Anunţuri

Întâlnire duhovnicescă a Asociației Oastea Domnului – la Așezământul ” Sfântul Meletie” din Mănicești, județul Argeș

SLĂVIT SĂ FIE DOMNUL !

Cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Părinte CALINIC Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, SÂMBĂTĂ 06 Iulie 2024 și DUMINICĂ 07 Iulie 2024 la Așezământul ” Sfântul Meletie” din Mănicești, județul Argeș, se va desfășura un program duhovnicesc la care vor participa creștinii ortodocși misionari din Biserica Ortodoxă Română, având exprimarea misiunii lor sub denumirea de Oastea Domnului.

Programul de ADUNARE A OASTEI DOMNULUI va include :

SÂMBĂTĂ 06 Iulie 2024 începând cu ora 16.00 Vecernia și Acatistul Pogorârii Duhului Sfânt.
În continuarea slujbei de Vecernie, se vor derula CONVORBIRI DUHOVNICEȘTI, cântări și chemări la schimbarea vieții în Hristos și în Biserica Neamului Românesc și Ortodox.

DUMINICĂ 07 Iulie 2024 începând cu ora 08.30 se va oficia Sfânta și dumnezeiască LITURGHIE și PARASTAS, incluzând la final și programul duhovnicesc specific creștinului militant pentru Hristos Mântuitorul lumii, în toată complexitatea vremurilor pe care Dumnezeu a îngăduit să le trăim.

Va urma apoi AGAPA FRĂȚEASCĂ.

Fiind prima DUMINICĂ din lună se va derula la ora 15.00 și tipicul SFEȘTANIEI DE OBȘTE.

Tot programul liturgic, pastoral și catehetic din aceste zile de prăznuire, va fi tradus și în Limbajul Mimico Gestual / Limba Semnelor Române pentru confrații surzi
așteptați la această împreună slujire și vestire a Evangheliei Domnului nostru Iisus Hristos.

Din toată inima vă îndemnăm să dați curs invitației noastre de a pune început nou vieții noastre și ca urmare sunteți așteptați și cei mari dar și cei mici la împreuna închinare ce se va face aici pe COLINA LUMINII de la Mănicești.

Mare bucurie în Sfântul Duh, va fi pe sufletul nostru !

Hristos Domnul Cel Înviat din morți și eu robul Său
Vă așteptăm !

Părintele Onu Constantin/
Ieromonah Meletie
0722483296
sfpalama@yahoo.com

Locația: Așezământului de Misiune creștină Ortodoxa pentru persoanele cu deficiențe de auz și de vorbire „Sfântul Meletie Arhiepiscopul Antiohiei Celei Mari” din Mănicesti nr. 162 A, Comuna Băiculești. județul Argeș.