Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home Prin multe țări frumoase – Pr. Marian Mărcuș (CD audio)

Prin multe țări frumoase – Pr. Marian Mărcuș (CD audio)

Prin multe țări frumoase – Pr. Marian Mărcuș (CD audio)

Prin multe tari (final)

Preaiubiţii noştri, după mai bine de trei ani avem bucuria ascultării unui nou CD audio cu vocea duioasă a părintelui Marian Mărcuş, încercând de data aceasta să aducă un nou buchet de cântări mai deosebit, care să mângâie şi să îmbărbăteze pe toţi fraţii şi surorile din Lucrarea Oastei Domnului atât din ţară cât şi din străinătate. Părintele se gândea la un album de cântări, având ca titlu ceva legat de ţară şi de locurile frumoase pe unde suntem sau călătorim cu toţii, dorind să fie ca o mângâiere şi bucurie duhovnicească, mai ales pentru cei dragi ai noştri din diaspora. Paradoxal titlul noului album, pune accent pe cel mai frumos loc din lume şi nu este altul pentru noi, decât cel de la Golgota. Duhul Domnului l-a inspirat pe fratele Traian Dorz cu referire la acest măreţ şi frumos loc Sfânt, unde S-a Jertfit Domnul Iisus pentru noi.

Sub aceeaşi învăţătură şi ascultare, ne leagă pe toţi ceva şi ne strânge pe cel mai Frumos şi Înalt loc al iubirii şi recunoştinţei noastre faţă de Domnul. Chiar dacă suntem la distanţe foarte mari unii de alţii, dorim să fim aproape prin acelaşi simţământ şi fior Sfânt al Lucrării Oastei, păstrând cu evlavie şi respect Învăţătura Înaintaşilor ei. Mesajul cântărilor începând cu acest titlu semificativ, prin ecoul lor minunat parcă ne strâng pe toţi la picioarele Mântuitorului, de unde se pot acoperi toate golurile şi lipsurile noastre sufleteşti. Dacă locul unde a fost răstignit Domnul a fost dintotdeauna fără iarbă, fără brazi, fără izvoare, toate acestea au fost completate mult mai mult, cu cel mai frumos Izvor, aşa cum spune mai departe fratele Traian: “Acolo nu-s izvoare de apă cât priveşti, nici râuri curgătoare de ape pământeşti, / dar iese de sub Cruce Izvorul Minunat, ce tot păcatul lumii l-a şters şi l-a spălat”. 

În conţinutul albumului sunt înregistrate cântări cunoscute şi mai puţin cunoscute, având printre acestea o cântare veche, “Eşti pe calea mântuirii din cartea de cântări  “Cântaţi Domnului” ediţia a III-a Sibiu – Beiuş 1947 de la fratele Andrişoiu. Prin intermediul acestui anunţ, părintele Marian Mărcuş transmite salutările sfinte tuturor fraţilor şi surorilor din Lucrarea Oastei Domnului şi nu numai, îmbrăţişând cu drag pe toţi ascultătorii! – Slăvit să fie Domnul!

Sava Constandache

Author: admin

Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *