Anunţuri

Ne chemă sfintele locuri din Bihor

Cu ajutorul Domnului, ne vom reîntâlni şi în acest an, în zilele de 25 şi 26 iunie, la Săucani, Beiuş şi Mizieş (judeţul Bihor), pentru comemorarea înaintaşilor bihoreni: fratele Petru Popa (la Săucani), părintele Teodor Heredea-Gavriş (la Beiuş) şi fratele Traian Dorz (la Mizieş).

Sâmbătă dimineaţă, începând cu orele 9:00, se va săvârşi Sfânta Liturghie la biserica din Săucani, după care va avea loc slujba de pomenire şi adunarea Oastei Domnului în memoria şi cinstirea fratelui Petru Popa, la mormântul său din cimitirul satului.

De la Săucani, ne vom îndrepta spre Beiuş, unde,la orele 14:30,  în cimitirul din localitate, se vor săvârşi pomenirea şi adunarea Oastei la mormântul părintelui Gavriş.

Spre seară, la orele 17:00, va începe slujba Vecerniei lângă cuibul de lut al fratelui Traian Dorz, de la Mizieş, după care va continua adunarea Oastei, până către miezul nopţii.

A doua zi, duminică, 26 iunie, începând cu orele 7:00, se va oficia slujba Sfintei Liturghii, urmată, de asemenea, de adunarea Oastei Domnului, spre slava Dumnezeului nostru întru cei bineplăcuţi Lui.

Îl rugăm pe Domnul Oştirilor, Dumnezeul cerului şi al pământului, să binecuvânteze cu har şi putere de sus aceste sfinte momente ale comemorărilor bunilor noştri părinţi duhovniceşti şi înaintaşi bihoreni.

 

Sfatul Frăţesc Operativ al Oastei Domnului

 

14 Comments

 • paraschiva 22 iunie 2011

  Slavit sa fie Domnul !
  Pentru toti frati si surorile de pretutindeni care se inplica in aceasta Lucrare Bunul Dumnezeu sa va intareasca cu Duhul Sfint ,,
  Dumnezeu sa ne ajute .

 • DICA ANGELA 22 iunie 2011

  SLAVIT SA FIE DOMNUL O INTREBARE GREA PENTRU MINE CARE SINT IN ADUNARE DE MICA DE CE DUMINICA A FOST COMEMORAREA FRT. TRAIAMN DORZ CINE SI DE CE NU SA FACUT ODATA DAR DE CE DUMINICA PE 25 SI 26 CINE SINT CEI CARE TIN SE PARAT EU NU INTELEG SI NICI NU VREAU SAI INTELEG PE ALTI FRATI CA DE LA SIBIU A PLECAT TOATE ADEVARURILE CARE MULTI LE STIM STITI CAEU MIAM PRDUT FAMILIA DIN ACEASTA CAUZA NICI SOTUL NICI COPII 5 CARE II AM NU VOR SA STIE DE CE PENTRU CE ???????????????.UNDE MAI SINT ADUNARILE DE PE TIMPUL NOSTRU CUM SPUNEA UN FRATE BINE ERA CINT ERA STRICTETE RAU ESTE CA ACUM NU PRETUIM LIBERTATEA DAR VINE O ZI SI VEDEM CE VA FI EU ASCULT PE TOTI LA MINUNEA ASTA BINEFACATOARE CARE NE ADUCE IN CASE TOATE ADUNARILE DIN TARE SI DI DIASPORA IERTATIMA DAR POATE NU VREAU PREA MULT ,SA FIM O DATA IAR CU TOTII EU NU MAI POT UMBLA CA SINT CU PROBLEME CU INIMA MEA DAR VA VAD PE INTERNET SI MA BUCUR MULT DAR VEDETI SI FRATIILE DUMNEVOASTRA CA TINERETUL NU MAI ESTE CA ATUNCI IN URMA CU 30 DE ANI SAU DE INAINTE DE REVOLUTIA 1989 .SCUZE .

 • alexa elena 22 iunie 2011

  „Tot asa si voi, fiilor duhovnicesti,supuneti-va preotilor; si toti, unii fata de altii,IMBRACATI_VA intru SMERENIE, pentru ca Dumnezeu celor mandri le sta impotriva, iar celor smeriti le da har!Deci smeriti-va sub Mana lui Dumnezeu, ca EL sa va inalte la timpul cuvenit!LASATI-I LUI TOATA GRIJA VOASTRA,CACI EL ARE GRIJA DE VOI!!1 petru5.5……..N-am fost niciodata laBeius si stiu ca atunci cand voi merge va trebui sa-mi descalt cureaua incaltamintei mele, iar camara sufletului meu sa mi-o curat de praful grijilor mele! Adunarile de la Sibiu au fost foarte diferite una de cealalta!!!Sufletul meu s-a adapat din una si s-a intristat pentu cealalta-„DACA voieste cineva sa vina dupa Mine, sa se lepede pe sine, sa-si ia Crucea in fiecare zi si sa-Mi urmeze Mie!Luca.9.23.AMIN

