Să se bucure şi să se veselească de Tine, toţi cei ce Te caută pe Tine, Doamne, şi să zică pururea cei ce iubesc mântuirea Ta: "Slăvit să fie Domnul!" (Ps. 39,22)
  • Set Logo Section Menu from Admin > Appearance > Menus > "Manage Locations" Tab > Logo Section Navigation
Slăvit să fie Domnul!
Home România sub ape – apel umanitar!

România sub ape – apel umanitar!

România sub ape – apel umanitar!

Foto: Marcela Petcu
Sursa: http://www.romania-actualitati.ro

Slăvit să fie Domnul!

Ploile torențiale din ultimele zile au produs inundații în mare parte din țara noastră. Peste o sută de localități au fost afectate din toate regiunile țării, sute de oameni au fost evacuați, trei persoane au decedat și multe gospodării au fost distruse.

Regretăm pierderea de vieți omenești și dorim să fim alături de cei îndurerați de pierderile materiale îndurate, drept urmare facem apel la fraţii din ţară care pot da detalii sau au cunoştinţă de familii de fraţi, care sunt în aceste zone afectate de stihiile naturii, să ne aducă la cunoştinţă despre aceste cazuri, în vederea ajutorării pe termen scurt, mediu şi lung a celor rămaşi fără locuinţă sau cu locuinţe afectate

Informațiile concrete despre despre nevoile fraților din zonele afectate le puteți trimite la adresa de e-mail contact@oasteadomnului.ro , oasteadomnului.ro@gmail.com   sau  pe WhatsApp, la numărul 0735823003.

Cu nădejdea că încercările şi nevoile fraţilor noştrii ne vor mobiliza şi ne vor uni mai mult, vă aşteptăm şi vă multumim!

Redacţia: oasteadomnului.ro

Author: Ionut L.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *