Anunţuri

La Durău – Adunarea anualã pe Ţară a Oas­tei Domnului,

“De n-ai fost pe Retezatul, pe Ceahlău ori Caraiman,
pe-aceşti munţi cu vârfuri albe până-n cerul diafan,
cu-nălţimi de măreţie şi cu ape de mărgean,
şi cu spaţii de lumină, şi cu zări spre Canaan,
– de nu poţi o dată-n lună,
mergi măcar o dată-n an…” (Traian Dorz)

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Teofan, la Durău, prin grija fraților din zona Neamțului, se va ţine şi a­nul acesta Adunarea anualã pe Ţară a Oas­tei Domnului, cu prilejul sărbătorii «Schim­barea la Faţă», în zilele de 2 şi 3 august, în cortul Oastei Domnului de pe Valea Bistriţei.

Vineri după-amiazã, începând cu orele 17:00, se va ţine adunarea de tineret.

Sâmbătă, începând cu orele 17:30, se va săvârşi Slujba Vecerniei, în cortul Oastei,după care se va continua cu programul duhovnicesc al adunãrii Oastei Domnului pânã spre mie­zul nopţii.

Duminică dimineaţa, la orele 8:00, va începe Slujba Sfintei Liturghii, după ca­re se va desfãşura programul nostru ostăşesc.

Deși Durăul, așezat fiind la poalele muntelui Ceahlău, este o zonă turistică, insistăm cu un apel de suflet ca toți tinerii care vor putea să participe să vină într-o ținută decentă, așa cum este la Oastea Domnului. Știm că și ținuta face parte din principiile de bază ala Oastei și ale mântuirii.

Aşteptăm – cu toatã dragostea – preoţi, fraţi şi surori din ţară şi de peste hotarele ei, pentru a petrece câteva momente de părtășie frățească, în cântare, ân rugăciune și în cuvânt de zidire sufletească…

 Sfatul Frãţesc Zonal Valea Bistriţei

2 Comments

  • andrei 4 iulie 2014

    Din pacate e prea devreme … Mergea mult mai bine pe weekendul urmator

  • Alexia 14 august 2014

    Am dori adunarea de duminica de la Durau, va rugam frumos!

Lasă un răspuns