 • ionela marini 23 iunie 2011

  simeria ..sibiul..cu Oastea cine mai ramane fratilor?ce rost are aceeasi adunare de doua ori ..poate mai incolo mai vine cineva cu vreo idee si se face de trei ori..:(

 • sebi 24 iunie 2011

  Sunt cateva persoane care scriu aici pe oasteadomnului.ro si pentru care am un mesaj:

  Odata ce ati reusit sa cititi pe site, si sa tastati sirul neintrerupt de litere inseamna ca aveti 4 clase.
  Nu inteleg de ce atuci nu va straduiti sa respectati niste reguli minime de ortografie. Mai puneti o virgula, un punct, nu dati drumul la intreg carnatul de litere asa cum va vine in minte. Putin respect va rog pentru ceilalti cititori, si mai ales pentru Limba Romana, care e sfata, asa cum sunt si celelate valori pe care le aparati cu atata inversunare aici.

  In concluzie:
  1. Nu mai scrieti intreg mesajul cu litere mari.
  2. Folositi semnele de ortografie.
  4. Straduiti-va sa scrieti idei scurte, coerente, si pe intelesul tuturor.
  3. Daca aveti probleme cu tastatura si vi se blocheaza taste precum „???????????????”, „!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”, sau altele, va rugam reparati-o!

 • sebi 24 iunie 2011

  Pentru Dica Angela:
  „EU NU INTELEG SI NICI NU VREAU SAI INTELEG PE ALTI FRATI CA DE LA SIBIU A PLECAT TOATE ADEVARURILE CARE MULTI LE STIM STITI CAEU MIAM PRDUT FAMILIA”

  Toate adevarurile, pe care le stim si nu le stim, sunt de la Iisus Hristos care este insusi Adevarul. In rest, tot ce e de pe pamant si legat de pamant, e supus greselii, deici si neadevarului.

  Nu pot sa cred ca Sibiul este singurul loc de pe acest pamant unde se pastreaza adevarul! Daca totusi e asa, sa imi spuneti si mie unde e ascuns!

 • alexa elena 24 iunie 2011

  Pt. Sebi:Putin cam exigent, nu credeti?Cu tot respectul pt. graiul romanesc, sora Angela, cred ca a vorbit „din prisosul inimii”.Marile personalitati ale omenirii, au fost oameni de o umilinta dezarmanta!Geniile, au trait si au murit in saracie. Mormintele parintilor nostri, au o valoare, daca mai credem in ele-nu avem voie sa ne prezentam oricum, daca mai avem ceva sfant! „Eu sunt calea, adevarul si viata(tare as fi vrut sa pun majusculele, dar am ascultat sfatul dvs.)

 • sebi 24 iunie 2011

  Exigent?! Daca noi confundam umilinta cu scrisul fara reguli, da poate se poate spune ca sunt exigent. Haidetisascriemcutotiicatmaigresitcasaparemumili!

  Geniile si personalitatile au murit in saracie dar si-au cumparat hartie si cerneala sa scrie…. si au scris corect!

  Cred ca am facut un apel normal si de bun simt, daca am abuzat cumva ma scuzati.

 • sebi 24 iunie 2011

  Eu nu am zis sa nu scrii, o idee, sau un cuvant CU MAJUSCULE CA SA II SUBLINIEZI IMPORTANTA, dar cand tot mesajul e cu majuscule, e obositor de citit, iar atunci cand vrei sa scoti o idee in evidenta nu mai ai cum!

 • DICA ANGELA 25 iunie 2011

  SCUZE PENTRU GRESELI ORTOGRAFICE ,DACA ASTA ESTE PO PRICINA DE POTIGNIRE PENTRU CEI ILUSRI DIN DUMNEVOASTRA CAUTATI SA INTELEGETI NU SA SAPATI IMEDIAT CINE VREA SA CITEASCA SIGUR INTELEGE DAR ASTA ESTE O SCUZA ,SI ASCUNDETI ADEVARUL NU NUMAI EU SPUN ASTA AM AUZITO DE LA MULTI FFFRRRRRRRRRAAATTTIIII ADEVARATI DE PE TIMPUL MEA INAINTE DE 89 SI DE MOARTEA FRT. TRAEAN DORZ CA ODATA CU DOMNIA SA SCUMPUL NOSTRU FRT. TRAIAN A MURIT SI ADUNAREA OASTEI DOMNULUI .SA VA MAI SPUN CEVA IN BUCURESTI ESTE ADUNAREA OASTEI DOMNULUI TODIRESTILOR CE ESTE ASTA ? LA SIMERIA CUM SE NUMESTE ,LA SIBIU SA CONSTRUIT TOT DE PE TIMPUL PARINTELUI IOSIV TRIFA CE FACETI DIN TINERII CARE SE COMPORTA DIFERIT UNII FATA DE ALTII UITATIVA LA LUX CARE SINT MAI APROPE DE SINTENIE .,VA DORESC UNA SI NUMAI UNA SLAVIT SA FIE DOMNUL.CU DRAG ACEAIA CARE VREA ADUNARILE DE ODINIOARA .

