slavit sa fie El!

 • asandei anastasoaie 7 august 2011

  In fiecare adunare cuvintele Sf. scripturi ne dau posibilitatea sa avem luminata calea spre mantuire un lucru in lucrarea OASTEI dOMNULUInu il dorim cre ne fac adesea sa suferim ….dam invataturi citim si cantam poieziile fr Traian si aPr Iosif…cat?punem in practica vietii in saptamana urmatoare? constientizam? ce cantam?…atunci cand vom face aceasta…vom avea bucuria ca ca am inteles si suntem pe urmele lor…sunteti vrednici de numele care il purtam..

 • asandei anastasoaie 7 august 2011

  Slavit sa fie Domnul..

 • mariane 21 ianuarie 2012

  Slavit sa fie Domnul !

  Multumim Domnului si fratilor pentru asemenea adunari si pentru asemenea transmisii.
  Domnul Iisus sa binecuvantaze adunarea frateasca cu prezenta Sa acolo,si sa resplateasca celor ce se ostenesc ca si noi cei de acasa sa fim ,,partasi” la asemenea adunari. Amin. Slavit sa fie Domnul !

 • Emi 29 ianuarie 2012

  Şi de la Iaşi se vede bine!

  Mulţumim celor ce au făcut posibil să vedem şi noi!

  Domnul să dea cuvânt cu putere multă pentru a putea culege un ROD frumos!

  Slăvit să fie Domnul!

 • mariane 12 februarie 2012

  Doamne, rasplateste Tu, cu viata vesnica pe fratii preoti, pe fratii ostasi si pe toti care sunt acum in jurul mormantului parintelui Iosif.Ne-a impresionat pana la lacrimi cum a citit parintele Marcus Sfanta Evanghelie.Nu lasa Doamne ca frigul de afara sa le afecteze lor sanatatea.

 • elena 15 septembrie 2012

  Slavit sa fie Domnul!Mi-am dorit mult sa fiu acolo, n-a fost randuit,dar Dumnezeu , prin marea Sa Bunatate si prin lucratorii Sai a umplut pt. a nu stiu cata oara un alt gol…Fiti binecuvantati, voi cei ce „hraniti” multimile pribege,fiti binecuvantati ca ne intrati in case si umpleti candelele noastre cu untdelemn.Multumim, si eu am fost la aceasta nunta binecuvantata!

 • maria neagu 15 septembrie 2012

  Slavit sa fie Domnul !

  Multumim fratilor pentru aceasta transmisie.

  Iata,un inceput de nunta unde inalte fete bisericesti,maicute si surori din manastire si frati si surori din Oastea Domnului sunt in partasie frateasca!Aceasta este ,,noutatea” ce a voit parintele Iosif Trifa sa o aduca in toate aniversarile credinciosilor ortodocsi,prin miscarea Oastea Domnului.Rasplateste Doamne, parintilor si fratilor nostri pentru aceste mari binecuvantari!

Lasă un răspuns