Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Pacea pe care lumea n-o poate nici da, nici lua.

Pacea pe care lumea n-o poate nici da, nici lua.

Pacea pe care lumea n-o poate nici da, nici lua.

Oricare ar fi însuşirile sau darurile pe care le-a împărtăşit Dumnezeu omului, ele sunt ne­folositoare, dacă omul nu le pune în lucrare.

Tot aşa e şi cu credinţa în Dumnezeul cel viu; dacă ea nu-şi păstrează sănătatea, poate fi nimicită de atacurile pă­catului şi poate să se prefacă în îndoială.

Îndoiala e o boală sufletească, iar această boală e pricinuită de păcat. Trebuie mai întâi să de­părtăm păcatul şi atunci va dispărea şi îndoiala.

Păcatul rupe împărtăşirea omului cu Dumnezeu şi naşte în­doiala care este o boală a sufle­tului. Trebuie, aşadar, să înfăp­tuim mai întâi împăcarea cu Dumnezeu şi atunci îndoielile vor dispărea de la sine şi locul lor îl va lua o pace care întrece orice aşteptări, o pace pe care lumea n-o poate nici da, nici lua. Eu M-am făcut om pentru ca să împac făptura cu Tatăl, pentru ca oamenii să cunoască bucuria veşnică a cerului.

Sadhou Sundar Singh

La picioarele Stăpânului meu

Author: Editor

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!