 • alexa elena 25 iunie 2011

  Pacat!Eu detest polemicile, iar aici sufletul meu se intristeaza.am o multime.de alte lucruri folositoare de facut.Iertare!

 • dumitra 25 iunie 2011

  SLAVIT SA FIE DOMNUL cred din toata inima ca aceste polemici nu fac bine nimanui ca nu este putere in adunari ca cuvintul este gol ,vorba unei surori batrine din zona Comanesti ,ne-am amestecat mult cu lumea ,dupa ce alearga ei alergam si noi ,unde se duc ei ne ducem si noi.AJUTANE DOAMNE SA IESIM DIN MIJLOCUL LUMII.Prin felul de vorbire de purtare,cum ne imbracam ,unde alergam AMIN

 • Sorin M. 25 iunie 2011

  Iată şi un citat din fratele şi învăţătorul Ioan Marini, un ucenic al Părintelui Iosif Trifa, care cred eu ca spune totul despre unitatea credinţei și de ce s-a ajuns aici:

  „A fi crestin inseamna sa fi hotarât a urma lui Hristos.
  Sf. Augustin spunea că nehoărârea e cel mai mare păcat impotriva mântuirii.
  Cel ce se indoieste, zice Sf. Apostol Iacob, seamănă cu valul mării, turburat si impins incoace si incolo de vânt.
  Un astfel de om să nu se astepte să primească ceva de la Domnul, căci este un om nehoărât si nestatornic in toate cărările sale (Iacob 1,6-8 ).
  Nimic mai neplăcut decât să ai de-a face cu un om nehotărât si schimbăcios care te lasă in baltă când ti-e lumea mai dragă.
  Un astfel de om acum te laudă si-ti ridică osanale, acum te vorbeste de rău si aruncă asupra-ti cu noroi si batjocuri.
  Pentru el e tot una, si da, si nu. Aceasta e purtarea celor ce sunt „in felul lumii” (II Cor. 1,17).
  Căci cel care e cu adevărat credincios, nu trădează si nu dezertează de la credinta si hotărârea sa de la inceput.
  Chiar dacă pentru „da” al său ar avea să sufere, el primeste cu drag totul; el stie că cel neprihănit trăieste prin credintă, iar dacp dă inapoi – stie ce zice Domnul că sufletul Meu nu găseste plăcere in el (Evrei 10,38 )…
  …în vremea noastră, mai mult ca oricând, ne paşte o mare primejdie, anume pornirea de a ciunti adevărul, de dragul aşa-zisei „uniri în Hristos”. Să ne ferim cu mare grijă de aşa ceva! Adevărata unire nu se capătă prin jertfirea adevărului. Parola credincioşilor de azi ar trebui să fie adevăr cu orice preţ! Să păstrezi adevărul cu orice preţ. Dacă pe această cale poţi avea unire, foarte bine, dar, înainte de toate, să păstrezi adevărul. O unire ce se face jertfind adevărul n-are nici un preţ înaintea lui Dumnezeu. Din contră, cînd se nesocoteşte cuvântul Lui, urmarea este stricarea mărturiei, apoi păcatul, căderea, blestemul, moartea…”

 • DICA ANGELA 27 iunie 2011

  IMI PARE RAU CA VAM FACUT OCAZIA DE A PVESTI CEVA ASA DE NEINSMNAT POATE AM CITIT CU LACRIMI SI NU VEDEAM TASTATURA NU AM RAMAS BLOCATA CU NESTIINTA AM SPUS PRIN ACEST GEST CU LITERE REPETATE PENTRU A PROTESTA PENTRU CE SE PETRECE INTRE CEI CARE SE CRED MAI INVATATI NU INTELEPTI FRT. SEBI ,DECI MATI JUDECAT GRESIT DAR O INTREBARE CIND ESTE COMEMORAREA FRT. ION MARINI DE CE NU SE ANUNTA DAR LA COMEMORAREA FRT. DAVID DIN VALEA ARINI MOINESTI NU SE STIE ? DE CE ORI ESTE PREA DEVREME EU AM ASCULTAT PE AMBELE ADUNARI NU MAR DERANJA DACA NU SAR VEDEA INTEPATURILE PARDON AUZI ALUZIILE FACUTE DE UNII DRAGI FRATI TOT DE AI NOSTRI EU NU VREAU SA FAC DEOSEBIRE VA CONSIDER TOT FRATII MEI DART NUMI PLACE CIND SE SPUNE LA EII LA NOI ,LA CINE , DE CE PENTRU CE . .. DA OSA PERDEM MINTUIREA SI ALTII PE LINGA ACEI FRATI , SLAVIT SA FIE DOMNUL IN VECI VECILOR AMIN .NU MAI VREAU SA VA DATI CU PAREREA DESPRE MULTELE COMENTARII , NU ESTE DE FOLOS LA NIMENI .

Lasă un răspuns