Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Osana, Osana – Cântarea îngeraşilor

Osana, Osana – Cântarea îngeraşilor

Osana, Osana – Cântarea îngeraşilor

Cu ajutorul şi binecuvântarea lui Dumnezeu punem la disposiţia tuturor un nou CD audio cu cântări pentru copii, din noua serie Osana, Osana. Acest prim album conţine 17 cântări din care puteţi asculta cîteva fragmente mai jos.

După titlul cărţii de poezii cu acelaşi nume, un grup de fraţi tineri, împreună cu un grup de copii din zona Galaţi, prin coordonarea surorilor Carmen Mistreanu, Liliana Filimon şi a fratelui Sava Constandache au dorit să îmbogăţească pe ascultători cu darurile, pasiunea şi dragostea lor.

CD-ul Audio se poate comanda la Librăria “Cartea de Aur” – Sibiu, str. Ch. Darwin, 11, tel. 0269 216677 sau direct pe internet la http://www.oasteadomnului.ro/carteadeaur/

Slăvit să fie Domnul!

Author: admin

Comentarii

  1. Intr-adevar acest CD este exceptional si nu poate fi comparat . A trebuit multa munca pt a iesi atit de perfect . Dumnezeu sa ii rasplateasca pe acesti copii care cu glasurile lor au reusit sa miste multe inimi . Si negresit Dumnezeu v-a binecuvinta pe cei care si-au jertfit din timpul lor pt a ne da bucuria si fericirea de a asculta aceste frumoase cintari . Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ajute sa mai faceti astfel de bucurii inimilor si sufletelor care duc dorul cintarilor OASTEI .

  2. Cum asi putea sa cumpar ma multe CD pt ca nu sint din Rom si cine a auzit CD il vrea puteti sa imi dati un sfat in privinta asta ?

  3. vreau si eu sa stiu cum se numeste linia melodica si de cine este interpretata. multumesc

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!